כמה הודעות חשובות נא לקרוא!

88hentai88

New member
../images/Emo43.gif קישורים

אבקש בתחנונים מכל מי שמעלה קישור בכותרת ההודעה לשים סמל תפוז, כדי שיהיה קל יותר למצוא אותם ולהשתמש בהם. תודה מראש.

88hentai88

New member
../images/Emo44.gifגלריות

קודם כל תודה לטעים מאוד, שהתנדבה לארגן , לשפר, לפתח, ולשדרג את איזור הגלריות. * מי שרוצה גלריה פרטית משלה על שמה נא לפנות אלי במסר, הגלריות הפרטיות נתונות לטיפול בעליהן ומי שתשאיר אותה ריקה תביא למחיקתה אחרי חודש. * כל מי שרוצה לתרום תרשימים, תמונות של פריטים להשראה (בלי הוראות), וכו כוכ מוזמנת לשלוח אלי לאי מייל [email protected] אפשר גם להעלות ישירות , פשוט ללחוץ על הוספת קובץ והכנסתו לגלריה המתאימה. תודה מראש לכל התורמות! =)

88hentai88

New member
../images/Emo63.gifמאמרים

באיזור המאמרים אני משתדלת להעלות הוראות לפריטים שבנות הפורום טרחו והכינו, גם מאמרים עינייניים בנושאים הקרובים לסריגה צמר חוטים וכדומה, * מי שרוצה לתרום לנו מאוסף ההוראות שלה, אשמח לקבל על קובץ וורד את ההוראות המילוליות, ותמונה בניפרד כדי להעלות זאת להנאת ושימוש כולן. * לאי מייל [email protected] תודה מראש לכל מי שהתאמצה בעיניין, כולן מוזמנות, נישמח להעשיר את האוסף שלנו!

88hentai88

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifשאלות נפוצות....

איזור השאלות הנפוצות שלנו, ומילון המונחים דיי ריקים, הייתי רוצה עזרה באיסוף חומרים המתאימים לכך, * שאלות נפוצות יכולות לכלול, קישור שמביא הסבר לשאלה שחוזרת על עצמה, או הסבר מילולי לעיניין. כל אחת מוזמנת לשלוח שאלה ואם יש לה אז גם תשובה כדי שאוכל להוסיף זאת ולהעשיר את הידע. * מילון המונחים הוא בעצם מונחים שסרגניות יכולות להסביר זו לזו ולהבין בדיוק על מה מדובר, כמו מה זה מסרגה עגולה, או סמן, וכדומה, אשמח לתוספות והצעות בעיניין.

88hentai88

New member
../images/Emo203.gif משחק סריגת אקסטרים

את המשחק הזה הגינו עוד לפני חודש, אך בגלל פחס וכל ההכנות לא הבאנו זאת לביצוע, ועכשיו שאנחנו יותר משתתפות נשמח להעלות זאת שוב. * הרעיון הוא לסרוג פריטים לא קונווציונליים, פריטים שבדרך כלל לא סורגים אותם. * תערך הצבעה שמשתתפות הפורום בעצמן יתנו נקודות לכל יצירה. * היצירות הטובות אף יזכו להצגה בחנות נחשבת בתל אביב. * השמים הן הגבול... אל תצטנעו תתחילו לעבוד! * מי שרוצה להשתתף נא לשלוח אלי מסר, אין פרס כי כל יצירה היא מקום ראשון. * הניקוד יתבצע על פי הקושי שבהבאת הפריט לסריגה ומיצוי יעודו, למשל נומר אם עשית קערת פירות, אז רצוי שהיא תהיה יציבה, ותוכל לעמוד כשהיא מחזיקה פירות... אז קדימה... לעבודה...

88hentai88

New member
כל זה כדי שיהיה לנו פורום יותר

מעניין, מפותח, שמקיף יותר מידע ומעניק למשתמשות בו את ההנאה המירבית! בילעדיכן לא אוכל לעשות זאת! אז תודה מראש! אוהבת שרון.

tatia

New member
את יכולה להוסיף לשם מונחים שאני תרג

תרגמתי כבר, אני יכולה להוסיף לאט לאט עוד,

למעלה