כדאי לקרוא בבלוגיה 01/08/2009

motior

Member
עוד עשר - ועוד עשר אפילו

nava2308 כתבה עשרה דברים שהיא אוהבת בה לצד עשרה דברים שהיא לא כל כך...

motior

Member
ואף אחד אפילו לא העיר שאין קישור...

בכל זאת אתקן

מממאיה35

New member
../images/Emo63.gif המלצה: ההבטחה והתקלה מאת פרידריך דירנמט

"נקווה שלעולם לא תיתן הבטחה שתצטרך לקיים אותה" ביחד עם "...נו כן – מעל כוס יין. מה לא מספרים כששותים" המלצה על שני סיפורים שמאוגדים בספר אחד: ההבטחה והתקלה מאת פרידריך דירנמט ~קריאה מהנה!~

3 פרסומות רדיו ישראליות חביבות, ואחת חו"לית

קשה לפרסם ברדיו. המאזין אף פעם לא באמת מאזין, אלא עושה עוד אלף ואחד דברים תוך כדי. פרסומת טובה - ספוט, בלשון המקצועית - חייבת להיות מיוחדת, שונה, לעשות משהו אחר כדי לתפוס את תשומת הלב של המאזין. הנה 3 פרסומות ישראליות שעושות את זה יפה, לטעמי, ואחת מחו"ל.

Purple Mushroom

New member
סיכום חוויות כנס תפוז הרשמי ה-3 ../images/Emo43.gif

סוף סוף, אחרי 11 ימים, שבוע וחצי פלוס, הצלחתי לכתוב ולכתוב ולפרסם רשומה בסגנון המיוחד רק לי, על הכנס\מפגש הרשמי השלישי של אתר תפוז
(אנשים). ד"ש לטל,בצלאל, נעמה,אורי, ושאר הנהלת הפורומים של תפוז. לכל מנהלי הפורומים באשר הם שם, לכל הבלוגרים והבלוגריות באשר הם, הקטנים והגדולים, הגבוהים והנמוכים... ולכל גולשי תפוז, משנת 1999 (ואפילו לפני, משנת 1996) עד שנת 2009, ולכל המצטרפים החדשים. ... (טוב, אני עוצר כאן, כי בטח הגזמתי). נפגש במפגש הרשמי ה-4, או באוסקר הבלוגיה. להתראות,שלום,תודה וד"ש שוב.
=]
=]

hillelo

New member
היי

יכול להיות שבעבר שרשרתי שלא לפי כללי הפורום ועל כך אני מצטער (שמתי לב להוראות רק לאחר השירשור), זה לא יקרה שוב. לגבי השאלה שלך אם עדיין לא מוקדם מדי להומור אחזיר לך בשאלה משל עצמי: האם באמת יש זמן להומור? התשובה שלי היא ודאי שלא! אין יום שלא קורה דבר נורא בעולם בכלל ובמדינה שלנו בפרט! אם מדברים על העם היהודי אז בכלל אין יום שלא קרה בו אסון, ואחת הדרכים שלנו להתמודד הם הומור אחרת נהיה תקועים עם הראש שלנו באדמה... איני מתכוון בכלל לזלזל במה שקרה אתמול בלילה - זה היה מעשה נורא וחבל שהדרדרנו למצב כזה...

למעלה