../images/Emo41.gifכמה טיפים יפים לחיים../images/Emo41.gif
כשיוצאים לבלות בטבע לא לישכוח: מים קרים אפשר לישמור כמה בקבוקי מים חצי מלאים שכובים באלכסון שלא יסתירו את הפקק בפריזר וכשמוציאים את הבקבוק ממלאים במים והקרח שומר על הקור.אפשר לעטוף בגרב שלא צריכים וזה שומר יותר טוב. כשיש המון לימונים או תפוזים בבית -לסחוט ולהכניס לתבניות כאלה שבמקפיא. וכשצריכים לסלט, ללימונדה, או סתם כדי לקרר מים זורקים כמה כאלה לתוך הקערה או הקנקן. כשיש המון עגבניות בבית.-שוטפים אותן מכניסים למג'ימיקס וטוחנים את כולן. קולפים ראש של שום שוטפים וחותכים לפרוסות או אפילו מכניסים שלמים יחד עם העגבניות לתוך סיר עם קצת שמן זית ומלח על אש נמוכה בערך שעה או עד שהמים מתאדים. קוראים לזה מרדומה במרוקאית וזה ניפלא כמימרח או כמטבל , מה זה טעים חבל על הזמן. באסלה כדאי מאוד להתקין שפריצר להיגיינה בעיקר לנשים עוזר מאוד . וגם כשמנקים את האסלה ואת מכסה האסלה כדאי להישתמש בזה זה שוטף יופי. רק איך עברתי מאוכל לשירותים? טוב לא חשוב העיקר שיעזור למישהו. אם נהנית -תגיד משהו כדי שיבוא לי עוד פעם להוסיף טיפים
כשיוצאים לבלות בטבע לא לישכוח: מים קרים אפשר לישמור כמה בקבוקי מים חצי מלאים שכובים באלכסון שלא יסתירו את הפקק בפריזר וכשמוציאים את הבקבוק ממלאים במים והקרח שומר על הקור.אפשר לעטוף בגרב שלא צריכים וזה שומר יותר טוב. כשיש המון לימונים או תפוזים בבית -לסחוט ולהכניס לתבניות כאלה שבמקפיא. וכשצריכים לסלט, ללימונדה, או סתם כדי לקרר מים זורקים כמה כאלה לתוך הקערה או הקנקן. כשיש המון עגבניות בבית.-שוטפים אותן מכניסים למג'ימיקס וטוחנים את כולן. קולפים ראש של שום שוטפים וחותכים לפרוסות או אפילו מכניסים שלמים יחד עם העגבניות לתוך סיר עם קצת שמן זית ומלח על אש נמוכה בערך שעה או עד שהמים מתאדים. קוראים לזה מרדומה במרוקאית וזה ניפלא כמימרח או כמטבל , מה זה טעים חבל על הזמן. באסלה כדאי מאוד להתקין שפריצר להיגיינה בעיקר לנשים עוזר מאוד . וגם כשמנקים את האסלה ואת מכסה האסלה כדאי להישתמש בזה זה שוטף יופי. רק איך עברתי מאוכל לשירותים? טוב לא חשוב העיקר שיעזור למישהו. אם נהנית -תגיד משהו כדי שיבוא לי עוד פעם להוסיף טיפים