כל מי שבא להופעה בשישי-כנסו

../images/Emo41.gifכל מי שבא להופעה בשישי-כנסו../images/Emo41.gif

כל מי שבא להופעה ביום שישי.. להגיד מקום ושעה להפגש לא יעבוד כי מאחרים ולא מכירים אחד ת'שני.. אני חושבת שיכול לצאת טוב אם כל מי שבא להופעה ייתן לי במסר- לא על גבי הפורום- את הפלאפון שלו ושאני יגיע לשם אני יתקשר לכווולם שיבואו לנקודה X ואז נראה כולם את כולם..
אני מציעה את עצמי כי הרוב פה פשוט מכירים אותי ויודעים גם שאני ילדה תמימה (אפשר לומר), שאפשר לסמוך עלי וכד'..
מי שלא מכיר אותי יכול גם לשאול את המנהל פורום ואת טל המנהל של מאמ"ה שמכירים אותי אם זה בטוח לתת לי טלפון
בעעע.. קיצר מי שחושב שזה רעיון טוב אז שישלח לי מסר מי שלא - שיגיד למה.. לילה טוב
כתבתי את זה שוב כי ההודעה למטה לא קופצת יותר

DesertRose7

New member
תמימה אה????????

אני לא חושבת!!! את ילדה מסוכנת! חח.. טוב את שלי את יודעת!!! אז כבר נדבר כשאני אגיע!ואפילו לפני!

בובה מתוקה כפרה...

אל תכניסי לאנשים רעיונות לראש את הורסת לי את ה ת כ נ י ת סתםם אנשים עוד יחשבו שאנחנו רציניות פה..

DesertRose7

New member
קבלי את התנצלותי הכנה!

נראה לכם שחן.. ילדה עם שיער שחור ועיניים כחולות יכולה להזיק ? ברור שלא!!! יתור תמים שכמותה!! לחן יש רק כוונות טובות! והיא תמיד מצליחה.. אז תצביעו חן! סתם.. אתם יכלים חופשי להשאיר אצלה טלפון!! זה למטרות טובות.. רק טוב יצא מזה!

Pagra Baleben

New member
ווהו!

יש לי קצת פילים במצלמה, אז אני מביאה אותה ביום שישי. ואני מצלמת את כווווולם. כולם. מואאהאהאהאהאהא

DesertRose7

New member
סליחה??????

אל תחפשי אשמים!! חוץ מזה .. אני הראשונה פה שהחליפה איתך טלפונים.. אני חשובת.. לא?

papal

New member
ובכם חן- אני תומך ביוזמתך המקורית!

yוo go for it girl!! אה וכן למי ששואל יותר מבטוח לתת לחן את הטלפוןןוחוץ מסה- למה שמישהוא מאיתנו יתנגד לתת את הטלפון שלו למישהיא עם עיניים כחולות ?

תקשיבו זה לא הולך ככה...

סטראו ברי... ירדן שחולה על גיא (משו כזה) וכל שאר האנשים שהולכים
יש לי טלפונים של לפחות 5 אנשים מהפורום שבאים... לא בא לכם לראות אותנו
צירפתי לכם תמונה שתראו כמה אני חמודה למרות שאני נראית כמו מכשפה אבל חפייייפ

papal

New member
חן שימי לב!!

בשביל מה מאמ"ה קיימת ובשביל מה אני מנהל אותה ? בשביל הדברים האלה בשביל זה יש לי את הטלפונים של כולם ומתאמים- אני רוצה לעזור לך- למה שיהיו לך חים קשים? למה אני מנהל את זה? כדי לקשר בין כולם לא? אז יאללה חן- תרימי אליי טלפון ונתיחל להרים. את הפרוייקט יחד אני עדיין תומך יוזמה ברוכה אבל חבל לך לעשות את זה לבד בשביל זה אני כאן ובשביל זה מאמ"ה קיימת!!

טל- חבל לי להגיב פה...

אני ירים מחר טלפון ויסביר לך יואבי אני מבקשת ברשותו של טל(*מבקשת רשות מטל*) למחוק את ההודעה שלו כי אני יסביר לו למה היא לא במקום.. תודה מראשש...

papal

New member
יש אישור

כי זו בכלל אמורה היתה להיות הודעה אישית- ואיכשהוא בטעות העליתי אותה לפורום- אז יואב תעיף את ההודעה אאחי נ.ב לכל מי שמתעניין אני וחן דיברנו העניין סודר ומקווה לפגוש את כולכם יש שיתוף פעולה!:) חן את תותחית!

למעלה