כמה הודעות לרגל תחילת העונה השלישית!

../images/Emo41.gif כמה הודעות לרגל תחילת העונה השלישית! ../images/Emo41.gif

[מועאעא, עדי לא יודעת שאני מעלה ת'הודעה הזאת^^|שלטוןרולז|] אהלן, חבר'ה. כמו ששמתם לב - חזרתי לעניינים! השלמתי 23 פרקים בתוך שבוע [זה היה טירוף, אבל שווה את זה!], והנה אני פה [ביחד עם עדי (המנהלים הדיקטטורים שלכם!
)] כדי להבהיר כמה דברים לקראת העונה השלישית. א', ברוכים הבאים לכל החדשים (או לחילופין: לכל אלה שלא מכירים אותי, חח... אני אביאל, בן 18, מת"א). ב', כמו שהבנתם, הפרק הראשון בעונה השלישית עולה לאויר כבר מחר - ואנחנו מניחים שיתחיל שוב טירוף הספוילרים והורדות לא חוקיות. ג', אז הנה באנו להזהיר מראש את הידוע -
הודעות שמכילות מידע על הפרקים שעדיין לא שודרו בישראל חייבות בסימן הספוילר! [
]
ד', מתוך תקנון הפורום: "
ספוילר
- הינו פרט מעלילת ההמשך של הסדרה שיכולה להרוס לשאר חברי הפורום את הצפיה. כידוע, הרבה אנשים עוקבים אחר הסדרה לפי קצב ארה"ב, ואנשים מסויימים מעדיפים לראות את הסדרה בערוצים ישראליים. דיונים ושיחות על הפרקים המשודרים בארה"ב מותרת ומומלצת בהחלט, לכן... על-מנת לא להרוס לאנשים שרואים את הסדרה בערוצים ישראליים - הימנעו בצורה מוחלטת מכתיבת ספוילר ללא סימון מתאים בכותרת ההודעה. סימון הספוילר נעשה בצורה הבאה: | ספוילר | [ללא רווחים], או לחילופין האייקון
, ואח"כ את מספר הפרק שעליו ידבר הספוילר [דוגמא: "
3X01"]. הודעות ללא סימון הספוילר תימחקנה מיד מהפורום, וכן כותרות כגון: "יוו, היא מתההה!!!" או "אני לא מאמין, הוא הרג אותווווו!!#$" אסורות, זה סתם הורס.
ה', להזכירכם - לוח השידורים של ישראל עדיין לא שידר את פרק 2X14, משמע שכל העונה השלישית חייבת בסימוני ספוילר!
בחייאת', תעשו לי ולעדי חיים קלים... ו', אסור לדבר על הורדות לא חוקיות בפורום!
אנחנו רואים את העניין בחומרה רבה, וצעדים ינקטו בהתאם.
ז', זה משהו שאין לעדי. :)
זה באמת לא נעים - אבל מחיקת הודעות קיימת, וזו הדרך הכי נוחה לטפל בסוררים, אך מחיקת הודעה תגרום למחיקת כל התגובות המשורשרות אליה... חבל. כאמור - במקרים של ספוילרים לא מסומן, ספוילר בכותרת ההודעה, הצפה, אווטינג וכיו"ב - ההודעות תימחקנה ומסר ישלח לכותב ההודעה בצירוף אזהרה. אזהרות חוזרת ונשנות יובילו להרחקה מהפורום, נסו להימנע מכך.
ומעבר לכך (נחמד להגיד "ומעבר לכך", אחרי כ"כ הרבה אזהרות ואיומים
) שתהיה לכם צפיה נעימה, ו... קייל שלי!!!
די לחלום עליו, עדי... לכי תמצאי לעצמך גבר אחר...
שלכם.. אביאל. :)
~ננעץ~

adii1201

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני לא מאמינה כמה שאתה חצוף
קודם כל אומר דברים על הגוף שלי וחושף פרטים שרציתי לשמור לעצמי
ואז עוד חש שקייל שלך?!?!?
ואגב, אני כבר מצאתי לי גבר אחר אבל אתה לקחת לי אותו להזכירך
(כן כן אני לא אעזוב את העניין הזה כל החיים שלך
) בכל מקרה, אני מסכימה עם כל מה שכתבת
ורק מוסיפה שלמקרה שמישהו פה מעוניין לשים ספויילרים לפרק שעוד לא שודר בארה"ב כותרת ההודעה צריכה לכלול
+מש"ש (=משהו שלא שודר) וכמו שאבי אמר, שימו לב שזה שאנחנו בקצב של ארה"ב לא אומר שפה הם סיימו לראות כבר את החצי המזדיין של העונה השנייה|קיר| אז לא לשכוח לסמן ספויילרים לכל הפרקים מ214!

LeAnnDylan

Well-known member
מה שהוא אמר../images/Emo45.gif

מי שיהרוס לי עם ספולרים יקבל גראד לבית

אנחנו הכי סובלים.

אנחנו אלה שצריכים למחוק ת'ספוילרים, וכנגזרת מזה... אנחנו קוראים אותם. >< לכן אני מעדיף אפילו איכות מעפנה - העיקר לראות לפני שיהרסו לי.

LeAnnDylan

Well-known member
ממש רחמים עליך../images/Emo69.gif

ועוד אומרים שחייהם של עומואים בימינו ממש דבש ותפוחים... צריך להכיר לאנשים האלה אותך וגם את עדי סופרת הזברות הזאת שמתקשה לעלות לבד במדרגות

אין דבר כזה 7 לפנות בוקר. ../images/Emo6.gif

זה שהבוקר שלך מתחיל ב-12 בצהרים, זה לא אומר שכל השעות שלפני כן הן "לפנות בוקר"
לידיעתך, 7 זה בוקר.
מצטער להרוס לך את התיאוריות.

Raph Rulz

New member
וואו... פרטי פופר מקצועי...

הורס בדיחות משבית שמחות שכמוך... כמה דקות ליד אוהד וגם אתה נדבקת

מלא זמן שלא ראיתי את אוהד, חח..

חודש ככה
הוזמנתי ליומולדת שלו^^ אצלו בבית, אבל נאלצתי לבטל, היו לי תוכניות קודמות [דייט עם עברי לידר^^ כןכן! אכן דייט עם עברי לידר!
] והלוואי עליי לספוג את האופי של אוהד חחח

Raph Rulz

New member
תסלח לי, אבל

זה בטח גם לא המקום, אבל אני הייתי חבר ממש ממש קרוב שלו ויש גבול כמה חרא אפשר לספוג מבנאדם אחד אז תאמין לי עד כמה שהמצב שלך אולי גרוע אתה לא רוצה את האופי של אוהד. לא פלא ששום דבר לא מסתדר לו

זה באמת לא המקום לדון בזה. ../images/Emo88.gif

אני לא יודע עד איפה אתה מעודכן, ויודע על חייו לפני 3 שנים וכיום... אבל הוא בנאדם שמאד קרוב ויקר לי... לפחות כבד את זה. :) למדת בהרצוג?

Raph Rulz

New member
או לא...

אני הייתי בערך הבנאדם הכי קרוב אליו בשנה וחצי האחרונות ויודע הכול עליו ועל ההיסטוריה שלו. אבל הכול! זה שהוא קרוב ויקר לך.... זהל לא ממש מעניין אותי. אני לא מכבד מי שלא מכבד אותי. אני פשוט מציע לך לחכות עד שתכווה פעם אחת ואז אני אראה אותך בורח משם בצעדי ענק

למעלה