כוכב השבוע: לירון אברהמי

../images/Emo41.gifכוכב השבוע: לירון אברהמי

במסגרת פרוייקט "ראיון עם כוכב" של פורום ההתעמלות, קבלו את לירון אברהמי, מתעמלת מיוחדת במינה, השנה בדרגה ב'. לירון מתעמלת באגודת מכבי באר שבע ומתחרה בתחרויות האיגוד בדבקות מדרגה ה'. באגודה זו אין קבוצה תחרותית אלא קבוצת ליגה קטנה, אך לאור כשרונה הרב של לירון, החליטה המאמנת שלה להכין אותה לתחרויות האיגוד. לירון מתעמלת כמעט לבד, ללא קבוצה, במסירות ודבקות אין קץ, ללא מכשור וציוד משוכלל, באולם צנוע וכמעט בלי אימונים בוינגייט ובהדר יוסף. כולם מוזמנים להכיר את לירון, להגיב לראיון עמה ולשאול אותה שאלות. - שלום לירון - שלום - איפה את גרה? - בבאר שבע - בת כמה את? - 12 וחצי - באיזו כיתה? - ז' - כמה זמן את מתעמלת? - 7 שנים - איך הולך לך? - קשה קצת - מה הכי קשה בהתעמלות? - להתמיד - למה? איזה מחשבות יש לך? - יש ירידות ועליות. לפעמים בא לך להפסיק ולפעמים יכול להיות יותר רצון - מה מושך אותך להישאר ומה מחזיק אותך כשיש לך ירידות? למה בעצם את נשארת? - אני אוהבת את זה - למה את אוהבת? - כי זה ספורט שונה - מה החלום שלך? - להגיע רחוק - מה הכי רחוק שאת רואה את עצמך מגיעה? - יוצאת לתחרות בחו"ל - היית פעם בחו"ל? - הייתי בחו"ל, אבל לא בתחרויות - ראית פעם התעמלות בחו"ל? - כן התאמנתי במחנה אימונים שם - איפה? - בבלגיה - ואיך היה? השתלבת שם יפה? - אני מדברת קצת צרפתית... - במה זה שונה שם מההתעמלות בארץ? - את אמת שזה לא כל כך שונה. זה פשוט הרבה יותר בנות - כמה בנות יש איתך בקבוצה בבאר שבע? - בגיל שלי? רק אני - ובכלל? - יש עוד כמה בנות קטנות. אבל זה לא ממש קבוצה - אז בעצם באיזו מסגרת את מתאמנת? לבד עם עצמך? - עם הבנות הקטנות - אבל הקטנות לא ברמה שלך - ברור - אז בעצם על האלמנטים שאת עובדת עליהם, את מתאמנת עליהם לבד - כן - זה לא קשה? - די קשה - מה את מתכננת לחופש הגדול? - אין לי עוד תכניות. אולי אני אלך למחנה אימונים עם הבנות של רעננה ואולי נלך עם המאמנת שלי למחנה אימונים - שיהיה לך המון בהצלחה אנו בפורום ההתעמלות נמשיך לעקוב אחרייך וחופש נעים - תודה

אמא לה3

New member
שלום לירון

קודם כל תודה על ששיתפת אותנו בחוויות שלך מהתחום. נשמע שאת מתמודדת עם הרבה יותר קשיים ממתעמלות אחרות בגילך, העבודה "לבד" ללא קבוצה היא עבודה קשה מאוד וכל הכבוד לך על ההתמדה. לדעתי ממה שכתבת, שיתוף הפעולה שלך עם רעננה הוא מבורך וכל הכבוד למיכל על ה"גב" שהיא נותנת לך, אין ספק שזה בהחלט יוסיף ויקדם אותך להשגת מטרותייך. בהמשך לראיון רציתי לשאול כמה שאלות: 1. איך את רואה את עצמך ביחס לבנות אחרות בארץ ברמתך? 2. מה הדבר שגורם לך להמשיך ולהתעמל? 3. מה המכשיר האהוב עלייך ביותר? 4. כיצד מגיבה המשפחה/החברות להצלחה שלך? תודה בכל מקרה ותמשיכי להצליח, נשמח לראות אותך בתחרויות נוספות בשנים הקרובות!

liron297

New member
שלום....

נכון שזה לא קל להתעמל לבד ללא קבוצה.... אבל בחודשיים האחרונים התחלתי להתעמל מספר פעמים בשבוע עם קבוצת ע.ל.ה רעננה. באותה הזדמנות רציתי להודות למיכל, לבנות ולהורים שלהן שעוזרים לי ותומכים בי. בהתייחס לשאלות שלך: 1. אני מודעת לכך שאני נמצאת בפער בדרגת הקושי של התרגילים ביחס לשאר הבנות אך בחודשיים האחרונים שהתעמלתי ברעננה התקדמתי מאוד ואני מקווה שאצליח לצמצם את הפער. 2. הדבר שגורם לי להמשיך ולהתעמל זה האהבה שלי לתחום הזה בספורט. 3. המכשיר האהוב עליי הוא מקבילים. 4. המשפחה שלי גאה בי והיא תומכת ומפרגנת לי מאוד.

אמא לה3

New member
איזה כייף לשמוע!

תודה על ההתייחסות, ואם אפשר עוד שאלה קטנה... איך נוצר שיתוף הפעולה הקסום הזה בינך לבין רעננה? הלוואי שעוד קבוצות בארץ היו יוצרות שיתוף פעולה שכזה, אין ספק שההתעמלות היתה נראית אחרת לגמרי לא?

liron297

New member
תשובה לשאלתך....

מזמן מיכל הציעה שאבוא מדי פעם להתאמן אצלם יחד עם המאמנת שלי או לבד אך בגלל כל מיני סיבות זה לא יצא לפועל. אך השנה התחלתי להתאמן כמה ימים בחופש של פסח ולאחר מכן המשכתי.... נכון... אם כל הקבוצות היו משתפות פעולה יחד ההתעמלות באמת הייתה נראית אחרת

אמא לה3

New member
אין ספק שהמדליה האמיתית

השנה בתחום התמיכה וקידום ספורטאיות הולכת לעל"ה רעננה והמאמנות המקסימות שלהן. אגב, לפני מס' שנים לא גדול, גם הפועל ת"א העניקו בית חם למס' מתעמלות תחרותיות מקב' שנסגרה, וככה זכינו שאותן בנות המשיכו להתאמן ולא פרשו. אז מדליה בדיעבד גם לפועל.

Tammie

New member
לירון את פשוט מדהימה!

הסתכלתי עליך כל התחרות האחרונה, וזה פשוט מדהים אותי שאת כל מה שאת יודעת למדת לבד. אחד הדברים החשובים בספורט כל כך תובעני היא התמיכה מהחברות שעובדות יחד איתך ועוברות את אותן חוויות, ואת עושה את זה לבד כבר שנים. תמשיכי להשקיע, נשמח לראות אותך עולה ברמות ומתקדמת, תודה ששיתפת אותנו בחוויות שלך!

למעלה