כדאי לקרוא בבלוגיה 21.10.08

פרק חדש עולה לאוויר

מה משותף לדברים הבאים?
WWE - ספורט הבידורי הטוב בעולם.
הישרדות - סדרת הריאליטי המצליחה ביותר.
יוסי בובליל - השחקן שכולנו אוהבים.
מפרץ האהבה - הסדרה שלא נותנת לנו מנוח.
דן מנו - הבן האדם שנגזל ממנו נצחון בהישרדות.
בריטני ספירס - הזמרת, הגרושה והאמא.
נינט טייב - הזמרת, התופעה והפדיחה.
ברק אובאמה,ג`ון מקקיין - מועמדים לנשיאות. כולם מופיעים בליגת הפנטזיה החדשה שלי. זה פאנפיק שרשמתי על ליגת מתאבקים כושלים. וכולם מנסים להיות אלוף העולם ב"בוב ספוג מכנס מרובע". והפעם קרב אכילת פשטידות בין רחלי מיורדים בגדול מול ויקי מהאבקות WWE http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1350889

bigjack

New member
וחבל שכך ../images/Emo10.gif

ציינתי את זה בעצב ברשומה הבאה שלי. לי לפחות הוא יחסר בכל יום ראשון.

wranger

New member
../images/Emo16.gifאני בהלם.

עוד אושיה תפוזית נעלמת לנו.
חבל שלא סיפק קצת יותר הסברים. ההודעה שלו קצרה, ממצה ואסרטיבית, אבל אולי היה מגיע לקוראים הקבועים שלו קצת יותר מזה. מסקרן אותי, למשל, האם זה בגלל סיבות אישיות, או בגלל הבעיות הטכניות של תפוז, או אולי בגלל שנגמר על מה לכתוב, או מה. לעזאזל, ה-בלוג הזה ממש יחסר לי.

הנה הסבר

במקרה מגיע לפה... התפוז מזמן לא מרגיש בית, ידעתי שזה יגמר, לקחתי הפסקה כדי לנסות ולראות, אולי התחושה תעבור לי. אבל זה לא עבר, רק התגבר. אני מניח שכמו כל דבר גם זמנו של ה-בלוג הגיע. לבלוג כזה מגיעה את מירב ההשקעה ואם אני כבר לא מסוגל לתת אותה אז עדיף שלא להרוס אותו עם חוסר חשק והשקעה. שמח לגלות שהרבה אהבו אותו, אולי בסופו של דבר באמת שינינו משהו בנוף התפוזי

מחשבות בנופש

בס"ד ערב טוב ומועדים לשמחה הערב נולד שיר חדש על נערה שחושבת בלב ים הפירוט בשיר שלפניכם קריאה מהנה קריאה לשיר(השראה מלחישת הסנונית):מחשבות בנופש לילה טוב חברים

למעלה