כל הכבוד לערוץ 10, אבל יש גם ביקורת !

isaac27

New member
../images/Emo41.gifכל הכבוד לערוץ 10, אבל יש גם ביקורת !

אחרי שראיתי המון עונות של הישרדות , היו לי קצת ספקות לגבי ההפקה הישראלית .... אחרי שראיתי אני חייב לומר שמאוד נהנתי וערוץ 10 עשו עבודה יפה - כל הכבוד על הבחירה של האזור (קלאסי) חופים יפים משז אויר טרופי עצי קוקוס מה עוד אפשר לבקש..... המנחה נראה שהוא נולד בשביל זה....
, בחירת המתחרים נראית בסדר....... אני קצת לא מרוצה......
1. מהאופן שבה בחרו את הקבוצות - היה יותר נכון לעשות לבחור שני ראשי קבוצות וכל אחד בתורו יבחר מתמודד לקבוצה 2. האתגר של הכוח הכפול - נראה לי מיותר (אם "דן" לא יכול לרשום את נעמה פעמיים) - אין לזה חשיבות אסרטגית חשבוה וזה סתם פוגע בכל האיכות של התוכנית - זה נראה כאילו כמו סתם אתגר דבילי .... 3. הרעין של האי הבודד נראה עוד בזבוז של זמן ומאבד מכל היופי של התוכנית
- מי שעף הולך לבית עד שיהיו חברי מושבעים שהם יבואו למועצת השבט -- (רוצים לעשות אי בודד מהקבוצה שמפסידה מישהו יבחר ע"י הקבוצה השניה - לבלות לבד על אי כמו "בהישרדות איי הפנינה"
--- סה"כ אני חושב שאם אתם תיצמדו יותר להפקה האמריקאית - הגירסה הישראלית תהיה טובה עוד יותר
תוסיפו מתמודדים - כל פרק מישהו מודח - תתרכזו יותר באתגרים על הפרסים (אח"כ תצלמו על הכיךף של הזכייה) ואתגר על חסינות בין השבטים (אח"כ תראו לנו על כל האסטרטגיות שנרקמות וגם תשאירו אותנו קצת בחוסר ידיעה......... לפני ההצבעה צריך להיות טיפה פחות דיבורים - זה היה נראה בפרק האחרון כאילו פותחים דיון....... קיצור אני מאמין שאתם מחזקים בקלף מנצח - אבל אתם חייבים להשתפר ולשנות כמה בדברים חשובים.......עכשיו רק תגידו איפה נרשמים לעונה השנייה....

Fairywitch

New member
המממ, אנחנו ממש לא ערוץ 10...

ואני די מסכימה עם הכל. חוץ מהעניין של אי המתים, שדווקא עשוי להתגלות כנחמד מאוד. ואני מניחה שהם יגידו איפה נרשמים בשידור של סוף העונה.

למעלה