כדאי לקרוא בבלוגיה 23.11.08

הרשומה שלי שהפכה למיכתב שרשרת,בובליל ושליט

אני כותב בתפוז כבר 5 שנים.לפני כמה שבועות לפניהשינה,כמו כולם אתה אם הראש על הכר ואתה חושב על דברים שקורים לך ועל דברים שקורים במדינה, ואז עלה לי לראש גלעד שליט וגם יוסי בובליל אמרתי יש בנהם קשר זה שרוצה לצאת זה שרוצה להכנס, החלטתי ליכתוב את זה בבלוג, שלי , זכיתי להמון צפיות והגושלים שנכינסו החליטו שזה משהו שרצוי להפיץ והתחילו להעתיק ולהפיץ במיילים, רשומה זו הגיע להמון גולשים בדמרקר, ניפתחו לא מעט קבוצות על זה בפייס בוק ,ויותר מ20 בלוגים ברשת כולל בתפוז החליטו להעתיק ולפרסם, אני מודע לזה שאני סובל מבעיית שגיאות כתיב קלה, ואולי בגלל זה תפוז החליט לא לפרגן לי ולשים את הרשומה בעמוד הראשי, אבל הסיבות שלהן איתן, תודה ומי יתן וגלעד שליט יחזור, אמן

tokbek

New member
../images/Emo7.gif

אני לא זוכר מתי לאחרונה קראתי רשומה כזו כואבת, נכונה, ואמיתית. מקווה שהמסר יגיע לאן שהוא צריך, ואולי יצליח לסדוק את האדישות של העם.

tokbek

New member
היהפוך מיכאיל את אמונתו ?

על הקשר שבין מייקל ג"קסון למנתח והפילוסוף מקסוול מלטס.

Dannycom

New member
"האח הגדול" - קוקאין להמונים (מתוקן)

לאחר תלונות רבות על אורכה של הרשומה המקורית, החלטתי לקצץ ברשומה ולאחד אותה לאחת. למרות שהיא עדיין ארוכה למדי, אנשים שקראו אותה אומרים שהיא הרבה יותר קריאה והרבה יותר בהירה. אז קבלו אותה שוב: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1369355

23.11.08

האם יש עדיין מישהו שלא מכיר את אריאלה פיקסלר אלון? בדיוק בשביל זה היא מופיעה היום גם בעמוד הבית. ו"גשם של נובמבר" מתחילה לאיים על tokbek - הופיעה בתקופה האחרונה יותר מדי בעמוד הבית. כמו במקרה של tokbek, עורכי עמוד הבית נרשמו לעדכונים מ"גשם של נובמבר" ומעלים בכל פעם את מה שהיא פרסמה.

האם הרשומות של מוני דביר כל כך משובחות?

עורכי עמוד השער, שנרשמו לעדכונים ממוני דביר, מעדיפים להעלות כל רשומה שלו לעמוד השער. זה קל יותר מלמצוא רשומות אחרות. במעגל אחד מסומן מוני דביר. במעגל שני - "גשם של נובמבר", שעורכי השער נרשמו לעדכונים ממנה ומעלים כל שטות שהיא רושמת.

תשובה

ראשית - לא להיכנס לרשומות של הקבועים בעמוד הבית: מוני דביר גשם של נובמבר tokbek היילידי, ויש עוד כמה. שנית, אתה יכול להביע תמיכה על ידי כתיבת הודעה שבה מופיע בנושא "
". ככל שיותר אנשים יתמכו בהודעה כך עורכי הבית ייאלצו לסגת ולהעלות רשומות של אנשים אחרים, ולא רק של tokbek, גשם של נובמבר, ומוני דביר.

orelie

New member
הייתי כבר בסרט הזה

מצטערת להגיד לך אבל בעבר זה היה הבלוג של זרובללה ואחרי שאנשים התלוננו אז עברו לבלוג של משיהו אחר וכך הלאה וכך הלאה זה לא יעזור כל פעם שמגיע משיהו חדש בראש הבלוגיה, יש לו העדפות וכולם מרגישים זאת

noaost

New member
תיקון קטן

ל'מישהו חדש בראש הבלוגיה' אין שום השפעה על עמוד הבית, כיוון שזהו התחום של עורכי עמוד הבית, לא שלו. שיהיה יום מצוין

orelie

New member
או קיי

לא משנה מי מחליט הנקודה היא שבסופו של דבר כל פעם שיש החלפה הכוח אדם בתפוז, יש לזה השפעה גם הבלוגים שעולים לכותרות וזו הנקודה האמיתית יעל

וואי נשמה, בכלל לא ידעתי שקודמתי , תודה!

ואתה יכול לנשום עמוק זוהי לי הפעם הרביעית בלבד במשך כמעט שנה שאני פה שאני בראשי....

למעלה