כולם להגיד לצ'רניק להתחדש

section51 co il

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסקר חדש בנוגע לS51 MIX ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יש סקר חדש אתם מוזמנים להצביע ...

omerst

New member
אמרו לי פעם שלדעה שלי יש משקל רב

אבל לא ידעתי שאני 100% מדעת הקהל :p (הצבעתי ראשון:p)

razaR2

New member
במילים אחרות

כל יהיה אפשר לעשות מיקסים האפשרות הראשונה אומרת שכל יום משעה מסוימת עד שעה מסוימת השרת יהיה מוקדש רק למיקסים והאפשרות השנייה אומרת שמתי שיש אדמין שרוצה לעשות מיקס, הוא מודיע שעה מראש ואז כמה דקות לפני השעה עליה הודיע, הוא סוגר את השרת ועושים מיקסים ובזמן שהשרת לא סגור בשביל מיקס, הוא משמש כשרת FUN

razaR2

New member
../images/Emo41.gifכולם להגיד לצ'רניק להתחדש../images/Emo41.gif

הוא קנה היום מקורי וכבר התקין והתחיל לשחק שמה. אור שיהיה בהצלחה במקורי ומקווה לראות אותך בגאטרים בקרוב
אגב, אור קנה את המשחק קאונטר סטרייק: קונדישיין זירו שנותן גישה גם ל 1.6, הוא קנה את המשחק מהחנות "באג" במחיר שהוא יגיד אם ירצה, מה שבטוח, לדעתי הוא יקר מאוד. מי שרוצה, יכול לקנות דרך התוכנה steam בעזרת כרטיס אשראי בסך 10$, אמינות של 100%. להשגת התוכנה STEAM: http://steampowered.com/v/index.php?area=getsteamnow&cc=IL

orRRA

New member
המחיר הוא 169 שקל למי שמעוניין

מה שקורה שהחנויות לא מוכרות את המחק counter strike 1.6 לבד אלא יצרו חבילה שלמה שכוללת את counter strike 1 ,counter strike condition zero , half- life 2 ולכן זה המחיר. מי שבאמת אוהב תמשחק ונהנה ממנו אני ממליץ לקנות למרות המחיר. וכמו שרז ציין יש אפשרות לנות ב10$ דרך האינטרנט עם כרטיס אשראי אבל לצעירים כמונו שאין כרטיס אשראי , המחיר הוא 169 בחנות "באג"

Ararious

New member
ברור

יש אחד שיעדיף לקחת תכסף וללכת למועדון יש אחד שיחסוך אותו למשהו אחר ויש אחד כמוך שייקנה משחק מחשב הכי חשוב שהכסף לא ניזרק זה משהו שישרת אותך ואתה תהנה ממנו (באחריותי המלאה) מי שיכול שיקנה רק את ה HL ב 40 50 שקל ויקבל תקוד הסידורי ואיתו יפתח Account ב Steam

../images/Emo45.gif

שאין אנשים בסרבר מגינדיס אני לא נהנה לשחק לא כיף לי לשחק שאין אנשים מגינדיס שיש אנשים מגינדיס יש מה להראות להם להרוג אותם.. לשחק בכיף עם חברים שאני מכיר ! מסקנה : פרוץ שליטה !

IDAN1815

New member
לפי מה שהבנתי

הגרפיקה שם פצצה... מי שמשחק במקורי יש לו יתרון ענק על מי שבפרוץ...

razaR2

New member
הגרפיקה אותו דבר

1.6 המקורי והפרוץ זאת אותה גרפיקה, ההבדל הגרפי הוא אולי בגלל טיב השרתים, למקורי יש שרתים יותר חזקים לרוב ולכן יש שמה יותר FPS, ריסוס יותר טוב ופחות פינגים

section51 co il

New member
שאלה../images/Emo35.gif

מדוע אי אפשר להשתמש בגרסת 1.6 הפרוץ לשימוש במקורי עם יש לך סטים ID ?

KillerA

New member
נו

כי זה פרוץ, משהו בקוד(סתם הפלצתי חלק מהמשחק) שונה מה1.6 המקורי אם הפורצים היו מפרסמים מה הם בדיוק פרצו היית יכול להסיר את זה, אבל הם לא אז נדפקת

Ararious

New member
תנסה לשחק חודשיים במקורי

ואחרי זה תבוא לשחק פה אתה פשוט תירצח אותם מור אני אומר לך תאמת אתם כולכם השתפרתם מהר כי יש לכם שחקנים ברמה טובה פה ושם אם זה רז אוהד מורן אלי יואל (שמתקדם לא רע) ושם אתה תפגוש אנשים שעושים לשחקנים הטובים ביותר בקהילה שלנו בצפר.

למעלה