כיכר קרית גנים- לא עוד

Shark Alarm

New member
../images/Emo41.gifכיכר קרית גנים- לא עוד../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif

סוף סוף התחילו העבודות על הריסת כיכר קרית גנים ובניית צומת מרומזר במקום. בקרוב:
סוף לפקקים הענקיים בבקרים
סוף לאיחורי הבוקר של קו 5 מהמערב לתחנה המרכזית (שגורם לפספוס קווים בינעירוניים)
סוף להצבת פקחים בכיכר על מנת לכוון את התנועה בתוכה ד"א לפי מה שראיתי, עובדים גם על רמזור צומת הכניסה לנווה דקלים מה שיש לי לומר זה ב ש ע ה ט ו ב ה !

חןשסק

New member
חח אני מקווה שזה באמת יעזור.

בזמן האחרון הופכים את הכבישים בכל העיר! איזה בלאגן יש בצומת מול הרכבת! אפשר להשתגע...

Shark Alarm

New member
בצומת מול הרכבת עושים הכנות ../images/Emo26.gif

לכביש מספר 431. זה כביש שאמור להתחיל מהכניסה לאיילון במערב העיר, דרך הרכבת ועד למודיעין. ד"א על תוואי הכביש הזה הולכים להקים את קו הרכבת שבין מערב ראשון לציון לתחנת "הראשונים" ומשם לתחנת מודיעין. ד"א מה שעושים בצומת עין הקורא (צומת פלמחים) זה מחלף. וככה יבוטל הרמזור המעיק של הכניסה הדרומית מכביש 42 (מצומת בית עובד)...

Matanhirsch

New member
אני אתגעגע לכיכר הזו!!

חח למרות שזה גרם קצת לפקקים בבוקר, לפחות מתוך השכונה בזווית ראיה שלי, זה לא היה כזה נורא...לא יודע מה היו מכיוון קרית ראשון וכיכר רבין.. מי מבטיח שהרמזורים לא יגרמו לפקקים??? וגם זה היה סימן של השכונה שלנו מאז שהיא הוקמה..מעניין מה יהיה בהמשך ותוך כמה זמן הרמזורים האלה יתחילו לפעול.. כי אם זה ייקח כמה זמן, זה יגרום לבלאגן נוראי שם..

נראה לי שהם מוסיפים גם עוד נתיב

עד לתחנה המרכזית... בכל אופן הם מפריעים לי לישון!!!! כל הבית שלי זז בגללם :( תנו לישון בשקט!

למעלה