כמה כוכב?!

שלי פאר

New member
../images/Emo41.gif כמה כוכב?! ../images/Emo41.gif

בהמשך לזה שארתור הפך להיות בלס הנה הפינה הכי שווה של השבוע שיהיה סופשבוע מקסים ;) . שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר/ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? 83. מהם התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפורום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך?

Dark chocolate

New member
../images/Emo75.gifלא עונה../images/Emo11.gif

לאיפה נעלמו כל אלה שלא יודעים לשרשר?!?!

שלי פאר

New member
בלס=סלב חחח

. שם: של"י פאר 2. גיל: 19 3. תאריך לידה: 15 במאי 87 4. כינוי: שלינקה 5. תכונה טובה: אמיתית 6. תכונה רעה: רעה 7. חולשה: בנים 8. אובססיות: אין יותר 9. פאדיחה: לספר שאני אוהבת את הגיים בויז!? חחח 10. כאב: בלב.... 11. משאלה: שיהיה משהו עם **** 12. זיכרון רע: אלימות 13. זיכרון טוב: אהבה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: וואי לא כזה זוכרת 15. געגוע: מתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק 16. פחד: אלוהים 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את המילה אמא 18. קמיע [אם יש]: תחתונים שחורים 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: שניצל תירס 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: דג (אני מפחדת מדגים) 22. שתיה מועדפת: מים ונס קפה 23. קינוח מועדף: לא טובה בקינוחים 24. ממתק מועדף: שוקולד מריר 25. עוגה מועדפת: עוגת היער השחור 26. צבע מועדף: ירוק 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: אין! 29. ספורט מועדף: ריצה 30. מספר מזל: 3 או 7 31. ספר: יש הרבה... 32. סרט דיסני מועדף: בת הים הקטנה, פוקהונטס.. 33. סרט: מארגנת חתונות 34. שחקנ\ית: יהודה לוי 35. זמר\ ת: עבריייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי 36. סדרה מעודפת: האלופה 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: שנאתי הכל! 39. מקום בעולם: טבריה 40. המעשה הכי נועז שעשית: עשיתי הרבה... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: עשיתי הרבה 42. פריט לבוש מועדף: מה שאני לובשת עכשיו. טרנינג של טי אן טי 43. ההמצאה של כל הזמנים: ספר 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אין משהו מיוחד 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? הכי בעולם!!! 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? לא משנה לי 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? לא משנה לי 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? קמצנית 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? פושר... 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? שתיהם 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו 57. תות או בננה? אפשר אותם במשקה?! 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: יש כל מיניי... 60. שיר שגורם לך לבכות: יום שמש יפה 61. השיר של כל הזמנים: כל מה ששל עברייייייייייייייייייייייייייייייייייי 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: כל שיר שאני שומעת 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא חשבתי על זה עדיין 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: חחח מהההה?! 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: כל השירים של עופר ניסים 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? הייתי אומרת שאני הכי יפה בעולם כי הייתי חייה בהיי דפוק כזה אבל עכשיו אני יכולה להגיד על עצמי שאני חמודה ושיש לי אופי טוב.. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: פרחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 68. הגלידה הכי טעימה? שוקו 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? איכפתיות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? שחיברו אותי לאינטרנט 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? אטרף 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? רק פה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? שלי פאר כי זה השם שלי 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש! 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? רק פה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה גורם לי לעשות לו רע 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? המראה החיצוני ואז אני בודקת שיניים... 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחות אחת ועוד 3 בנים שאני לא מחשיבה אותם יותר כאחים 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? לא.. הייתי מרביצה להם 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? סוגרת את הרטט בפלא 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מתפללת 83. מהם התחביבים שלך? מוזיקה שינה קריאה ומנוחה 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? ספרים 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? קרם בית שחי (דורדוראנט בשבילכם) 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? לויתן 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? לא חשה אהבה למשהו מהם 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? את **** וכסף 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] אני אוכת רק בערב לצערי אז זו הארוחה שלי... 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? לא ידועת 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? המשקפיים שלי 92. מי החברים שלך בפורום? צליל וארתור כפרע עליכם! 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? היום 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? היום 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע?היום 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? את השיר של עברי לידר אישה לויתן 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? בעבודה עם **** 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? את הכל! הייתי רוצה לחזור להיות בת 5 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? טבריה 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? שיעשה מה שבא לו

וואו! ננסה...

שם:נועה 2.גיל: 3. תאריך לידה:28.9.87 4. כינוי:בנדוד שלי עוד לא יודע איך אומרים נועה אז הוא קורא לי נונה וזה התחיל לתפוס חחחחחחח 5. תכונה טובה:נאמנות 6. תכונה רעה:בלגניסטית 7. חולשה:לא מגלה... 8. אובססיות:גם לא 9. פאדיחה:דרכתי על עצמי לפני שניה... 10. כאב:שנפרדתי מכל החברות בשירות משאלה:שכל מי שאני מכירה יהיה תמיד מאושר. 12. זיכרון רע:המחלקה שלי.(שירות בתל השומר...) 13. זיכרון טוב:הצטלמתי עם הדורבנים! 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:שהייתי בביה"ח בגיל שנה וחצי... 15. געגוע:חברות שלי 16. פחד:ברקים (בחייכם אל תצחקו...) 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את האחות האחראית שלי 18. קמיע [אם יש]:אין 19. החג האהוב עליך:חנוכה 20. אוכל מועדף:קציצות גזר (נשמע מגעיל אבל טעים!) 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול:אפונה 22. שתיה מועדפת:מים 23. קינוח מועדף:אין 24. ממתק מועדף:דני וניל! 25. עוגה מועדפת:בראוניס 26. צבע מועדף:ורוד 27. חיה מועדפת:כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:הלוואי והיה... אמא לא מרשה 29. ספורט מועדף:אירובי 30. מספר מזל:לא מגלה... 31. ספר:"מכתבים לטליה"-מהמם! 32. סרט דיסני מועדף:שרק 33. סרט:"לנגן מהלב" 34. שחקנ\ית:מריל סטריפ 35. זמר\ ת:אין לי... יש לי רק להקות:הדורבנים,נובמבר,אוראינסוף כל מיני 36. סדרה מעודפת:בטיפול 37. מקצוע אהוב:(לשעבר) ביולוגיה 38. מקצוע שנוא:(לשעבר) חיבור 39. מקום בעולם:לונדון 40. המעשה הכי נועז שעשית:התלוננתי על פרסומת מגעילה בטלוויזיה הורידו אותהה!!!! 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:רק אחד?! 42. פריט לבוש מועדף:חצאית מתרחבת וחולצה לבנה 43. ההמצאה של כל הזמנים:מסנג'ר חחחחחחח 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:קיץ!!!!! 45. את/ה מאמינ/ה בגורל?לפעמים 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים?כן! 47. גלידה- בכוס או בוופל?בכוס. ופל מצמיא! 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?למה לא?! 50. ג'ינס או סתם מכנס?לא לובשת מכנסיים 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית?תלוי מתי ועל מה... 52. מלפפון או עגבניה?שניהם 53. קור או חום?חום 54. לישון או לקום?לישון וכמה שיותר! 55. חוף או הרים?חוף! 56. קרמבו- וניל או שוקו?שוקו 57. תות או בננה?בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה?שניהם 59. שיר שגורם לך לצחוק:הידעת?!-הדורבנים 60. שיר שגורם לך לבכות:מתי תמלוך-נדב ארנון 61. השיר של כל הזמנים:זאת שמעל לכל המצופה 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת:יש אי שם 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:מלא! 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר:מעליות.בזכותכם. 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]?אני לא טובה בזה... 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה?ניו יורק סופר. 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?נאמנות,הקשבה,אהבה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?19.1.04 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך?אבטיח חחחחחחחחחחחח... 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע?פה,הדורבנים,אחים ואחיות וכו' 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?נועה גלוסקא והסיפור? חשבתי על השם שלי בתוספת של שם משפחה של מישהו מהדורבנים וזה הכי התאים חחחחחחחח 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?בטח 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת?אמרתי קודם... 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?זה עוד לא קרה לי... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?עיניים... די ברור... 78. יש לך חבר/ה?עוד לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?רק אני 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?שמה מוסיקה 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?שומעת מוסיקה 83. מהם התחביבים שלך?לרקוד,לשיר ו(פעם) לנגן וללכת לים! 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד?הרבה אנשים... 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית?דיסקמן,ספר ופלאפון לדבר עם אמא 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות?ממממממממ... לא יודעת... 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?בוקר. אלה השעות שלי 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל?הרבה דברים.. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום?בוקר. הכי חשובה [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?תמונות של המשפחה שלי 92. מי החברים שלך בפורום?כולם! אני באמת אוהבת אתכם!!!!!!! 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?עד לפני שבוע במשך שנה שלמה... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?עד לפני שבוע 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע?לאמא חחח 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?עם חברה שלי ליד הטלוויזיה וששתינו מעודדות את המתחרים! 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?את המורה שלי לתושב"ע 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?חייב בעולם?! נתניה! איזה חוף מהמם!!!!! 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? בחיים לא!

"הו, איזה עיניים יפות, אתה באת לבד?

אני נראית נהדר ויש לי דירה... עם מרפסת... ל-י-ם!"
1. שם: צליל. 2. גיל: 13. 3. תאריך לידה: 18.5.93 4. כינוי: 5. תכונה טובה: לא יודעת. 6. תכונה רעה: כנ"ל. 7. חולשה: לעיניים כחולות/ירוקות
. <או: "איזה עיניים יפות, אתה באת לבד?"
> 8. אובססיות: לא יודעת. 9. פאדיחה: יותר מדי. 10. כאב: גם, לצערי. 11. משאלה: 12. זיכרון רע: לא יודעת. 13. זיכרון טוב: הו, יש כ"כ המון . 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: די. 15. געגוע: אליהם . חבל רק שלא יחזרו והגעגוע ישאר לתמיד. 16. פחד: למות, לאבד אנשים שאני אוהבת. 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: יש כ"כ הרבה. 18. קמיע [אם יש]: אין. 19. החג האהוב עליך: שבועות. 20. אוכל מועדף: סלט . 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: לא יודעת. 22. שתיה מועדפת: מים. 23. קינוח מועדף: סופלה/ קרם ברולה
. 24. ממתק מועדף: טעמי. 25. עוגה מועדפת: ^^ . 26. צבע מועדף: כחול. 27. חיה מועדפת: כלבים. 28. חיית מחמד [אם יש]: כלבה מהממת
. 29. ספורט מועדף: כדורסל
. 30. מספר מזל: אין. 31. ספר: מישהו לרוץ איתו, רודף העפיפונים. 32. סרט דיסני מועדף: לא יודעת
. 33. סרט: אישה יפה, סתיו בניו-יורק. 34. שחקנ\ית: ג'וליה רוברטס, ריצ'רד גיר, בראד פיט, אנג'לינה ג'ולי, ג'ניפר אניסטון ועוד... 35. זמר\ ת: יש כ"כ הרבה. 36. סדרה מעודפת: האנטומיה של גריי, מגרש ביתי, The O.C ועוד. 37. מקצוע אהוב: אנגלית וספרות. 38. מקצוע שנוא: מת'. 39. מקום בעולם: בית. 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא יודעת. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: כנ"ל. 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינסים למיניהם. 43. ההמצאה של כל הזמנים: הג'ינס . 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב. 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן. 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? לא. 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל, ברור. 48. שקיעה או זריחה? שקיעה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? אנאערף. 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס. 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית. 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון. 53. קור או חום? קור. 54. לישון או לקום? לישון, איזו שאלה זו כלל? 55. חוף או הרים? חוף. 56. קרמבו- וניל או שוקו? איכ. 57. תות או בננה? תות. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה. 59. שיר שגורם לך לצחוק: כל השירים של להקת "לולה", חוץ מ-"ימים של שקט" . 60. שיר שגורם לך לבכות: יש המון. 61. השיר של כל הזמנים: כנ"ל. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: כנ"ל. 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: יש לי עוד זמן לחשוב על זה, לא? 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: וגם על זה, אני מקווה. 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: שירים של הארקטיק מונקיז. 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? לא יודעת. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: יש הרבה, יחסית. 68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד בלגי. 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? עזרה לזולת, זה דבר מדהים לדעתי. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מי זוכר? 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? לשטויות של וואלה! סלבס. 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? די לחפור, תבדקו לבד
. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? פשוט. הציורים של יובל- אחד השירים האהובים עלי, של אחת הלהקות האהובות עלי. חברה שלי, שהייתה אצלי בזמן שנרשמתי לתפוז, רשמה אותי בכינוי הזה. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אולי. 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? די, תבדקו לבד. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? קצת לא נעים, אבל לא יותר מזה
. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים, ידיים ותחת
. 78. יש לך חבר/ה? לא. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 4 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? אני מניחה שכן. 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מצחצחת שיניים. 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? שומעת גלגל"צ . 83. מהם התחביבים שלך? לשיר. 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? לא יודעת. 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? דאודורנט, בושם, קרמים למיניהם, בגדים-נורא-נחוצים-שאני-חושבת-שבאמת-אף-אחד-לא-ישכח
. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? אנאערף. 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב. 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? לא יודעת. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]
90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? רביולי גבינות ברוטב בטטה
. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הממ, לא יודעת, יש כמה. 92. מי החברים שלך בפורום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? לא זוכרת. 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? די עם מחשבות ג'יפה. 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? איתם , לא משנה עם מי, הלוואי והיה אפשר. 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא יודעת. 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לא יודעת. 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? אני חושבת שלא. אבל זה הבדל בין מילה של עכשיו, לביצוע של זמן אמת. שונה לגמרי, הבדל עצום
. שאלה קשה.

RTur

New member
שונא ת'פינה הזאת ../images/Emo6.gif

. שם: ארתור 2. גיל: 17 3. תאריך לידה: 19.11.88 4. כינוי: ארת 5. תכונה טובה: אממ.. 6. תכונה רעה: הממ.. 7. חולשה: אההה.. 8. אובססיות: הממ.. 9. פאדיחה: אממ.. 10. כאב: אהה.. 11. משאלה: הממ.. 12. זיכרון רע: הממ.. 13. זיכרון טוב: אממ.. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: הפסנתר אצל השכנים 15. געגוע: הממ.. 16. פחד: אממ.. 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את זהבית פסי חח 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: אממ.. ראש השנה? 20. אוכל מועדף: פיצה 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: רק אחד? 22. שתיה מועדפת: שוקו, מנגו 23. קינוח מועדף: גלידה? 24. ממתק מועדף: אגוזי
25. עוגה מועדפת: נפוליאון 26. צבע מועדף: הממ.. כחול וירוק 27. חיה מועדפת: ארנב? 28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: כדורסל 30. מספר מזל: 8 31. ספר: כל ספר של דן בראון 32. סרט דיסני מועדף: לא יודע 33. סרט: סוף העולם שמאלה 34. שחקנ\ית: לירז צ'רכי 35. זמר\ ת: דודו טסה 36. סדרה מעודפת: חברים 37. מקצוע אהוב: מה זה מקצוע?
38. מקצוע שנוא: ^^ 39. מקום בעולם: ישראל 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא יודע 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא יודע 42. פריט לבוש מועדף: בגדים 43. ההמצאה של כל הזמנים: יש הרבה.. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? אולי 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? תלוי במצב הרוח 48. שקיעה או זריחה? לא יודע 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נוטה לנגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? גם וגם 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: יש כל מיני 60. שיר שגורם לך לבכות: כנ"ל 61. השיר של כל הזמנים: No Doubt - Don't Speak 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: נו לא יודע חח 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: מכל האהבות 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא יודע 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: לא יודע 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? לא יודע 67. שמות החברים הכי טובים שלך: רוזי, יעל, יוגי, אדי, רוקסי 68. הגלידה הכי טעימה? בננה 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שהם חברים שלי
70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא יודע 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? תפוז, במה חדשה, וואלה, MSN.. 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? האלופה, מירי מסיקה, איגי וקסמן, לירז צ'רכי, דודו טסה, הדורבנים.. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? RTur.. זה השם שלי 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא.. אהבה זה לא חיה.. 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? אמרתי כבר 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה לא משפיע 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? לא משנה 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? לא יודע 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מתלבש 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מדליק ת'דיסקמן 83. מהם התחביבים שלך? לשיר, לנגן, מחשב.. 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? לא הייתי הולך לאי בודד מלכתחילה 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? בגדים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? סמור! 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? הכל 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? חוזה בהד ארצי
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? פיצה 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? יש הרבה 92. מי החברים שלך בפורום? כולם
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא זוכר 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכר 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? לא יודע 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? את השם שלי 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? לא יודע 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הו.. יש הרבה כאלה 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ישראל 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? לא יודע..

אני אני אני

. שם: צאלה 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 4.10 4. כינוי: צולי צלולה צול צלולי צאללוש צאלונת צל..ועוד=] 5. תכונה טובה: כנה 6. תכונה רעה: מוותרת מהר 7. חולשה: שוקולד וקולה 8. אובססיות: שוקולד קולה ובמבה 9. פאדיחה: חח לא זוכרת 10. כאב: מממ לא זוכרת 11. משאלה: להיות מאושרת תמיד! 12. זיכרון רע: חחח נפלתי מהנדנה בטרום חובה..כואב! 13. זיכרון טוב: לא יודעת..הרבה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: יש הרבה.. 15. געגוע: מממ לא יודעת 16. פחד: מוות וה'. 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:לא יודעתת 18. קמיע [אם יש]:אין 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף: הרבה..לא יודעת 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: אפונה זיתים... 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: הכלל 24. ממתק מועדף: שוקולדד 25. עוגה מועדפת: לא יודעתת 26. צבע מועדף: כתום 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:כלבה 29. ספורט מועדף: כדורגל חחח וכדורסל..חח 30. מספר מזל: 6 31. ספר: לא יודעת 32. סרט דיסני מועדף: היפה והחיה נראה לי.. 33. סרט: הרבהה אפקט הפרפר,היומן,אמריקן פאי בעיקר קומדיות ועוד הרבהה 34. שחקנ\ית: לא יודעתת 35. זמר\ ת: אין מועדפת 36. סדרה מעודפת: האלופה חברים כל מיני.. 37. מקצוע אהוב: אממ תקשורת 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה 39. מקום בעולם: הודו 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא זוכרת חחח 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הרבה..חח 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: המחשב!(אינטרנט) 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ קיץ קיץ 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?לא יודעתת 50. ג'ינס או סתם מכנס? גם וגם 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו 57. תות או בננה? תות בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:לא יודעתת 60. שיר שגורם לך לבכות: הרבה...שקטים.. 61. השיר של כל הזמנים: לא יודעתת 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: הרבההה 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: חחח עד אז יש זמן.. 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: מעדיפה לא לחשוב על זה 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: אממ לא זוכרת 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? סבבה לגמרי..חחח 67. שמות החברים הכי טובים שלך: ספיר גוני עמית טל יוסי 68. הגלידה הכי טעימה? מממ לא יודעתת... 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? נאמנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?מזמןן 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך?כל מיני.. 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? דודו טסה,הדג נחש,כלא 6,מתיסיהו ועוד.. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? חחח נרשמתי הרבה פעמים ואחרי כל השמות שקראתי לעצמי עם צאלה רק צאלה האחת1 נשאר.. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אכן 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת?דודו טסה,הדג נחש,כלא 6,מתיסיהו ועוד.. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא יודעתת 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?1 גדול 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? כן.. 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?מתקלחתת 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? אממ רואה טלויזיה 83. מהם התחביבים שלך?לשיר לשמוע מוזיקה מחשב טלויזיה חבריםם לצאתת הרבהה 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד?משפחה חברים 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? אמממ לא יודעתת 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? ציפור 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?בוקר 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל?לא יודעת 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]בוקר 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? חחח משו טעים 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?אממ לא יודעת 92. מי החברים שלך בפורום?חחח כולם חברים 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?אממ לא זוכרת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?גם לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע?ממ קורה הרבה 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?חחח מעדיפה לא לחשוב 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?עם האנשים שאני הכי אוהבתת לא יודעת איפה 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?ממ שונדבר מיוחד 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? איפושהו טרופי כזה.. 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך?לא יודעת שבת שלום

למעלה