כמה הודעות חשובות

רותי ע

New member
../images/Emo26.gif אורחת בפורום-דיאטנית קלינית

המתמחה בתזונה בהריון ואחרין וכן תזונת תינוקות. שמה טובה קראוזה והיא כותבת מאמרים ועונה לשאלות באתר אמנות הלידה. כמו כן היא אם לשניים. היא תתארח ביום חמישי, 31/1/02, בשעה 21:00. אז להכין שאלות..

רותי ע

New member
../images/Emo26.gif סקר שביעות רצון בלידה נסגר

יש לנו כ-100 תוצאות ואנחנו סוגרים את הסקר.
לכל שולחות התוצאות.
לכל אלו שעזרו בהכנתו. אני אסכם אותו בימים הקרובים ואפרסם את התוצאות.

רותי ע

New member
../images/Emo26.gif מפגש אביב בפורום ../images/Emo141.gif ../images/Emo142.gif

הרגע הגדול לו חיכינו מתקרב - המפגש הראשון של פורום הורים
רובנו מכירים אחד את השני רק באופן וירטואלי ויהיה נחמד גם לראות את האדם שמאחורי המילה הכתובה. ומנסיון במפגשים דומים-אין כמו הזעטוטים לשבור את הקרח
ומהר מאוד כולם מרגישים חברים של כולם. אז בלי להתלבט - לבוא.. להכיר.. להנות..
אבל כהרגלנו בקודש - אי אפשר בלי סקר מקדים. אז היכנסו והצביעו לסקר המפגש באתר ה
שלנו. על מנת שנוכל לגבש את המפגש כך שיתאים לכולנו. להתראות באביב

טלי א

New member
לרותי, רעיון נהדר בעיני../images/Emo140.gif

הוספתי את תגובתי בסקר, ורציתי להוסיף את תאריך הלידה של עופרי שלי לרשימת ימי ההולדת. עופרי נולדה ב-30/09/01 ובאותו תאריך קיבלתי את המתנה הכי יפה בעולם!!!

מחאה לעניין המפגש

אני, שרה, אמיר, ציפי, ואני בטוחה שלפחות עוד 10 ממשתתפי הפורום הזה דתיים או מסורתיים מהסוג שלא נוסע בשבתות. מפגש פורום צריך, לעניות דעתי, להיות מיועד לכל חברי הפורום. אני לא באה כאן לעשות כפיה דתית. אני באה לומר כאן, עובדתית, שזה נראה לי לא הוגן לזרוק אוטומטית את משתתפי הפורום המסורתיים מהמפגש, ולקבוע את התאריך לשבת. אני מבקשת את הפורום לשקול לבטל את התאריכים בשבתות, ולהצביע בין התאריכים שחלים ביום שישי או בפורים בלבד. תודה וסליחה.

אני גם מצטרפת למחאה..

לא הרגשתי בנוח שאני אמורה לבחור בין יום שישי לשבת.. כאשר יש בפורום משתתפים (כמונו אם נחליט לבא למפגש..) שאינם יכולים להגיע בימי שבת.. אז אשמח באמת אם ההצבעה תהיה על התאריכים שחלים בימי שישי או פורים...

כחילוני "טוטלי" מצטרף ...../images/Emo43.gif

אולי המילה "מחאה" חריפה מידי אבל גם אני חושב שאין לקיים מפגש בשבת כדי לאפשר לכולם להגיע. יש לציין שאני חילוני "טוטלי" ואפילו חבר בארגון" חופש" הנלחם בכפיה דתית.... הרבה בריאות אמנון מרגלית

zimes

New member
מסכימה עם המוחים

אבל דיר בלכום, יהיה מפגש ביום שישי ואף אחד מהדתייפ בפורום לא יבוא!

אמיר.

New member
יום שישי ... התחרפנתם ????

יום שישי הוא היום הכי הסטרי בשבוע... להספיק הכל לפני שבת... אז ככה, לעזוב ת´ספונג´ה לנסוע לאי שם (כי בטח לא תקימו את המפגש כאן באזור) ולחזור ?????

דניעל

New member
ועוד משהו

למה אי אפשר לבחור כמה תאריכים נוחים מתוך הרשימה (מבחינה טכנית)?

רותי ע

New member
חברים יקרים, אבל בדיוק בשביל זה

יש לנו סקר..
ידענו שיש דתיים שלא יכולים להגיע בשבת. ובטח יש גם אחרים שלא יכולים להגיע בשום פנים ואופן ביום שישי. ויש כאלו שפורים ממש לא בא בחשבון בשבילם. אז יש סקר, והצבעה, ונאלץ ללכת לפי הרוב. מה שכן-תמיד יכול לבוא עוד מפגש. מועד ב´

אורית ג.

New member
ויש (המון אנשים חילוניים) שעובדים

בימי חול. האם זו כפיה לקבוע את המפגש ביום חול? באמת!!! שלא כמו במדינה - אני מציעה שפה יקבע הרוב. ולא נעסוק בסטטוס קוו

מיכל153

New member
למה לא במקום פחות מרכזי , בטחון ?

היי למה לא באמצע שבוע ? אנחנו בלי רכב ובשבת אין אוטובוסים. עם המצב של היום , אולי מקום פחות מרכזי מפארק ? בכמה אנשים מדובר ? למה במקום אחר ... אין אפשרות לכתוב איפה ? למה בתאריכים אין אפשרות לכתוב תאריכים אחרים ? למה לא באיזור ירושלים ? סליחה על ההתנפלות , פשוט יש עוד אפשרויות שלא נכללו. ביי מיכל153

רותי ע

New member
את מוזמנת להציע אלטרנטיבות

אחרות. בדיוק בשביל זה השארנו מקום בטופס.

רותי, פארק זה מקום מאוד חיובי

ומתאים לקטנטנים, אבל לא בפברואר-מרץ, לכו תדעו מה יהיה מזג האוויר. אני אנסה לחשוב על אלטרנטיבה אחרת ולהציע אותה.

רותי ע

New member
../images/Emo26.gif סקר חדש ושונה מהרגיל..

להזכירכם-בשורה האפורה ליד המאמרים והקישורים יש סקר. סקר השבוע קצת שונה מהרגיל-סקר אדמיניסטרטיבי וחשוב על הרגלי הגלישה שלכם בפורום. האם אתם רק קוראים? האם אתם משתתפים באופן קבוע? האם אתם משתמשים בחלקי הפורום הנוספים (מאמרים, קישורים וכו´)? אז הקלפיות פתוחות להצבעה

ופרופסור גולדברג היה אומר

"אין למחקר שלך מהיימנות!!!" מי שנכנס לסקר ומצביע הוא בד"כ מי שמשתתף קבוע ונכנס לחלקים אחרים של הפורום

למעלה