כווולללללםם להכנס

idonoach

New member
../images/Emo41.gifכווולללללםם להכנס../images/Emo41.gif

ok אני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל אז ככה: שותפות 2000 מישהו מכיר את הפרוייקט? בכל מקרה זה איזשהו גשר שמחבר בין קהילות העולם לערים בישראל(הקשר כולל תרומות ביקורים משלחות וכו...). בכל עיר שמשתתפת בפרוייקט ממונה יו"ר ובמקרה הי"ור של בית שמש הוא אבא שלי. בית שמש מקושרת לקהילה היהודית של וושינגטון ודרום אפריקה בעיקר מבחינת תרומות. פרוייקט שותפות 2000 הולך להרים מיזם "ענקי" ביחד עם קק"ל בכדי להפוך את בית שמש ל"בירת רוכבי האופניים הישראלית". אני פותח בזאת שרשור רציני מאוד שמכיל את מה שאתם הייתם רוצים לראות "בבירת רוכי האופניים" הכל בדוכני מידע, מפות יעודיות לרוכבי אופניים, סימוני שבילים מיוחדים ובנייתם תחבורה,תחרויות וכו... אני מבקש מכל אחד עם הרעיון הכי קטן שישאיר פה הודעה עם פירוט

alonaski

New member
או קי אני מתחילה ../images/Emo13.gif : העם נקעה

רגלו!!! רוצה שבילי אופנים מסודרים, סינגלים שווים!! משולטים הייטב (כמו בפארק בריטניה למשל) וכן - לא לשכוח: רוצים מסלול דואל סלאלום גם אצלנו במרכז הארץ!!! ולא רק בבארי בדרום הרחוק...
ממתינה לתגובה! ...כן... האם אני שומעת את וושינגטון DC על הקו? מה ווישנגטון מציעה?... תרומה של חצי מיליון דולר + טרקטור שופל לבניית המסלול?... רגע... יש פה בקו השני שיחה מ...יוהנסבורג! שלום לך יוהנסבורג!
מה את מציעה? חצי מיליון דולר + 2 שופלים לבניית מסלול דואל סלאלום + מסלול נרחב לקפיצות ואימוני פרי-רייד לאופני BMX = מסלול "סופר-קרוס" לאופני הרים ומסלול דאון היל!!!... המממ...
- נמכר!!! ההצעה שלך - יוהנסבורג - זכתה במכרז!!!

shl17

New member
ככה את רוצה לשמור על הטבע??

עם שופלים? גמרת להוציא הקוצים?

מדרגות נעות בעליות.....לא

אל תגעו בשטח - טוב לו איך שהוא. מקסימום תייבאו את וורן לשבועיים ממירב...

shl17

New member
מצטרף לקריאתך

גם אני לא מת על שינויים דרסטיים בשטח יש הבדל בין לפתוח סינגל עי רכיבה לבין התערבות גסה או בנית מתקנים .אבל יש אנשים שזה עושה להם טוב אז שיהיה

timon1

New member
אלונה, הרגע טילפנו מיוהנסבורג

ומסרו שכתנאי לתרומה הם רוצים לפתוח במקום מסעדה דרום אפריקאית צמחונית כלומר, אוכלים בה רק חיות צמחוניות... הבשר יבוא מעדר הפרות שיגדל במקום ויעשה לנו סינגלים. הם שואלים מה דעתך על זה [נשמעו ממש נלהבים מהעניין].

alonaski

New member
אין שום בעיה!!! אני גם מוכנה לתרום

להם את בהמת ההרבעה לעדר שלהם! מכירה בהמה-זכר-תותח אחד!!! (אתה אפילו - מכיר אותו יותר טוב ממני!
) הוא נושא על עצמו את תו התקן שנקרא: "ונטיל"!!
(-האם עלי להוסיף יותר?...
) בטוחה שידע לעשות את העבודה כמו שצריך! כי מהכרות אישית איתו... - הצד האנושי-אינטלקטואלי שלו - די חלש!
מאידח - הוא מבין מצויין במכונאות אופניים - אז לא יזיק בכלל שיסתובב בשטח!
(וזה מזכיר לי את הבדיחה על החקלאי המתחיל ועדר הכבשים שלו...
חחח...
)

למעלה