../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif
קודם כל מה שלומך? שלומי הולך ומשתפר, לא התעלפתי היום בכלל
איזה סרט את יכולה לראות שוב ושוב.. ושוב? את כל סרטי דיסני... ו"משפחת סימפסון"
מה לא הייתי מחליפה בעד שום הון שבעולם? את הבחור שלי
הייתי מעדיפה שתהיה לך אחות תאומה במקום 2 אחים תאומים? כשהייתי צעירה יותר בהחלט העדפתי אחות תאומה - או בכלל אחות. זה תמיד נראה לי כל כך כיף, מישהי שאפשר לחלוק איתה בגדים, איפור, טמפונים (
)... אבל עכשיו לא הייתי מוכנה להחליף את האחים שלי בעד שום הון שבעולם.
מה הטיפ הכי טוב שנתנו לך? לקבל את מה שיש לי באהבה. כי הרי במילא אני לא אוכל להחליף את זה, אז חבל סתם לחשוב על מה יכול היה להיות.
שיר שאת אוהבת במיוחד? יש כמה:
"hey jude", "let it be", "hello, goodbye", "come together", "with a little help from my friends" - הביטלס
"sonny" - New found glory
"swallowed in the sea", "yellow" - coldplay
"can you feel the love tonight" - Elton John כל אלה הם שירים שאני פשוט יכולה לשמוע שוב ושוב ושוב... ולעולם לא יימאס לי מהם
אם היו מציעים לך להשתתף בתוכנית ריאלטי, היית הולכת על זה? לא
אני חושבת שאם מישהו רוצה להשיג פרסום, הוא צריך להשיג את זה עם כישרון אמיתי.
מתחת מישהו ב-1 אפריל? מתחו אותך? לא השנה, כי אני חולה
אבל אני אעתיק הודעה שכתבתי אתמול: בכיתות ז'-ח' הייתי באותה כיתה עם אחי הצעיר [
], ומכיתה ט' עד עכשיו אני עם אחי הגדול [שוב,
]. בחדר הכיתה שהייתה לנו בחטיבה יש תקרה עשוייה מסוג של לבנים שאפשר להוציא החוצה בקלות. באחד באפריל של כיתה ח', כמה תלמידים מהכיתה, ביניהם אחי ואנוכי - הוצאנו חלק של התקרה, שמנו שם פלאפון על רועש וסגרנו את התקרה. במשך כל אותו שיעור [ספרות] כולנו צלצלנו לפלאפון. כבר הביאו את המנהלת שעשתה חיפוש בתיקים של כולנו ולא מצאה כלום
בסופו של דבר גילו מה קרה בהנהלה, וקראו להורים של כולנו. אבא שלי קצת צחק למחנכת בפרצוף, וגיחך באומרו ש"זה אחד באפריל, לא ציפית שהם לא יעשו כלום - נכון?"
רגע קטן שהיית רוצה לחזור אליו? לא עולה לי כלום...
מתי צחקת צחוק מתגלגל.. כזה שמשאיר אותך בלי אויר? בגדנ"ע, והמון פעמים עם הבחור.
מוזיקה שבחיים לא תשמעי? מזרחית.
האם יצא לך לפגוש גולשים בתפוז? במקרה אני נמצאת בפורום מסויים, שגם שתי חברות טובות שלי מהביתספר נמצאות בו. ובקרוב יהיו מפגשי פורום מחודשים