אך כמה הבהרות: לפני שאני מפרסמת רשומה עם "חדשות הזויות", אני בודקת שהחדשות הנ"ל מתפרסמים בעיתונות המקומית (המודפסת) היכן שהתרחש האירוע. שנית, אם באותה המדינה מתגוררים מכרים או בני משפחה אני גם בודקת איתם על האירוע המסוים. שלישית, אני דוברת כמה שפות וזה נותן לי יתרון מסויים, לבדוק אם הידיעה היא בינלאומית. רביעית אם לא מצאתי מקורות, אני מציינת בפוסט שלא בטוח אם הידיעה נכונה. בכל אופן מקווה שתהנה/י.
במדינה כל כך דינמית ולחוצה, וכשהכול מתקבץ לאי שפיות אחד גדול שמנווט את חיינו, חשוב לדעת לקחת פסק זמן. גם אם זה לכמה דקות בודדות בין שעות הערביים על ספסל בגינה או קימה מוקדמת לצד הזריחה זה דבר שמשנה חיים. הופך אותם לטובים יותר ושלמים יותר. אין ספק, הגג שבביתי עונה בדיוק על הדרישות הללו- הוא רגוע ושקט וכשמולו פרדס הצבוע בשלל צבעים מרנינים- אני משיג אווירה אופטימלית לרגיעה מושלמת. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1658070
רבים חושבים בודאי שתורמוס הוא כחול (או משהו שמפצחים ביום שישי בערב). אבל יש בארצנו כמה מיני תורמוסים. עננת כותבת בבלוג שלה על תורמוסים צהובים שהיא פגשה בתל אביב ומסבירה איך - בגלל פוליטיקה, קשר הון שלטון ושאר רעות חולות - יש סיכוי שהילדים שלנו כבר לא יראו תורמוסים צהובים בטבע