"יש מישהו שזוכר" ב-HOT ובערוץ 10

Tomer TR

New member
../images/Emo41.gif"יש מישהו שזוכר" ב-HOT ובערוץ 10

שלום לכולם, אתם מוזמנים לצפות השבוע בטלוויזיה בסרטון שעשיתי על המסע לפולין שחוויתי שנה שעברה, קראתי לסרטון "יש מישהו שזוכר". ניתן לצפות בו גם דרך האינטרנט דרך הקישור בשמו, שם כתבתי עליו גם מידע מפורט למי שמעוניין לקרוא. לפני כשנה פרסמתי אותו כאן והוא נמצא כטאגליין. הנה הערוצים ושעות השידור:
ערוץ הוט 3 והוט סרטים - 24.4, ערב יום השואה, בשעה 19:45
ערוץ 10 - 25.4, יום השואה, בשעות 12:20 ו-18:30
מקווה שתצפו, תומר

irashady

New member
וואי כנס רגע

אני זוכרת את הסרטון הזה.... אני זוכרת שהעלית אותו לפני שיצאתי לפולין וראיתי אותו לפני המסע שלי... ורציתי לראות אותו שוב אחרי זה... ראיתי אותו עכשיו שוב... עדיין מרגש לראות את זה אותם מקומות שהיינו בהם... יש לי בקשה אלייך... אתה יכול לשלוח לי את הסרטון שלך? אני רוצה שיהיה לי אותו שמור במחשב כדי לראות אותו.. כבר עברו 7 חודשים מהמסע שלי ועדיין לא הביאו לנו את הוידאו מהמסע... זה כ"כ מעצבן! אז אם אתה יכול לשלוח לי אני אודה לך מאוד! מסנג'ר- [email protected] אייסיקיו-173999034

irashady

New member
תודה לך!

אגב ראיתי אתמול בבוקר את הסרטון שלך... ב- 10:40 נראה לי הוא היה בערוץ 10 או 11... לא זוכרת... היה נורא מרגש... בכיתי ברבה חחח

סרטון מאוד מרגש.. ../images/Emo110.gif

אני זוכרת שראיתי אותו לפני המסע ונורא התרגשתי... תהיתי אם אתה יכול לשלוח לי את התמונה של הכניסה לבירקנאו, היא מופיעה בסרטון בדקות 6:24-6:31 הנה המייל שלי: [email protected] תודה רבה

טיפקסית

New member
היי תומר תהיתי לאן נעלמת וכמו תמיד

אין מה להגיש הכישרון שלך מדבר בעד עצמו. אראה את ההקרנה מחר בבית וביום השואה בבסיס שלי,יש לך את האייסיקיו שלי,אם לא אז הוא נמצא בכרטיס אישי שלי אז דבר איתי מחר. תודה שוב המשך ליצור עוד מהכישרון שלך

כל הכבוד אחי!

באמת סרטון מרגש ומרשים! לאירה!...לא קיבלתם את הסרט אחרי 7 חודשים מאז המסע...זה מעצבן? אצלנו במשלחת לא קיבלנו,ולא נקבל את הסרט גם לאחר שנה וחודש אחרי המסע. למה? כי איזה מורה *** מהבית ספר שלנו הסריטה במצלמה על הקלטות שלנו מפולין....זה מעצבן!

irashady

New member
../images/Emo4.gif

אצלנו היו כמה ילדים שצילמו את כל המסע... והעבירו את זה לרכז האידיוט שלי... שהוא גם המנהל של המשלחת וכלום שונאת את הבצפר הזה... אפילו מפגש מסכם לא היה לנו

irashady

New member
וואוווווווו אמאלה...

היום בדיוק תלו לנו בכיתה מודעה שעוד שבועיים מפגש סיכום!!! סופסוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

irashady

New member
תודה מותק!!

וואי אני לא מאמינה שסופסוף... זה יהיה 8 חודשים אחרי שהיינו בטרבלינקה

ThePrinceOfLies

New member
וואו../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

ידידה שלי שלחה לי את הקישור אליך לפני חודש וחצי, כשחזרנו מפולין ואני חייב להגיד לך שאתה הסיבה שבגללה אני חורש על השיר... וסיבה נוספת שבזכותה אני יכול להתמודד עם כל מה שראיתי בפולין... כל הכבוד

ואוו סרטון.. מדהיםם

ראיתי אותו כמה ימים אחרי שחזרתי מפולין..הסרטון פשוט מדהים!! הכל העריכה, השיר שנוגן ברקע אין הכל פשוט מדהים. ואני מכיוון שהייתי שם בתקופת חרוף אז פשוט הייתי בשוק מההבדלים במקומות במהלך העונות השונות של השנה.. תודה רבה עלך שיתוף הסרטון איתנו:]

LOST ALIAS

New member
אחי כנס בבקשה

תקשיב, אתה תותח... ראיתי עכשיו את הסרט והייתי מרותק, בבקשה שלח לי את הסרטון למייל : [email protected] תודה רבה רבה, אני פשוט חייב לראות את זה שוב. תודה.

Tomer TR

New member
קבל קישור

מקווה שזה עוזר, אם אתה מתכוון למשהו אחר דבר איתי דרך מסרים ואני אשלח

למעלה