כוכב נולד 2 הגמר!!

eLiRaN MaOr

New member
../images/Emo41.gif כוכב נולד 2 הגמר!!../images/Emo41.gif

מי נראה לכם שיזכה?

eLiRaN MaOr

New member
סקעת לשלטון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

kyle chandler

New member
נינט../images/Emo168.gif

שונא את כוכב נולד!!!!! בשביל כסף הם מוכנים לאלץ מישהו להיות "כוכב"!!!

Marsha Figg

New member
זו הייתה חתיכת הפתעה, תודו

סקעת הזה נהיה סשה2- כולם הימרו עליו, התוצאות דיברו אחרת והאמת- מויאל ריגש, אין מה לומר. אחלה של הופעה, למרות שגם סקעת היה נהדר היום. ועדי היתה חמודה כתמיד, שמחה על ההשתתפות
.
רחלי

QueenMaria

New member
ארגגגגג.

עכשיו אמא שלי צוחקת עליי
היא אמרה מההתחלה שמויאל ינצח ואני כזה גיחכתי קלות ובסוף הוא באמת ניצח. ממזר.

eLiRaN MaOr

New member
אבל הגיע לו לזכות!!

אני הייתי בעד סקעת כיראיתי אותו בכל העיתונים אבל אתמול אחרי שראיתי את שניהם מופיעים רציתי שגם מויאל יזכה כי שניהם היו אלופים...

QueenMaria

New member
אני בכלל לא ראיתי את ההופעה עצמה.

היה טאבולה ראסה ואח"כ מלקולם. אבל בכלליות מהאודישינים סקעת הוא מלך.

../images/Emo66.gifכוכב נולד בכלל תוכנית מרגיזה

התוכנית הראשונה עוד הייתה בסדר, זמרים טובים יצאו משם. התוכנית השניה, מחזור ב' אם נגקרא לזה כך - רמאות אחת גדולה! ועכשיו אסביר את עצמי
בתחילת התוכנית צפיתי באנשים מוכשרים וגם לא כל כך מוכשרים עולים שלבים ומגיעים למקומות מכובדים, אבל השלישיה הסופית מאוד מאכזבת. היום הרבה זמרים טובים יותר מהם וכישרוניים יותר מהם שיכלו להגיע לאותו המקום לולא התוכנית שבסיסה הוא בכלל לא מוזיקה אלא תוכנית פופולריות מטופשת. קולות השופטים המוזיקלים (חוץ מריקי גל שמתמרחת על כל בן שהיא רואה מחצי מטר והיא לא נחשב) לא נחשבו בהרבה. האנשים באמת מבינים בתעשיית המוזיקה ושיכולים לדעת מיהו זמר מתאים שעדיין לא התגלה לא נשמעו. בסך הכל מבחן פופולריות גדול! הוא נראה כמו שי גבסו אז אני אצביע לו או זאתי נראת נחמדה והיא בחרה שיר שאני אוהבת אז אני אבחר בה. אני חוזרת ואומרת, מבחן פופולריות. מה אנחנו בבית ספר? מי שיותר מקובל הוא מלך/מלכת הכיתה? אולי זאת רק דעתי אז זה היה מטומטם לבחור אנשים לא לפי היכולות המוזיקליות שלהם אלא רק לפי ההשפעה שלהם על הקהל בלי קשר לזה שהתוכנית מביישת את המוזיקה הישראלית בכך שמיקה שדה "לקחה את השיר" של אביב גפן ומה שהיא שרה הוא "העיבוד שלה והשיר שלה" שהיא בכלל לא יודעת לשיר לפי דעתי. אולי אני קצת יותר מדי מחמירה על התוכנית אבל אני מקווה שבפעם הבאה זה לא יראה כמו מבחן מי יורק יותר רחוק.

למעלה