כל מי שרצה פירוש לשיר Lola..

../images/Emo41.gif כל מי שרצה פירוש לשיר Lola.. ../images/Emo41.gif

אז ככה חברה שלי צרפתייה ונתתי לה לשמוע את השיר המדהים של דנוווש "לולה" והיא הצליחה קצת לפרש את המילים ממה שהיא שמעה .. אז ככה : "השמש על העיניים,הרוח בשיער..אני מרגישה את זה... הכחול בעיניים,הלב כמו מת,לולה לולה אני בוכה.. אני חולמת שתאהבי אותי,לולה לולה אני רוקדת ואני שרה, אני שרה שאני אוהבת אותך,לכי על זה לולה.." וכעיקרון חברה שלי אמרה לי שהיא חוזרת על זה מלא מלא פעמים ..וזה רוב השיר והיא לא הצליחה להבין כמה מהמילים כי דנה שרה קצת את השיר בשקט, אז מי שיוכל להשיג לי את כל המילים של השיר כתובות באנגלית או בצרפתית אני אשמח מאוד כי אז אני אוכל להביא לה את זה והיא תפרש את הכלל !!!
..

דרך אגב, אולי תבקשי מהחברה שלך שתביא...

שתביא לך תרגום לשיר QUCET QUE CEST שבאלבום אומפטמפה
זה באמת מעניין אותי לדעת את המשמעות של השיר...

אני דווקא כן רוצה לדעת...

זה יכול להיות משעשע.. מאוד... יאאלה כבר זרמו אם זה אז למה לעשות את זה קצר שיעשו את זה עד הסוף... חחחחחחחחחחחחחחחחח...... מושיקווווווו ומה לאאאאאאאאא

ליאב26

New member
למיטב זיכרוני

למיוב זיכרוני זה מאיטלקית. משהו על 5 500 5000 משהו כזה. אין לזה יותר מידי תירגום. עם אני זוכר נכון כמובן בכל זאת זה שיר שיצא ממיזמן

מה זה בדיוק גי'בריש??

אני זוכר שדנה אמרה את זה בערוץ הילדים. לא ממש מוכרת לי המילה, אז תנו הסבר

גיא מתי דנה אמרה את זה בערוץ הילדים ?

לא זכור לי שהיא אמרה את המילה הזאתי ..

היא ענתה לשאלה של המנחה

כשהוא שאל אותה מה היא שרה בתחילת השיר (סרט הודי), והיא אמרה לו שזה ג'יבריש הודי. אבל לא הבנתי מה זה אומר???

ג'יבריש?

אני זוכר שבהתחלה מישהו פה פירסם פירוש של המילים בהודית. נראה לי זה היה משהו עם בבני בני ילד רע.קיצור לא זוכר אבל מישהו כתב את זה בפורום בהתחלה כשסינגל יצאה.

m o r a m i r

New member
איזו המצאה....אין בכלל פירוש לסרט הודי

דנה אמרה בערוץ הילדים....שזה גי'בריש סטייל הודי......חחחחחחחחחחח.......איזה מצחיקה היא גי'בריש זאת לא שפה......זה חירבושים של מילים.....שאין לך מושג מה היא אומרת.....גיא אני אתן לך דוגמא לכמה מילים גי'רבישיות שכרגע המצאתי: כילוליטובי פלינוסיטירי קיקיטויני עכשיו הבנת גיא???? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה