יש סקר חדש

miromiro

New member
כבר נעשה מספר פעמים-יש לי אפילו

הקלטות של הלהקה עם פיל קולינס כמתופף וגם עם הבן של בונהאם עצמו. לא ידוע לי אם הוקלט חומר חדש אבל היו הופעות.

ThE RhythM

New member
מוזרים אתם

איזה מין מעריצי זפ הצביעו לסקר הזה! 54 % נגד איחוד עם מתופף חדש?! זה לא שיש לנו איזשהי אופציה אחרת! באמת הייתם מעדיפים לא לראות כלום מאשר לראות את פייג', פלאנט וז'אן פול עם מתופף אחר??

Pazc1

New member
בדיוק.

זפלין בלי בונהאם זאת לא זפלין. זה רק מראה לך כמה החיבור בין חברי הלהקה היה חזק. חזק זאת מילה עדינה. היה ביניהם חיבור מושלם וטוב שהם לא הביאו מתופף אחר במהלך השנים.

RuStY RaStA

New member
../images/Emo45.gifאתה יודע מה... אולי חד פעמי

זה דווקא יכול להיות נחמד... וחוצמזה הקול של פלאנט כבר.. לא כמו פעם ):

ThE RhythM

New member
נכון

אני מסכים איתך, החיבור ביניהם והכימיה ביניהם באמת היו מושלמים, אבל כמו שכבר אמרתי, זה לא שיש אפשרות אחרת. אם יום אחד יקרה נס והשלושה הנותרים יבואו להופיע בארץ בעזרת מתופף אחר,לא תלך לראות את זה? לדעתי זה כבר ממש טיפשי. אז אל תקרא לזה לד זפלין, אבל אם יהיה כזה מופע אני אעשה הכל כדי להיות נוכח בו...בונזו כבר לא ממש יכול לחזור להופיע איתם, והם כן עשו מופעי איחוד עם הבן של בונזו בעבר. אישית הייתי מסכים ללכת גם להופעה של כל אחד מהם בנפרד, אז אם רק 3/4 מהלהקה הכי אהובה עליי בעולם תופיע, בהתחשב בעובדה שכבר אין אפשרות לראות אותה בשלמותה, אני לא אלך לראות?! ברור שכן.

Pazc1

New member
אבל אנחנו יודעים שזה לא יקרה אף פעם

הקול של פלאנט מספיק טוב גם בגיל הזה. שמעתי את האלבום הכפול שלו ( אם אני אל טועה זה אלבום אוסף ). סוף הדרך. יש הבדל בין מופעים חד פעמיים כאלה עם מתופף אחר, לבין הקלטות של חומר חדש. זפלין זה רק 4 חברי הלהקה המקוריים. בלי שום OutSider אחר. לארץ הם לא יגיעו. אז אין טםע לזרוק דברים סתם. מבחינתי לראות רק את פלאנט על הבמה או את פייג' ואפילו ג'ון פול ג'ונס. אבל זה כבר סיפור אחר.

ThE RhythM

New member
אהה

אם הכוונה לאלבום חדש וחומר חדש עם מתופף אחר תחת השם לד זפלין- אז כמובן שלא, זה בכלל לא יעלה על הדעת! אני התכוונתי רק למופעים...והקטע עם הארץ היה סתם כדי ליצור מצב דמיוני שהם יופיעו פה בסביבה, אז למה לא לפנטז קצת

למעלה