כמה טיפים יפים לחיים

חן Y

New member
../images/Emo41.gifכמה טיפים יפים לחיים../images/Emo41.gif

כשיוצאים לבלות בטבע לא לישכוח: מים קרים אפשר לישמור כמה בקבוקי מים חצי מלאים שכובים באלכסון שלא יסתירו את הפקק בפריזר וכשמוציאים את הבקבוק ממלאים במים והקרח שומר על הקור.אפשר לעטוף בגרב שלא צריכים וזה שומר יותר טוב. כשיש המון לימונים או תפוזים בבית -לסחוט ולהכניס לתבניות כאלה שבמקפיא. וכשצריכים לסלט, ללימונדה, או סתם כדי לקרר מים זורקים כמה כאלה לתוך הקערה או הקנקן. כשיש המון עגבניות בבית.-שוטפים אותן מכניסים למג'ימיקס וטוחנים את כולן. קולפים ראש של שום שוטפים וחותכים לפרוסות או אפילו מכניסים שלמים יחד עם העגבניות לתוך סיר עם קצת שמן זית ומלח על אש נמוכה בערך שעה או עד שהמים מתאדים. קוראים לזה מרדומה במרוקאית וזה ניפלא כמימרח או כמטבל , מה זה טעים חבל על הזמן. באסלה כדאי מאוד להתקין שפריצר להיגיינה בעיקר לנשים עוזר מאוד . וגם כשמנקים את האסלה ואת מכסה האסלה כדאי להישתמש בזה זה שוטף יופי. רק איך עברתי מאוכל לשירותים? טוב לא חשוב העיקר שיעזור למישהו. אם נהנית -תגיד משהו כדי שיבוא לי עוד פעם להוסיף טיפים

רונקי

New member
מוסיפה טיפ נוסף לטבע../images/Emo13.gif

בכדי להיפטר מהתופעה המעצבנת זבובים בחיק הטבע פיקניקים וכו',גיזרו חצי בקבוק פלסטיק -כזה של קולה למשל- חצי אחד שיהיה את החור של הפיה עד חצי הבקבוק והחלק השני את "הבסיס". עכשו, שיפכו תרכיז מתוק לבסיס, והכניסו את החלק השני -הפיה- לבסיס- אבל הפוך. כלומר כאילו כמו משפך. הפיה למטה והחור הגדול אליכם. הזבובים יימשכו אל התרכיז, אבל אח",כ לא כל כך יידעו לצאת . אל תשכחו לשפוך באמת די הרבה תרכיז ולא מעט.! צייד זבובים נעים

חן Y

New member
אחללה איך באת לי בזמן

לבית ניכנסו לי זבובים אני יוצאת מדעתי . אחללה רעיון רק שאני לא מחזיקה בבית תרכיזים אז חשבתי לשים מעין קונפיטורה מתוקה שיש לי לעוגות גבינה. זה גם יכול להיות יעיל ניראה לי, אלא אם כן הזבובים לא יואהבו את זה במיוחד.

יעלX3

New member
טיפ להפטר מזבובים בבית

הדרך הכי טובה להפטר מזבובים בבית היא להחשיך את הבית ולהשאיר חלון פתוח או דלת. הזבובים עפים לשם ויוצאים מהבית.

חן Y

New member
ומה

אם זה ביום והם החליטו להיתלבש על הבית שלנו דווקא?

יעלX3

New member
אבל אבל אבל

אבל אני דיברתי על שעות היום. לסגור תריסים (מקווה שיש...) ולהשאיר חלון אחד פתוח. בלילה צריך פנס... מצד שני בלילה אין כל כך זבובים. חוץ מזה שיש לקנות מחבט לזבובים ולפתח את זה לספורט. בזזזזזזז יום טוב

ה מ ש י ח

New member
יש לי גם טיפ קטן לטיולים

לאלה שמשתמשים במגבונים לחים כאלה בסופו של מסלול ארוך ומייגע כדאי פשוט להקפיא את החבילה לילה לפני הטיול ואז יש לכם מגבונים קרירים ונעימים
ועוד אחד; אם הולכים לטייל עם ילדים אז כדאי לקחת צבעי גואש וניילון עבה כזה שמכרו במלחמת המפרץ ומתישהו לעצור בנקודה יפה ולהציב את הניילון (אפשר להצמיד לעץ אם לא פוגעים בו) ואז פשוט לצבוע את מה שאתם רואים ויש לכם תמונת נוף מדהימה!! ובכלל, כשיוצאים בקבוצה אז רצוי להביא מחברת ריקה וכלי כתיבה ולהעביר כל הזמן בין החברים ולעשות יומן מסע. וגם כלי נגינה זה חשוב

חן Y

New member
ועוד לטיולים

קודם כל תודה על הרעיון של המגבונים. יש בהום סנטר ציידניות במחיר סביר שממש קלות ולא כמו הצידניות הכבדות והמסיביות האלה שהיו עד עכשיו.

למעלה