כדורי פירות יבשים ללא אפיה

אילנית12

New member
../images/Emo41.gifכדורי פירות יבשים ללא אפיה

כדורי פירות יבשים כדורי פירות יבשים ללא אפיה. חומרים: 350 גר´ שזיפים יבשים מגולענים 350 גר´ תמרים יבשים מגולענים 350 גר´ משמשים מיובשים כ-3 כפות דבש לציפוי: אבקת סוכר הכנה: 1. טוחנים את הפירות היבשים במטחנת בשר עם דיסק חורים הגדולים. 2. מניחים בקערה, מוסיפים את הדבש ומערבבים לתערובת אחידה, אם התערובת אינה מתאחדת למסה אחידה מוסיפים מעט דבש. 3. קורצים כדורים בקוטר 3 ס"מ ומגלגלים בסוכר. 4. מניחים בתבנית או על רשת להתגבשות למספר שעות לפני האיחסון בקופסה סגורה עם נייר שעווה בין השכבות. הערות שלי :אני הכנתי חצי כוס מכול דבר .קצצתי דק את כול הפירות יבשים כולל צימוקים שהוספתי ,וטחנתי במעבד מזון גלגלתי אותם חלק באגוזים,וחלק באבקת סוכר. אחסנתי במקרר. מאוד טעים מקור: אבי. אתר "פסטו" << עוגה כושית ענקית ליום... סוכריות/כדורי צימוקים... >>

אילנית12

New member
"סוכריות"/כדורים מאגוזים וצימוקים

כדורי אגוזים סוכריות/כדורי צימוקים ואגוזים חומרים: בערך 12 יח` 1 כוס אגוזים 1 כוס צימוקים רבע כפית קינמון טחון לציפוי: קוקוס/אבקת סוכר הכנה: טוחנים את הצימוקים והאגוזים למצב משחתי(אני טחנתי במעבד מזון) שמים בקערה מוסיפים את הקינמון מערבבים בידיים רטובות עד ליצירת "בצק" (כמו בתמונה האחרונה) לעצב כדורים ,או לשים כדור בנייר צלופן. לאחסן במקרר בקופסא סגורה. טעים מאוד./אילנית12 << כדורי פירות יבשים ללא... לחם פירות יבשים עם קמח... >>

למעלה