כל האינפורמציה על ההופעה הקרובה

../images/Emo41.gif כל האינפורמציה על ההופעה הקרובה ../images/Emo41.gif

מתי הם באים- 18 לאוגוסט 2010 תחילת מופע/פתיחת שערים 19:30 לפי הדרן. לאן- ביתן 1 בגני התערוכה כתובת: שדרות רוקח 101 ת"א דרכי הגעה- רכבת למרכז הירידים ולחילופין באוטובוס - קווים 28 ו-27 של דן או 521 של אגד כרטיסים- כרטיס עולה כ-220 שקלים. לבעלי לאומי קארד- הנחה של 30 ש"ח תמורת 1500 נק' (אם אני לא טועה) ניתן לרכוש כרטיסים ב"הדרן" באתר- http://www.hadran.co.il/ או לחילופין בטלפון- 03-5215200 או לחילופין בקופות שלהם - אבן גבירול 90 ת"א מי מביא אותם ארצה? alive productions מתי הם עולים לבמה? סביבות 21:30, המופע יגמר בסביבות השעה 23:00 מי מחמם אותם? עוד לא ידוע מה הם הולכים לנגן? רוב השירים הולכים להיות מTHIS IS WAR. יהיו כמה שירים מהדיסק הקודם כמו FY, TK, ATTACK, ABL אבל שומדבר לא בטוח, הם אף פעם לא היו כאן. מותר להכניס מצלמה? כן, אבל רק אם היא לא מצלמה מקצועית. ואם היא לא מצלמת וידאו. עוד שאלות? שרשרו לכאן!

Ariels attack

New member
תודה לך על המידע...

חשבתי כבר שאי אפשר להכניס בכלל מצלמות והתבאסתי...

liron138

New member
תודה על המידע

בקשר למצלמה...יש לי מצלמה שהיא דיגיטלית...כלומר גם וידאו וגם תמונות..זה לא טוב?

The Fantasy

New member
איזה שאלות מיוחדות ../images/Emo3.gif

המ, לחזור אני חושבת שהם יחזרו הכי מאוחר יום אחרי ההופעה, כי יש להם הופעה בפולין יומיים אחר-כך. ולגבי מלון אין לי שמץ ואני לא חושבת שמישהו פה יודע או יידע את זה אלא אם כן תתקשרי לג'ארד,שאנון או טומו בעצמם ותבררי איתם

The Fantasy

New member
רגע, אני אשלח להם הודעה קודם ואשאל אם זה בסדר

לתת את המס'...

e t a

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo45.gifממש תודה לך ^^

לי יש כרטיסים כבר כמה חודשים
זאת אומרת, הזמנתי לפני כמה חודשים - לקחתי אותם אליי לפני משהו כמו חודש. המידע על מי מביא אותם לארץ ועל איזה אלבום יככב במופע מאוד עזרו לי

e t a

New member
../images/Emo118.gifאגב, שתהיו בעניינים...

פחות או יותר כל פורום טוקיו הוטל של תפוז הולך להיות שם

sashkaalex

New member
למה...?

הם לא קשורים ...היתה להם את ההופעה שלהם ורובינו נישארנו בבית אז עכשיו תוריינו להנות... אני לא גיזענית פשוט לא אוהבת טוקיו..

מה הקשר?

אולי מעריצים של טוקיו הוטל אוהבים גם את 30? את לא יכולה להכריח אנשים מפורום אחר לא לבוא להופעה רק כי הם בפורום אחר.. חחח..

../images/Emo210.gif למה לא?

הפורום שלנו מאוד אוהב ומפרגן ל-30 את העובדה שאת לא אוהבת טוקיו את יכולה לשמור לעצמך כי זה לא יימנע מאיתנו לבוא להופעה של 30STM.

e t a

New member
../images/Emo118.gifיש לי שאלה אלייך ^^

האם את לא אוהבת טוקיו הוטל - או מעריצים של טוקיו הוטל
מפני שזה שני דברים שונים ^^ וזה בסדר לא לאהוב להקה ועדיין לאהוב מעריצים שלה.. אם את לא מאמינה, אני ממליץ לך לבלות חמש דקות איתנו, ואת כבר תראי

למעלה