יש פו מאפיה נגד סלקום או שסתם..

castroman

New member
../images/Emo41.gif יש פו מאפיה נגד סלקום או שסתם..

נדמה לי???

m e i r

New member
ממממממממ.... כן!

אני חושב שכל גילוי אי-אהבה כלפי סלקום הוא דבר שסלקום הרוויחה במו ידיה לאחר עבודה קשה של 7 שנים. יש שכר למאמצים.

MaD-d0g

New member
כן, יש פה מאפיה כלשהי נגדם.....

אני לא מבין בדיוק למה.. (אבוי לאדם שיסביר לי !! לא רוצה לשמוע !! ) אבל אל תדאגו, זה בקרוב יעבור לחברה אחרת, כמו שפעם הציקו לאמיגו...

ashomer

New member
זה לא נגד סלקום

זה נגד אריאלה לאנשים מסויימים כאן משום מה מפריע שהיא עובדת שם.

Cellwiz

New member
בנוגע לאריאלה

אני מציע לכם להרגע ומייד. זהו רווח נקי שישנם עובדי חברה שמוכנים להקדיש מזמנם ולתת מידע. מי שמעדיף להמשיך ולברבר שטויות מוזמן לעבור פורום. עדיף אריאלה אחת שנותנת מידע מהימן ומדויק מאשר עדר משתמשי קצה לא מפותחים.

idan3k

New member
אבל באיזה מחיר???

אני לא יודע מה איתך אבל אני לא מוכן לסגוד לסלקום בשביל שאריאלה תתן מדי שבועיים רמז שלא מוביל מקום או מידע "מהימן ומדויק" (אחד המבצעים הגדולים של כל הזמנים - סלקום משפחה, 7160 פתאום יש לו 5000 תאי זכרון...) כל הכבוד לה שהיא מספקת לנו מידע לא משנה אם קצת או הרבה אבל אני לא חושב שזה עולה על זה שהיא מתנפלת על כל אחד שרומז שסלקום היא לא החברה הכי טובה בארץ. ומי שצריך להרגע זה לא אנחנו, אנחנו די רגועים לדעתי (או לפחות אני) - אלא היא שמתנפלת על כל מי שאומר משהו על על סלקום.

Cellwiz

New member
ובכ"ז

צריכים פה נציג חברה.. אני יודע שאריאלה קצת רגישה לנושא סלקום (ויש כאן רוב תומך לרשתות מתחרות) אבל קצת סובלנות לא תזיק !

1אריאלה

New member
המטרה שלי פה היא לא:

1) לגלות סודות עיסקיים 2) לפרסם את סלקום 3) לגרום לכם להעריץ את סלקום בסה"כ אני מבקשת לשפוך אור על עובדות שאתם לא יודעים ולענות על שאלות.

Big N

New member
לא אין מאפיה יש מאיר וזה יותר מדי

לכל חברה יש את הדברים הטובים והרעים שלה וכרגיל כאן בפורום כל פעם יורדים על חברה אחרת.

d@r121

New member
באמת צריכים להגיד תודה

ולא אמרתי לסגוד לה רק להגיד תודה יש פה נציגים של רוב הרשתות סלקום-אריאלה אמיגו- שבי פלאפון- אולג (אני מחשיב אותו כנציג מכיוון שהוא עובד בפלאפון) יש גם את: נוקיה- אורי (אין מה לעשות...
) טכנאי לעת צרה- שוקולד חלב שהם מבחינתי המוסמכים אני עכשיו מתכתב עם אורנג´ בקשר להבאת נציג לפורום קצת קשה להם להבין על מה אני מדבר אבל אני מאמין שיפול להם האסימון (ממש אין להם קליטה אם נהיה פחות עדינים) בכל אופן כל נציג מכל חברה הרי זה מבורך ד
ר

oleg_kh

New member
דור, strike me out

התפטרתי בקול תרועה רמה מפלאפון. לא רוצה לפרט, לא רוצה ללכלך. אבל עדיין אם תרצו אני אוכל לברר דברים פה ושם. אבל רשמית, אני לא נציג של פלאפון.

רועי.ג

New member
יש פה עוד נציגים של סלקום

אריאלה, בהתנדבות, נותנת מידע נכון ומהימן- ולשמחתי גם מדליפה רק מה שמותר. גם המידע על ה 7160 עם 1000 זכרונות הוא נכון כן מה לעשות למכשיר יש מקום ל1000 שמות ו 5 מספרים לכל שם ראו קישור מצורף לדף המוצר של נוקיה אריאלה בהצלחה וגם לשאר נציגי החברות

ashomer

New member
שכחת!!!

שכחת את היפרמן המהולל שמייצג את חברת פלאפון בפורום.

m e i r

New member
תרשו לי למחות?! ../images/Emo4.gif

אין לי שומדבר נגד אריאלה. אפילו אני מעריך בדרך מסויימת את הלויאליות שלה כלפי מקום עבודתה, וייתכן שהיא אפילו מאמינה במה שהיא אומרת. באשר לדברים שלי כלפי- סלקום, אין כאן ניסיון ללכלך אלא, איך אמרה אריאלה? "לשפוך אור". אם מישהו יכול להראות מידע (ולא הערכה) שנתתי שאינה נכונה, שיראה לי. אני חושש שלא מתצאו דבר כזה. גם אם אני לא מכיר אתכם יש לי כבוד רב כלפי כל אחד ואחד (עד שיוכיח אחרת, כלומר שאין הצדקה לכך) ואני כותב רק אמת. לצלצלן- תודה, ריגשו אותי הדגלים. לצערי התואר עו"ד יגיע רק בעוד שנתיים (צריך שנה סטאז´ לא?)

Big N

New member
לשפוך אור זה טוב

אבל אתה מביא את השמש וזה מסנוור

למעלה