כל מיני
....

EYהודית

New member
יש אנשים, שהשואה שלהם לא הסתיימה

ב-1945. הם המשיכו לשאת אותה בנשמתם. פורום דור שני הינו הפורום של ילדיהם ונכדיהם. הנכם מוזמנים לבקר אותנו בביתנו. יהודית מנהלת פורום "שואה – דור שני"

עושים לחיילים מבצע גלחץ שלא ישכחו ../images/Emo104.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif

בימים קשים אלו, של מלחמה רצופה, פנינו לאגודה למען החייל על מנת לחבור למבצע משותף עם
שיוכל לעשות גם לנו וגם לחיילים טוב על הנשמה. פתחנו גם פורום מיוחד לכבוד הארוע- אז אתם מוזמנים להגיע ולכתוב בו, לספר לנו איך הצלחתם לגלגל הלאה את המבצע! אז יאללה! לעבודה!! תנו לצה"ל!!

הייזל

New member
../images/Emo124.gifהודעת פרסום פורום חדש

(כן, אני יודעת, אני בטח באמת מטורפת אם אני עושה את זה פעם שלישית.) אני מזמינה את כולכם לכתוב בפורום "סיפורי מד"ב ופנטסיה"(438). פורום חדש חדיש שרק היום ראה אור.

"אתם לא יוצאים היום מהבית!" ../images/Emo88.gif ../images/Emo36.gif

לפני כשלושה שבועות אירחנו בפורום "להיות הורים" את הפסיכולוגית יעל רפאלי, שיעצה לגבי ילדים בצל התקפת הטרור. היום בשעה 21:00, שלושה שבועות אחרי,אין שינוי משמעותי במצב, והיא חוזרת על מנת לענות שוב על שאלותיכם לגבי הילדים: איך לדבר איתם? מה להגיד? האם יש משהו שאפשר לעשות (או לא לעשות)? האם צריך לאסור עליהם לצאת מהבית? אתם יכולים כבר עכשיו להכנס לפורום ולהשאיר את שאלותיכם.

למעלה