כדאי לקרוא בבלוגיה 27/12/09

tvav

New member
../images/Emo41.gifכדאי לקרוא בבלוגיה 27/12/09../images/Emo41.gif

שבוע מצוין לכולם!

חדשוטק

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 27.12.2009 ../images/Emo219.gif

יו, עוד שנייה השנה נגמרת! איזה לחץ...

חדשוטק

New member
הטכנו(ב)לוג היומי מתחיל שבוע

מוצ"ש, שתי רשומות: פאנאסוניק השתלטה על סניו ומבטיחה כי יחד תשווקנה סוללה המספיקה להפעלת בית שלם במשך שבוע; וגרסא דנדשה של תוכנה בשם XMBC הופכת כל מחשב למרכז מדיה אינטראקטיבי; ופרומו: כדאי לכם להישאר מעודכנים. מחר (היום, בשבילכם) חשיפה לא-קטנה על צנזורה וקונספירציה...

פנומן 72

New member
../images/Emo41.gif אני מוכרח לציין

שהבלוג שלך הוא מהאהובים עלי בתפוז. ואל תתבעס שאתה לא מקודם, פשוט עושה רושם שאף אחד לא יבין מה אתה כותב |גולש עם פני עגל| ... אם היית סתם צלם פפרצי עלוב, כבר היית מקבל קידום על המאמר הראשון שלך...

חדשוטק

New member
לא מקודם? לא להתבאס?

העפת מבט בעמוד הראשי הבוקר? זה קידום שני מאז מוצ"ש (בלילה קידמו רשומה אחרת) ושלישי מאז יום שישי. כך שאין לי על מה להתלונן...

פנומן 72

New member
אני לא צופה בעמוד הראשון. צר לי

התכנים הרדודים (בד"כ) לא משאירים לי סיבה להישאר שם. לאחר הוידוי שלך, אולי אתחיל לצפות שוב. טוב שהורידו את התמונה המפחידה של אלין.

חדשוטק

New member
כשקיבלתי את המסר עם הכותרת שלך

לרגע היה נדמה לי שכתוב שם "אני לא צופה בערוץ הראשון"...

יום המצור-לעשרה בטבת

בס"ד שבוע טוב ושיבוא המשיח במהלך השבוע רשומת שיר קינה שכתבתי הלילה לזכר המצור בירושלים שבעוד שעות מעטות נכנס לצערנו לצום האלפיים חמש מאות מאז אותם ימים לפני ואחרי חורבן בית ראשון ועד היום סובלים מהגלות לקריאת הרשומה:יום המצור-לעשרה בטבת

wranger

New member
../images/Emo45.gifלקרוא על הקרקע! לפני שאתם מתקרבים לנתב"ג!

בטח אצלנו הישראלים, כשכל אחד בטוח שהוא צודק ודורש לקבל הסברים מדוע הוא לא מקבל את מבוקשו עכשיו ומיד, מגיעה רשומה שמסבירה קצת על ההיגיון שמאחורי נהלי ביטחון ונהלים אחרים בטיסות. כאחד שעובד בנתב"ג (וואו, אתם לא מאמינים כמה מזוודות הולכות עכשיו לאיבוד. אירופה פקוקה לגמרי!), אני מאיץ בכם לקרוא.

Master Stav

New member
../images/Emo91.gif לטיול עם הגורים

הגור הקטן החליט לקום ב4 וחצי בבוקר .....מה שהרג לי גם את הטאי צ`י המסורתי שלי, בערך ב8 הועילה אישתי לקום ממיטתה ולהצטרף לכל המתרחש בבית .... נוכח המצב בנינו היה די צפוי ש.....יחד לא הולך להיות היום ומאחר ותום קם כל כך מוקדם ... החלטתי שהוא ישאר איתה בבית טיול כזה זה לא בשבילו, אני לוקח את סער וטאי לטיול לשמורת בני ציון שנמצאת לא רחוק מהבית ... משהו כמו 15 דקות נהיגה איטית ומחוייכת נוכח העובדה שברדיו מנגנים U2 וסער מתופף עם הקצב ומודיע לי שהוא אוהב רוק .....

למעלה