כדאי לקרוא בבלוגיה 29.05.09

shirley84

New member
ההפגנה הראשונה שלי: תנו לאו"פ סיכוי

(give hope a chance) ביום ראשון לפי השמועות השביתה תגמר אז רגע לפני שזה קורה, בואו לקרוא על חוויותי מההפגנה למען הסטודנטים של האוניברסיטה הפתוחה

שטוטית

New member
חדוה_הפרה

מגיעה לשיטוטים של_שטוטית לרגל חג השבועות חג שמייח

חלב - הסיפור האמיתי

סרט שחושף את הצד האפל של תעשיית החלב שלא רוצים שתראו, הנזקים הבריאותיים, הקשר לסרטן והמיתוס על הסידן. קישור לרשומה

seymore butts

New member
אם מישהו שם למעלה ב"תפוז" שומע אותי

זוהי רשומה משובחת שראויה להופיע בעמוד הראשי. אם התמונות של הואגינות השעירות שם מהוות בעיה אז לפחות בשעות הלילה.

../images/Emo9.gif תודה על הפירגון סימור

שים לב שחשבת שרק הואגינות השעירות יהוו בעייה, מהחלקות התעלמת באלגנטיות

seymore butts

New member
לא הואגינות החלקות הן הבעיה

כמו שתימצתת בצורה כל כך יפה את הערוות המגולחות - "ערווה מעוקרת, נטולת מין". לא משהו שיכול להיות בעיה לעמוד הראשי של תפוז.

../images/Emo41.gif דניאל רדקליף - כל המידע על השחקן ../images/Emo41.gif

בלוג הנביא היומי ממשיך במתיחת הפנים, והפעם זה השחקן דניאל רדקליף. הרשומה עד כה נצפתה 3507 פעמים והייתה כזו שהכילה לא מעט אי דקויות. אז אנחנו גאים להציג את הרשומה המתקונת ל2009, עם כל המידע + ביוגרפיה + רשימת סרטים לחיצה + תמונות. בקיצור אם אתם אוהבי הארי פוטר בכלל ומעריצי דניאל רדקליף בפרט, זו הרשומה בשבילכם. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=41350

אני לא יודעת איך זה התפספס לכם

אבל באופן חד פעמי, אפשר לחרוג מהמדיניות ולקדם פוסט מעט ישן (שבועיים בערך) שאומנם מעיר הערות על הנעשה בתפוז, אבל עושה את זה בצורה אינטיליגנטית ומנומקת להפליא. ואם תבחרו לקדם אותו, אני מאמינה שזה יעיד טובות. אולי די

למעלה