י ר ו ש ל י ם

תשובות מהאונ' העברית

שלום כולם! למישהו יש מושג מתי אמורים לקבל תשובות קבלה/ דחיה מהאוניברסיטה העברית?

חברה שאלה

אני עתודאי ועדיין לא קיבלתי זימון לחלק השני של מרק"ם באונ' העברית, החלק של הראיונות. האם זה בסדר? תודה

אביביאן

New member
שאלה לגבי ירושלים?

לפני כמה ימים צלצלתי לאוניברסיטה בי-ם. תהיתי לגבי הסטטוס "בטיפול" שמופיע לי באתר. לאחר רטוריקה עדינה התגלה לי שחסר לי 0.01 נקודה לממוצע בגרות בכדי להיות בסכם. הופתעתי... מישהו יודע על מיונים נוספים שעומדים להתקיים? יש עוד סיכוי? יתכן שהם יורידו את הסכם או יעשו סבב נוסף? מחכה לתשובה ממי שיודע שאו ברכה

litallit

New member
לפי מה שהבנתי

מועמדים רגילים בסוף יולי, עתודאים בספטמבר.

litallit

New member
אולי כדאי לברר

תתקשר אליהם, אני עתודאית וכבר הייתי בחלק השני של מרק"ם...

hannooshy

New member
אותו מצב..

גם אצלי חסר בדיוק 0.01 בבגרות או נק' פסיכומטרי אחת.. התקשרתי אליהם והמזכירה אמרה שכן אתה גבולי מאוד אבל עדיין מעל סף הדחיה.. היא אמרה שאת 450 המרואיינים כבר זימנו, אפשר שיזמנו אותך ואותי רק במידה ולא כל 450 המאואיינים הגיעו, או שהם רוצים לגייס עוד סטודנטים. חבל, אבל.. אין מה לעשות.

hannooshy

New member
קיבלתי זימונים לכולם..

עשיתי מו"ר מטעם הטכניון ות"א, באב"ג עשיתי ראיון ראשון (וכנראה שנדחיתי כי עדיין לא התקשרו.. [לא צריך ניחומים]). יש לי 712 פסיכו ו-11.42 בגרות, תאמין או לא.. כל נק' בבגרות או בפסיכומטרי הייתה הופכת את ה-המתנה ל-קבלה... ומה איתך ?? איך הולך מה קורה עם הזימונים, ציונים, הכל..

אביביאן

New member
אז ככה

פסיכומטרי 741, בגרות 10.87. עשיתי מו"ר ב 12 ליוני ומחכה לתשובה. אגב יש לך מושג מתי התשובות?? עשיתי ראיון בב"ש וזומנתי לראיון שני שבוע הבא. בטכניון אין סיכוי. קצת מעיק עלי העניין עם ירושלים... מה נסגר? ממש לעג, אני מקווה שיש סיכוי לקבל זימון.

hannooshy

New member
אז..

יפה לך.. מזל טוב שזומנת לראיון שני באב"ג
מו"ר אני חושב שתשובות נקבל בחצאי גמר המונדיאל ואפילו בגמר.. למה בטכניון אין סיכוי????? תראה, בירושלים כמו שהיא אמרה שיש סיכוי והיא לא מתביישת להגיד לי שדחו אותי, אבל לא דחו. הרגשתי מנימת הדיבור שלה שהסיכוי שנקבל זימון לסבב המאוחר הוא כמו הסיכוי ש-גאנה תנצח את ברזיל בשמינית הגמר מחר..

hannooshy

New member
יבוא היום

ובו תדע שאהבתך הייתה מזויפת, ושאתה מת על ברזיל

hannooshy

New member
דחיה.

טוב, כמו שציפינו.. דחיה.. וכמו שציפינו.. ברזיל ניצחה.. עדכנו את זה באתר היום.. שיהיה בהצלחה לכולכם..

rannosha

New member
היי

רק רציתי לשתף, ציוני מו"ר יפורסמו בסביבות העשירי ליולי!! בהצלחה בראיון השני :)

מסטולון

New member
זה בסדר, רוב העתודאים לא קיבלו.

התקשר לפני כמה שבועות, ואמרו לי שחלק קטן של עתודאים היה עכשיו במרק"ם והרוב יזומנו בספטמבר.

litallit

New member
שאלה חשובה...

איך מחליטים איזה חלק של עתודאים מוזמן עכשיו ואיזה חלק בספטמבר? אני הוזמנתי לפני כמה ימים, ונראה לי שיש משהו קצת לא הוגן ששאר העתודאים יזומנו יותר מאוחר... אני רואיינתי במקביל לאנשים בני 25 ושאר העתודאים ירואיינו במקביל לעתודאים אחרים...זה רק אני, או שזה קצת לא הוגן?

litallit

New member
אני לא מבינה!!!

למה שיעשו את זה באופן אקראי? איזה היגיון יש בזה? מישהו מוכן להסביר לי....... לגבי באר שבע נראה שאבדה התקווה, עכשיו אני צריכה לוותר מראש גם על העברית! אני רואה בזה חוסר צדק שאותי בחנו מול אנשים בני 25 ועתודאים אחרים יבחנו בתנאים אחרים....!

למעלה