כמה הודעות

../images/Emo41.gifכמה הודעות../images/Emo41.gif

צל"ש לכם , הפורום הרבה יותר פעיל מאשר בתחילתו ,כל הכבוד לכם על זה שאתם עושים את הפורום פעיל
.
מפגש הפורום , אני כנראה נוסעת ב-19 לחודש לתל אביב כי הבית ספר שלנו לא יהיה בחופש ב020 לחודש . דעתי היא שנחכה עם המפגש עד לפסח ,אין דרך אחרת ,אם חיכינו עד עכשיו עוד קצת לא יהרוג אותנו ואולי בפסח אני אבוא ,לא כל כך בטוח. וזהו ,אין עוד הודעות
המשך יום נעים לכולם

3has3

New member
../images/Emo112.gif כן, פסח. ולי יש הודעה.

אני הולכת לקפוץ מהבנין. תבואו ללוויה? אמא לא מרשה לי לקפוץ... עדיין D: כי המורה אמרה שרק אם אנחנו בבית חולים מותר לנו להחסיר מחר [יש מבחן ענק בספרות! ישששששששש איזה כיף! אני כל כך אוהבת מבחנים כאלו
] אז חשבתי על זה שאם אני אקפוץ אז אני אהיה בבית חולים... או אמות, לא? אבל אני יכולה גם להרוג את המורה, יותר שימושי ;;

נשיר לך דונט ג'אמפ ../images/Emo23.gif

איי סקרים אינטו דה נייט פור יו דונט מייק איט טרו , דונט ג'אמפ!!

chen010189

New member
חנה, שש למחר יש לך משימה../images/Emo11.gif וגם לך יערה!

לשלוח לי את..מה שצריך!מוחעחע. בזמנכן הפנוי ובפסח..חיבוק! :) ואי פסח יוצא כזה בסביבות חח :0

3has3

New member
אמרתי שאחרי המבחן-

זה אומר היום בערב אני אעבוד על זה D: זאת אומרת בשלו מקס... לא יהיו לי שיעורים היום XD אנגלית אנגלית מבחן מבחן אומנות היסטוריה
ולי בהיסטוריה
אעאעאעאע, נחשו מה עבר לי במוח בזמן שישנתי? קמתי עכשיו ואני איכשהו מוכנה אז החלטתי לא לקפוץ XD מקסימום אני אברח מהכיתה לתיכון ואקפץ משם... הוא יותר גבוה XDD

chen010189

New member
../images/Emo13.gifחנההי כדאי שתתחברי יש

כמה חדשות בקשר לזה! אעמ נמנמ..בתקווה שמיסטר אריק(נו אני אענה לך מיזה במסן!) יועיל בטובו לענות

fat lip

New member
כן נראה לי שעדיף שנחכה

בחופש של פורים אני יותר מתכננת לנסוע לחברה שלי בנהריה, כפרעליה.

chen010189

New member
אהה אז תעדכני אותי שלפחות אני אפגוש מישהי

אני אהיה רוב הזמן בדיזינגוף נראה לי במונסטון שם..

../images/Emo220.gifניראה לי שאת זאת שראיתי באוטובוס במפגש

פורום פוב בחנוכהXD כן כן זאתת את! אם יש לך יומולדת ב1.1(זתומרת היה לך) כי אני זוכרת שקוראים לה חן(PP: וגם לך!

fobnikit

New member
כן זאת החיילת שראינו באוטובוס בדרך לסנטר|באג

יו התגעגעתי אלייך כל כך איפה את!??!?

3has3

New member
../images/Emo112.gif כן! אבל למה שישימו עליי? אה? ../images/Emo11.gif

DontWakeMeUp

New member
../images/Emo45.gifאפילו שאולי גם לפסח אני לא יבוא

אם אני לא ימצא עבודה

למעלה