כולם מצבעים - Without Love / בלי אהבה

maor ravid

New member
../images/Emo41.gifכולם מצבעים - Without Love / בלי אהבה../images/Emo41.gif

Without Love - בלי אהבה בועז מעודה מילים: הנרי לחן: הנרי לפעמים אני מרגיש, שקצת שכחתי לאן אני הולך עד לאן הגעתי מה חשוב באמת כי בלי אהבה, מה יהיה איתי. ובלי נשמה מה יהיה איתי אני הדופק שפועם בי והלמות הלב שהוא מתאהב x 2 sometimes i feel i lost my way looking for something real this life day by day i keep asking myself without a love where i'll be without soul where i'll be without a sound without the sea of my all me feeling me x 2 where i'll be without a love where i'll be without soul where i'll be without a sound without the sea of my all me feeling me x 2 http://www.mediafire.com/?ufd4dwfmys0

Eti Ro

New member
למעריצים הנאמנים...

תירשמו באתר.... תצביעו!! (אפשר להצביע בלי סוף) תשקיעו רבע שעה מזמנכם-- בעזרתכם הנרי ינצח! http://www.keshet-tv.com/kdam לא לשכוח!! כמה שיותר קולות> יותר טוב! רק רבע שעה מזמנכם!

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifעם כל הכבוד להנרי ...

והשיר שלו באמת באמת באמתתת מצויין, אני חושבשהשיר "כאילו כאן" ייקח. ואני סתם מהמר. יצא שכל מיני אנשים שנשאלו אמרו שהם אוהבים יותר את כאילו כאן.

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo23.gifניקההה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo32.gif

אין דבר, יהיו עוד הזדמנויות לנסוע לאירווזיון. אולי אפילו ניקה תהיה הנציגה

actimel

New member
פתחנו חמל שחבל (והנה גם חרוז)

לא עזר מה לעשות... לפחות ניסינו

אוהבים את הנרי ומחזקים אותו בהערצה והערכה../images/Emo23.gif

היי חבר'ה, כרגע סיימתי לדבר עם הנרי, הוא בדרכו חזרה "מת להוריד את האיפור"... חחח הנרוש לא מאוכזב וענה לי באופטימיות המאפיינת אותו "לא נורא בפעם הבאה" אני בטוחה שהנרי יישלח עוד שירים בהמשך הקריירה ובטוחה שהנרי יביא את הניצחון הבא למדינת ישראל, הכל גורל ולכל דבר הזמן הנכון. אמרתי להנרי שהכל שטויות, העיקר אהבת המוסיקה והודיתי לו על שיר מרגש שיצר, ביקשתי ממנו שבה ופעה הקרובה שלהם ניקה תבצע את WITHOUT LOVE.... דבר אחד בטוח שהנרי לעולם לא יישאר בלי ה - WITHOUT LOVE שלנו המעריצים והחברים. כתבו להנרי כאן את מילותיכם ואהבתכם אנחנו כולנו נפגש בהופעה הקרובה ו \ או במפגש המעריצים. בשם פורום הנרי נברך - מזל טוב לדנה על הזכייה. שלכם נגה

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifמזל טוב לדנה, וכל הכבוד להנרי ../images/Emo13.gif

יצא תותח כמובן. גם רשמתי לו את זה במייספייס. יואו ניקה לא יוצאת לי מהראש עכשיו אחרי שראיתי אותה ... איזו מדהיממממהההה
והייתי שמח לשמוע אותה מבצעת את השיר

משהו להנרי..

אני מקווה שנשמע את ניקה בביצוע לדיסק, ואולי אולי אם נזכה באמת זה יכנס גם לדיסק החדש שלהם...זה שיר שתפור על זמרת ווקאליסטית כמו ניקה...בועז זמר טוב,אבל חסר כריזמה בימתית ומאד אנמי. ניקה בכמה שניות שרק הראו אותה מאחורי הקלעים אפילו מרחוק ובלי קלוז אפ כבשה את המסך בסערה. נייייייייייקה שלי, מהממת!!! אמיר.

EMANUELA XD

New member
../images/Emo47.gifשנה הבאה תיהיה של הנרי

הנרי וניקה ביחד על במת האירוויזיון 2009 --בירושלים!!! שניהם זה שלמות -

EMANUELA XD

New member
לא ניראה לי שניקה תבצע את השיר

בדרך כלל שירים מהסוג האלה נישארים בלעדית למבצע--במיקרה הזה בועז אל תיכחו שהשיר מוענק לבועז כמתנה בועז עוד ירים את השיר של הנרי למקומות רחוקים בהצלחה

stav37

New member
יאלהה כבררר

מחכהה בקוצר רוח לחומרים חדשים של ניקהה ולימים הטוביםם של הופעותת

למעלה