כבר שאלות...

../images/Emo41.gifכבר שאלות...../images/Emo35.gif

רק הצטרפתי וכבר שואלת.. 1. מה הייתן נותנות לרופא נשים מדהים שיש לכם קשר יותר קרוב מאשר סתם רופא אבל גם לא ממש חברי? הוא מלווה אותי כבר תקופה מאד ארוכה ובדברים שלא קשורים בהכרח לגניקולוגיה חשוב לי שזה יהיה משהו שיראה מחשבה ואכפתיות אבל לא אישי מידי והתקציב עד 200 ש"ח 2. אני מחפשת אחות שתבוא לטפל בילד לכמה שעות בשבוע יש לכן מושג איפה מה ומו במיוחד באזור הדרום? תודה מראש
קרין

משוש30

New member
שלום וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

דרך אגב אני בטח לא מחדשת לך אבל לא בא לך להחליף ניק? (או שיש משהו שאנחנו לא יודעים?) לגבי הרופא אין לי כל כך רעיונות אבל כל דבר בטוח ירגש אותו. יחד עם פתק הוקרה ותמונה של הפשוש. אולי איזה ספר נחמד. לגבי אחות (למה דווקא אחות???) אין לי מושג לצערי בכל מקרה בהצלחה

תודה../images/Emo39.gif...

ולא אני לא בהריון כבר רק זה חסר לי עכשיו
פשוט התפוז לא נותן לי ליצור ניק חדש משום מה
? אני חייבת שזו תיהי אחות בגלל המצב הרפואי שלו גם הרופא שלו התעקש אז אין ברירות...

משוש30

New member
סליחה אני כנראה לא מעודכנת

אבל אם זה לא אישי מדי מה יש לו? למה רופא ואחות? לגבי הניק: יש למעלה מצד שמאל אופציה "החלפת שם" את נכנסת לשם ובמקום למלא את השם והסיסמה יש למטה בריבוע שנפתח "הרשמה למשתמשים חדשים" תרשמי ניק חדש וסיסמה (את יכולה את הסיסמה הישנה והאי מייל הישן) ותעכי אחר ההוראות בהצלחה

Arfilit

New member
התלבטנו באותה שאלה בדיוק

לגבי הרופא שלי - לאחר הלידה. ממש שברנו את הראש - כי הרגשנו שאנחנו חייבים לו הרבה. בסוף נתנו לו הזמנה זוגית למסעדה שאנחנו אוהבים ושהיא מיוחדת - זה יצא יותר יקר ממה שאת מתארת - אבל זה כיוון מחשבה.

galiaS

New member
זו גם המתנה שאנחנו נתנו לרופא שלי

הוא מאד אהב את המתנה הזאת.

znavi

New member
גם אני התלבטתי ארוכות

בסוף הלכתי למשתלה וקניתי עץ בוסנאי בגובה מטר וחצי מאוד מרשים ועלה לי בערך 200-250, אחר כך הגעתי לבדיקה אצל הרופאה וראיתי את העץ (היא לא הספיקה לקחת אותו הביתה עדיין) וזו ממש מתנה מרשימה. חברה שלי קנתה בקבוק יין טוב לרופא שטיפל באביה לדוגמה.

תודה לכולן על הרעויונות ../images/Emo140.gif

מחר אני אלך לחפש לו מתנה ניראה לי שאני אלך בכיוון ספר או משהו בסגנון ניראה תודה ושיהיה לכולנו שבוע טוב

למעלה