כל חברות הQA בארץ

../images/Emo41.gifכל חברות הQA בארץ ../images/Emo41.gif

שלום לכולם. אני אפתח ברשותכם שרשור שמאגד בתוכו את כל חברות הQA ושעוסקות בתחום למען כולם : למען מחפשי העבודה/ידע כללי/ולמי שיש מה להוסיף כמו חבברה ותיקה מומלצת וכו נשמח כולנו לדעת...... אני אתחיל..: EASY-QA ניתן לקרוא הכל עליהם בלינק

מכונה ארורה... הנה התגובה שרציתי

אני לא מכיר אותם, אבל האתר שלהם נראה רע, ישן ומוזנח (תסתכלו למשל מה הם מציעים להורדה...)

lior7373

New member
משעמם לכם ???

אין לכם מה לעשות ? אולי במקום לעסוק ברכילות כמו: כמה כסף ? מה שואלים בראיון עבודה ? ועוד כל מיני שטויות, תעלו ברמה ותעסקו בשאלות מקצועיות כמו פורומים ב google ן qaforums .

T i k t a k i t

New member
גם בQAforums

דנים בעניינים כמו חופשות וכאלה -יש פחות טעם לדון במשכורות שם בגלל הבין לאומיות של הפורום. אני לא רואה סיבה לא לדבר גם על תכנים מקצועיים וגם על היותר "גשמיים" באותו הפורום.

כמו למשל הדיון הבא ב-QAFORUMS

לא הבנתי מה בדיוק מציק לך, אבל הנה אלטרנטיבה - לחץ על הלינק להגיע לדיון תאורטי מעמיק ב-QAFORUMS. אני נהנה לשמוע על חברות הנותנות שרותי QA, לשמוע על חוויות מעבודה בהן ואיתן, לומד ומחכים. אני גם נהנה ולומד מדיבורים על שכר ותנאים בשוק המקומי. אמנם השאלות החוזרות ונשנות על שאלות ראיון קצת מנדנדות, אבל גם QAFORUMS מוצפים בהן. פורומים הם מקומות שבהם חיים אנשים, ומעניינים אותם כל מיני דברים, גם כאלה שלא מעניינים אותך.

erandd

New member
ליאור, זה לא האופן לפנות לפורום

ראשית כמו שאמר דב, מה שמעניין או לא מעניין אותך לא בהכרח מעניין אחרים. שנית היו פניות רבות בנושא שהעלה נועם וזה בהחלט בתחום עיסוקו של הפורום. שלישית, אם יש לך נושאים מעניינים יותר פשוט תעלה אותם ונשמח ללמוד מנסיונך הנהלת הפורום (הקצת פגועה ממך)

למעלה