י ר ו ש ל י ם

iloushy

New member
הודעה לממתינים בירושליים

ממש היום שלחו 20 הודעות קבלה והמון דחיות. הדיונים הבאים בקבלות נוספות יערכו רק עוד 3 שבועות. זאת אומרת, מי שנשאר בסטטוס המתסכל "בטיפול" מוזמן שלא לרפרש בשבועות הקרובים. למתקבלים - מזל טוב. מי יתן שאתם עד כדי כך מוצלחים שהתקבלתם לכל האוניברסיטאות האחרות וממש מחר אתם תודיעו לירושליים שתודה, אבל לא תודה. לממתינים - נתראה פה עוד 3 שבועות בגל הקבלות/דחיות הבא. לנדחים - לא לדאוג! אני כנראה מצטרף אליכם ממש עוד מעט.

leviatam

New member
סבב הבא בי-ם

בספטמבר - לעתודאים ולמוותרי קבלה נוכחית.

orbit219

New member
חוץ מאחד שרשם אתמול שהוא התקבל

לירושלים, יש עוד מישהו שהשתנה לו הסטטוס לקבלה או לדחיה?

leviatam

New member
מדוייק

בספטמבר יכנסו אחרוני המועמדים - כ40 במספר שעיקרם עתודאים, אקדמאיים עם הישגים גבוהים וכמה שייכנסו על חשבון מקומות מוותרי הקבלה מאתמול. לבסוף ייכנסו ממש באוקטובר עוד מספר אקדמאיים על חשבון מוותרים נוספים.

גם אני דיברתי עם דפנה ו...

בעקרון אם מתקשרים אליה היא לא יכולה להגיד באיזה מקום בערך את/ה ברשימת המתנה אבל היא כן מוכנה לנדב אם יש/אין סיכוי בסבב הבא שאכן יהיה בערך בעוד 3 שבועות...(לא שלהודעה של "יש סיכוי" יש משמעות ממשית..). כנראה שלא אבל - למישהו יש הערכה מספרית כמה אנשים בערך עדיין נמצאים בטיפול???

AbuDr

New member
ממש היום זה 1/8 או 2/8

אני רואה שכתבת את זה קצת אחרי חצות. איך אתה יודע שאתה בחוץ?

iloushy

New member
אני יודע ש

אין לי הרבה סיכוי כי הביקוש השנה היה מאד גדול. מתוך רשימת ממתינים שמספרה לא נודע אני כנראה די באמצע. ואמצע זה לחלוטין לא מספיק.

orbit219

New member
למה נראה לך שהשנה הביקוש גדול יותר

מאשר בשנים קודמות?

Carla12

New member
אושרית..

שלום לך אני לא מצליחה לפתוח את דף המידע האישי באוניברסיטה העברית ומוצגת לי הודעה באדום שאין התאמה בין מספר הזהות והקוד האישי. אני בטוחה שהקשתי אותם נכון , לא יודעת מה קורה. את יודעת לאיזה מספר אני יכולה להתקשר כדי לברר מה קורה ?

אולי יש להם תקלה

אם זה קורה לשתיכן, כנראה שמשהו באתר לא בסדר. בכל מקרה, את יכולה לנסות לשאול במדור רישום: 02-5882882, או את דפנה: 02-6758018.

ענתת1

New member
שאלה

דיברתי עם ירושלים והם אמרו לי שאני בערך באמצע ברשימת ההמתנה, יש עוד סיכוי בכלל?

אני חושבת שיש סיכוי

אבל אי אפשר להיות בטוחים, כי אנחנו לא יודעים כמה אנשים הם קיבלו עד עכשיו. תנסי להתקשר לדפנה ולשאול אותה.

ענתת1

New member
דיברתי איתה ו...

היא אמרה לי שהתקבלו 100, אני לא חושבת שזו הייתה דפנה אבל מישהי שענתה לאותו המספר, ששאלתי אותה כמה יש ברשימת ממתינים היא לא ענתה לי כך שאין לי מושג מה זה האמצע, מה את חושבת?

ענתת1

New member
שאלה למתקבלים בסבב הראשון

עד איזה תאריך הייתם צריכים לשלם או להודיע על ויתור?

למעלה