כמה משחקים לסוף שבוע

Chandler Rulz

New member
../images/Emo41.gifכמה משחקים לסוף שבוע../images/Emo41.gif

קודם כל, מה שלומכם? הכל טוב? דבר ראשון, אם למישהו יש רעיונות לסקרים, אתרים מעניינים ששווה לשים בקישורים ושלל דברים אחרים, מוזמן לשלוח לי מסר בעיניין:) דבר שני, בגלל שמיום ראשון אני לא פה, אני מחפש מישהו שרוצה להיות "איש הסוד" שלי, שאני אוכל לשלוח לו את התשובות בכדי שאנשים יקבלו מענה גם כשאני לא פה. אז אם מישנהו רוצה שיגיב להודעה "איש הסוד" שתשורשר תחת השרשור הזה.. ודבר אחרון: [URL='http://'][URL='http://'][/URL]תשובות לא בכותרת[/URL]
ועכשיו לכמה משחקי שירים: ציטוטים מתורגמים: =============== הקדמה אני לא חושב שצריך.. 10 שירים ישראלים, 10 לועזיים. 1. שומר אותך חופשי מחטא 2. I will wipe away your tears 3. וכל פעם שאתה אומר את שמה 4. No thank you I've just put one out 5. אנשים מדברים ואומרים רק שקרים 6. You're unforgettable even when you're not here 7. לא נראה שיש צל בעיר 8. Your body's quit to me tonight 9. אבל אני רוצה להשאר ולראות טלוויזיה לבדי 10. Every day every hour 11. את שומעת אותי מדבר אבל את לא שומעת מה שאני אומר 12. She said before she stripped 13. זה עולם תחרותי 14. Drink and smoke, be quit alot 15. את מושלמת, כן, זה נכון 16. You're on the back of the horse 17. אני לא אוהב את מה שקרה לאחותי 18. And at night we go to sleep together 19. אף אחד לא צודק אם כולם טועים 20. And in the glow of the sun אמנון: ========== המשחק נקרא על שמו של אמנון יצחק, המחזיר בתשובה הידוע לשמצא שהקלטות שלו נתקעות עמוק בתיבת דואר ואח"כ לך תוציא אותם משם.. בכל אופן, אני שואל שאלה כשהתושבה אליה היא שם של שיר. התפקיד שלכם הוא להגיד למה השיר (ומי המבצע כמובן..) השירים הם שירים ישראליים.. 1. מהי אחת מהערים בהם התרחשה עלילת "אבא גנוב"? 2. למה האדם צריך לשתות הרבה מים כדי לצמוח? 3. איזה שם נרדף יש ל"סרט כחול"? 4. מה היינו לפרעה במצריים? 5. אם אני אומר "we'll meet this month" זאת אומרת ש...? בהצלחה

Chandler Rulz

New member
איש הסוד

כאמור, מי שרוצה להיות איש הסוד, שאני אשלח לו את התשובות, שיגיב להודעה זו.. ראשון המגיבים ימונה לתפקיד..

Chandler Rulz

New member
אוקי, אשת הסוד היא GoLd ChAiN..

התשובות ישלחו לה במסר רק מחר ככה שעד אז, גם היא יכולה להשתתף במשחק

GoLd ChAiN

New member
2,5,6,7,10,12,15,17

2. שלמה ארצי - מנגב לך את הדמעות 5. ke - strange world
6. ככה וככה - שלום חנוך 7. החתימה שלך
Lovin' Spoonful - Summer In The CitY 10. אם זו אהבה - דני ליטני 12. נוער שוליים לילה
15.
Faith No More - midlife Crisis
17. leonard cohen - first we'll take manhatten אחח איזה שירים כפרה עליך. חשבתי ש-11 זה Pink Floyd - Comfortably Numb אבל זה הפוך.

Chandler Rulz

New member
אוקי, אז ככה:

2. לא נכון. 5.
6.
7.
(במקור של Joe Cocker 10.
(במקור פרימיירה) 12.
15.
17.

GoLd ChAiN

New member
לא נעים לי, אבל 16 ו-19 ../images/Emo9.gif

16.דני בסן - ככלות הקול והתמונה 19. Buffalo Springfield - For What It's Worth

GoLd ChAiN

New member
../images/Emo41.gifקצת סדר, נשארו לא פתורים../images/Emo41.gif

1. שומר אותך חופשי מחטא 8. Your body's quit to me tonight 9. אבל אני רוצה להשאר ולראות טלוויזיה לבדי 11. את שומעת אותי מדבר אבל את לא שומעת מה שאני אומר 13. זה עולם תחרותי 14. Drink and smoke, be quit alot

GoLd ChAiN

New member
../images/Emo124.gifאולי זה יעזור. להתעורר../images/Emo42.gif

קצת רמזים ========= 1. ישן עם עין אחת פתוחה 8.quit* = quiet 9. עכשיו כשאני מנסה לדבר 11. תמיד הייתי אדם סבלני 13. מהחוזה אין דרך חזרה 14.quit* = quiet

GoLd ChAiN

New member
../images/Emo27.gifקיי, עוד רמזים../images/Emo27.gif

1. מחשבות כבדות הלילה 8. here's a lights race 9. דיברנו ודיברנו עד שהיה אור 11. שלוש כוסות קפה אבל אני לא יכול לנקות את ראשי 13. השקרים וההונאה הרוויחו עוד קצת כוח 14. taste the pain without

למעלה