י ש ע ד כ ו נ י ם

nonaa

New member
../images/Emo41.gif י ש ע ד כ ו נ י ם ../images/Emo48.gif

אז החזקת האצבעות בהחלט עזרה וקיבלתי הצעת עבודה ! אני כנראה אתחיל עוד כ-3 שבועות, לאחר שלא עבדתי מאז לידתה של נגה בסוף ינואר השנה (...) ההתרגשות רבה: מצאתי עבודה בתכנות ולא נאלצתי להתפשר על תחום אחר כמו שחששתי שיקרה , אבל מצד שני - המון חששות .. איך אעזוב את נגה לכל כך הרבה שעות ? האם בגילה זה יהיה אפילו יותר טראומטי ? אולי בעתיד אמצא מקצוע שמאפשר שעות פחותות יותר של עבודה ... (אחליט גם לפי איך שאתמודד בתקופה הקרובה ...) אז - המון תודה לכולן ו
לכל מי שנמצאת בתהליך חיפוש עבודה ! (לי זה לקח כחודשיים וחצי ...)

משוש30

New member
אנחנו ממש מעולות!! (טפיחה עצמית על

השכם)כל החזקת אצבעות פה הסתיימה בתוצאה מעולה! כל הכבוד לך! אני בטוחה שזה לא קל אבל עם הזמן את ונוגה תתרגלו (היא בטח יותר מהר ממך) ואת תראי שיהיה לך כל כך כיף ומספק לעבוד

נועה ו

New member
התפילות שלי תמיד עוזרות!!!!!

אני כ"כ שמחה בשבילך !! ותעדכני איך הולך !!!

אנידס

New member
מזל טוב, אלו חדשות נהדרות לאמצע

שבוע. מנסיון אני יודעת שהחזקת האצבעות אכן עובדת.

בהצלחה!

כן, כולנו היינו בשלב של "מה יהיה כ"כ הרבה שעות עם הילד/ה" אבל עוברים את זה ונכנסים לשגרה מבורכת. יש לך די זמן למצוא מטפלת טובה לנגה שווה להשקיע בזה זמן למען השלווה שלך. נגה כבר בגיל שתוכלי לראות מי מוצאת חן בעיניה ומי לא כל כך ויש לך מספיק זמן גם לעשות חפיפה ולמסור אותה לנסיון כמה שעות.

אלינה12

New member
איזה יופי! ממש כיף לשמוע!../images/Emo140.gif

שיהיה לך המון המון בהצלחה!

daldan

New member
וואו מזל טוב ובהצלחה

איזה בשורות טובות, אני בטוחה שנגה עוד תפתיע אותך. העבודה קרובה? או שיש לך הרבה זמן לנסוע? בכל אופן שיהיה המון בהצלחה

nonaa

New member
תודה! העבודה לא כ"כ קרובה

כחצי שעה נסיעה (חיפה) ... ואני גם תלויה בהסעות שעדיין אין לי מושג כמה תחנות עצירה יש להן בדרך ... מארגנים מפגש אזורי לפני שאני מתחילה לעבוד
(אח"כ אני אגיע כ"כ מאוחר שכבר לא נראה לי שיש סיכוי שאגיע למפגשים ...
)

כל הכבוד! ולגבי נגה:

זה בדיוק הגיל (11 חודשים) בו שמתי את לוטן במשפחתון וזה עבר נהדר. היה עיתוי מושלם. היא נהנתה מאוד מחברת הילדים ומגירויים חדשים מחוץ לבית. ממש ראיתי שהיא חוזרת עמוסת חוויות כל יום. כך שלפי דעתי זה דוקא גיל טוב יותר להכניס למסגרת, קטנה כמובן. וכל הכבוד על מציאת העבודה! את רואה שמי שטוב במה שהוא עושה - מצליח לו?

nonaa

New member
תודה ../images/Emo140.gif מקווה שגם אצלנו זה יעבור

בקלות ...

nonaa

New member
../images/Emo140.gif המון תודה לכולן ../images/Emo140.gif

בינתיים מרוב חששות לגבי הכנסת נגה למסגרת כלשהי , לא נותר זמן לחשוב על העבודה החדשה ... (אתמול כמעט לא ישנתי בלילה ...
)

yaelia

New member
איזה יופי

המון הצלחה. חודשיים וחצי זה בהחלט זמן קצר וקולע. הלוואי על כולנו.

hilae

New member
אז עכשיו להחזיק לך אצבעות

שנעה תתאקלם יפה במעון/ משפחתון, ואת בעבודה אז... אני מחזיקה לכם אצבעות והמון בהצלחה ומברוק על העבודה

למעלה