יש VXR חדש בצ'כונה

6טוס

New member
../images/Emo41.gif יש VXR חדש בצ'כונה ../images/Emo41.gif

טוב ראיתי ,קראתי,ניסיתי,קניתי השתלשלות האירועים בקיצור רב . בכל אופן תודה ל X ולקספר ולכל מי שהגיב ברצינות לשאלות שלי . אתם כנראה תראו אותי כאן יותר בזמן הקרוב. יש למישהו מושג דרך אגב איזה דלק אני ממלא בו כי רשום מינימום 95 נטול בספר .....ומה שמצחיק פה זה שאפילו המוסכניק מעופר-אבניר לא ידע מה להגיד לי ( אני כנראה אשקול בשנית אם לטפל שם את הטיפולים בקטנוע ) יש למישהו מושג ? או המלצה ? בתודה מראש 6טוס

Valud

New member
|תתחדש|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

|תתחדש|
|תתחדש|
|תתחדש|
|תתחדש|
|תתחדש|
|תתחדש|
|תתחדש|
|תתחדש|

yuvalfra

New member
סחטיין!!!../images/Emo24.gif

אני מקנא בך, קנית מטוס
בקשר לדלק, גם אצלי כתוב 95 מינימום (טייפון 50), אבל המליצו לי למלא 96. שני קטנועים ומנועים שונים לגמרי, אבל בכל אופן 95-96, שניהם יתאימו לך אני חושב. סע בזהירות

Valud

New member
חחחחחח.....

"95-96" אתה מודע לזה שיש בינהם הבדל די משמעותי

yuvalfra

New member
מישהו אמר שלא?

סך הכל אמרתי ששניהם יתאימו (כפי שכתוב בספר יצרן). ד"א נסה להכנס לאתר של חברות דלק ולקרוא על כל סוג, הרוב ג'יבריש לא מובן אבל אולי זה יעזור לך.

אהוד א1

New member
שניהם יתאימו? ממש לא.

95 מיועד לרכבים שמותקן בהם ממיר קטליטי.96 מיועדים לרכבים ללא ממיר.מילוי 96 ברכב עם ממיר יגרום נזק לממיר.ישנן חברות שמייצרות כלים עם ממיר וגם בלי ממיר-תלוי בארץ אליה ישווק הכלי.לכן, לעיתים רשום בספר הרכב דלק מסוג מסויים ובפועל המכונאי בחברה ממליץ על סוג אחר.מלא את סוג הדלק שאמרו לך בחברה או ברר במוסך שלך אם מותקן אצלך ממיר קטליטי ומלא בהתאם.תתחדש ותהנה. יובל,אנא ממך,אתה לא בטוח/מבין/יודע בוודאות-אל תענה.מעבר לפדיחה (שזה באמת זניח) אתה עלול לגרום לנזק...

למעלה