יש לך מה להגיד

../images/Emo41.gifיש לך מה להגיד../images/Emo35.gif

בא לך לדווח, לסקר, לתאר, לחקור, לשאול, לבקר? מעניין אותך לכתוב בעיתון? ארגון הנוער הגאה מזמין אותך להיות חלק מ"כתבי העתיד של הקהילה". קבוצה חדשה לעיתונאים/ות צעירים נפתחת בתל-אביב. במסגרת מפגשי הקבוצה תינתן הכשרה על-ידי מיטב הכתבים והכתבות מהקהילה, ייערכו סיורים באולפנים וכלי תקשורת, ויינתנו כלים מועילים בדרך להיות כתב/ת מקצועי/ת. הכתבות שייכתבו בקבוצה ויהיו ראויות יפורסמו באתר איגי - www.igy.org.il, והכתבות המוצלחות ביותר ייפורסמו ב"זמן הורוד". הקבוצה תיפתח לאחר פורים ותיפגש בתל-אביב מדי שבוע במשרדי ארגון שח"ר (רחוב מאפ"ו 20) ביום שייקבע על-ידי הקבוצה. הירשמו בהקדם – מספר המקומות מוגבל! פרטים נוספים אצל עומר כהן, מדריך הקבוצה טלפון: 053.869491 דוא"ל: [email protected]

FreakOnALeash

New member
OT: מודעות

היום הראשון במרץ: יום המודעות בנושא פגיעה עצמית. אני טיפה שקט עכשיו, אז לינק ידידותי שמתאר את הנושא:

ליטל ו

New member
אני מכירה מישהו שייתכן

שפוגע בעצמו. ברמה של שריטות וכאלה. ניסיתי להיות שם בשבילו וכו' (באופן כללי, לא שניערתי אותו ואמרתי לו לדבר על זה ספציפית. זה ממילא רק סמפטום), אבל הוא די חוסם. האמת, שאין לי מושג מה עוד אני יכולה לעשות בעניין (מעבר לעדיין להיות אופציה של אדם ללכת לבכות לו או סתם להיות בחברתו, אם אותו אדם יחליט שהוא רוצה). יש משהו שאני מפספסת?

FreakOnALeash

New member
עניין של טון, דינמיקה וכו'

יכול מאוד להיות שהוא 'לא רוצה שירחמו עליו'. חוץ מזה, אם הוא לא נראה סןבל, אל תתערבי. זו יכולה להיות רמה קיצונית של מופנמות,ולא נכיד בעיות שגדולות עליו. אבל אם את כן מודעת לבעיות שלו, פשוט תשרקי לו שזה עושה לך טוב שהוא משתף אותך במקום לשמור. הגיוני?

ליטל ו

New member
הוא לא משתף בכלל,

זה לא חלק לגיטימי בתקשורת בינינו. אבל האמת שאני לא עד כדי כך דואגת לו, גם בהנחה שהוא עושה את זה... אולי דווקא בגלל שהוא לא נפתח הוא נראה לי בסדר. אני מקווה שהוא בסדר. {משיכת כתפיים} תודה :)

למעלה