כדאי לקרוא בבלוגיה - 25/05/2007

Image of me

New member
הומואים ופסיכומטרי

לפעמים נראה שכותבי השאלות לפסיכומטרי ניסו להביע דרך השאלות את נטייתם המינית. בזמן השיעורים המשעממים בקורס ההכנה לפסיכומטרי נשאר רק לפנטז - האמנם אנחנו שולטים בעולם? הומואים ופסיכומטרי, מתוך "דברים שרואים מכאן" של קובי.

חהמן

New member
חה!

אנחנו מרגישם מאויימים במידה מסוימת, אבל אנחנו מברכים כל בלוגר שיוצר קומיקסים איכותיים, במיוחד אם הם כוללים בתוכם דמויות חביבות כמו... ביל גייטס. זהו, ביל גייטס. ברוך הבא. אנשי חה! נ.ב. אם אתה רק יכול בבקשה לחשוב על כותרת משלך להודעות, זה יהיה נחמד.

Temaninja

New member
למה?

אבל המילה 'חה!' מסכמת את הכל בצורה כל כך מושלמת! כמה גאוניות, טוהר וזוך יש במילה בעלת הברה אחת... מצד אחד, עיצור ה'ח' הגרוני שמצביע על קמאות. ומצד שני, הפשטות.. אני מפציר בך, חה! מן, אל תיקח ממני אותה! אני מוכן לשלם לך כל הון שבעולם! אבל שיהיה בגבול הטעם הטוב, אני בכל זאת תימני

חהמן

New member
חה!

אנחנו מסכימים איתך לגמרי בכל מה שקשור לגאוניות של המילה חה! ואנחנו גם לא דורשים ממך להפסיק להשתמש בה, (אגב, אנחנו שוב מסבירים, אנחנו שני אנשים, לא בנאדם אחד עם פיצול אישיות, באמת!) להפך, אנחנו תומכים בהשתמשות המונית במילה חה! אנחנו מעודדים את זה. מה שכן, אנחנו מרגישים שכשאתה משתמש ב חה! בתור כותרת, זה קצת חיקוי, זה לא מקורי, ואנחנו בעד שאנשים מצחיקים (טוב, וגם אנשים לא מצחיקים, אבל אתה נכנס בקטגוריה הראשונה) יהיו מקוריים, ויחשבו על דברים משל עצמם (ובזה נכלל גם הכותרות). אנשי חה! נ.ב. בקשר להצעה שלך לשלם לנו, אנחנו ניסינו לדבר עם האחראים על האינטרנט כדי לתת לנו זכויות יוצרים על המילה חה! ושכל פעם שמישהו משתמש בה, זה גם יהיה קישור אוטומטי לבלוג שלנו, וגם אנחנו נקבל תמלוגים, הם סירבו. נכון לעכשיו המילה הזאת היא עדיין חינמית.

Temaninja

New member
אל תסתכל ב'כותרת' אלא במה שיש בה

המילה חה! ( איך אתה מוסיף לזה קישור? הייתי שואל כאן אבל אז היו שולחים אותי לפורום תמיכה טכנית' ומפורום 'תמיכה טכנית' היו שולחים אותי לפורום 'בעיות כלליות' ומפורום 'בעיות כלליות' לפורום 'פורומים' ומפורום 'פורומים' לפורום 'הוספות קישור למילים בפורומים' ולא יהיה לזה סוף!) איפה הייתי? הא כן!, המילה "חה!" הינה רק מילה, ומה שחשוב זה התוכן חה! מן יקירי, "פלוץ תחת כל שם אחר עדיין יסריח" אז אל נא נתעסק בזוטות ונלחם יחדיו נגד האויב המשותף שלנו!

חהמן

New member
חה!

אויב משותף? מי? איפה? אנחנו לא ידענו שיש לנו אויבים! למה לא מגלים לנו דברים כאלה? למה תמיד אנחנו אחרונים לדעת? חה! אנשי חה! נ.ב. כשאתה לוחץ על הוספת תגובה (לא הוספת תגובה מהירה) תפתח את "קישורים בתוכן ההודעה" משם אתה צריך להיות מסוגל להסתדר לבד. חה!

mary lou

New member
חה!

מותר לי רגע להתערב? זה באמת מבלבל שיש עוד קומיקס בשרשור ההמלצות היומי שכותרת ההמלצה שלו היא "חה!"

Temaninja

New member
לא נורא,

את סטודנטית למתמטיקה (גם אני
שותף לצערך ) את יכולה להסתדר.. ובהזדמנות זאת יש לי שאלה: למה קבוצת נקודות אי-הרציפות של פונקצייה מונוטונית היא קבוצה בת מנייה? ואל תפני אותי פורום מתמטיקה בבקשה! הם מפחידים אותי!

mary lou

New member
שאל בפורום מתמטיקה :)

הם לא מפחידים, הם ממש נחמדים וגרוע מכך, חכמים! אם אתה בכל זאת חושש הייתי ממליצה לחכות כמה ימים, עד יעבור זעם הבגרות במתמטיקה אחר כך השלווה המתמטית תחזור לשם
בינתיים אני רואה שהתסכול שלך משמש כפתיחה לקומיקס כך שאני לא דואגת P:

Dannycom

New member
שירת הפוסטר הגזעני

סטיקרים ופלקטים מבית היוצר של הימין הקיצוני שתלויים על תחנות האוטובוס בבני ברק ובאוניברסיטת בר אילן אינם דבר חדש. אך הפוסטר האחרון העלה לי את הסעיף ואת הזכרונות מקריקטורות דומות בתקופות ובמשטרים אפלים שונים. ועל כך בפוסט הבא.

Great Khali

New member
לא יודע אם אפשר לפרסם בלוגים אישיים

אבל אם כן, פתחתי בלוג לפני יום וחצי, עם פוסט ראשון. אשמח אם תכנסו ותגיבו לי בהמונכם. לחצו כאן והגיבו. בתודה מראש, אבי ל.

למעלה