כמה עידכונים מגניבים

../images/Emo41.gifכמה עידכונים מגניבים../images/Emo41.gif

אז ככה השיר בואי אלי של אלון אבוטבול
ורומי יצא בתור קליפ בערוץ 24 ! הקליפ ממש ממש חמוד סתם מראים קטעים מכל העונה .. השיר כמו שאמרתי לא מלהיב אבל חביב (טוב לדעתי פשוט רומי עדיף לה להשאר שחקנית היא לא צריכה להיות זמרת !!) דבר שני ברייטינג יש כתבה מעולה על דניאלה (הלא היא רומי) אני כבר מחפשת לכם לינק לעניין .. אה ויש גם תמונות מהבכורה של שרק ויש שם תמונית של אלון(תעשה לי ילד) ושל הילדה המדהימה שלו ) טוב הלכתי לחפש לינקים ..

qt1

New member
מה שם השיר../images/Emo35.gifלאראיתילאשמעתי../images/Emo10.gif

Na diN

New member
קניתי

קניתי ריטיינג חחחחחחחחחחח 4 שקל !!! ---לא משנה--- :) אממ הכתבה מתייחסת אך ורק ל.."דניאלה" והמילה רומי לא הוזכרה אפילו לא פעם אחת...... קטע מאוד מבלבל.....זה סתם סיקור נחמד ולא נחמד (כלפי רומי) של דניאלה בלבד מתחילת העונה...התמונה לא הכי יפה...התמונה בשער חמודה..(למרות שהיא קטנה) תקנו תקנו.....למה לא

Na diN

New member
אהה עוד משהו

ספרו קצת על השיר של אלון...... על מה מדובר???נמקו..... תודה. נדין

למה אני דווקא אהבתי

את הרעיון שזה על דניאלה ולא על רומי !! זה הרבה יותר מיוחד ויפה , לא תמיד צריך לשמוע על השחקנים לפעמים זה מעניין לראות מה עובר על הדמות !! מה חושבים עליה ..

qt1

New member
קראתי ואני לא יודעת מה הרקע של

העיתונאית אבל נראה לי כזה פלסף , זה לא היה ניתוח פסיכולוגי ,זה היה ניתוח של מישהי שחושבת שהיא יודעת מה עובר על דניאלה וזה תפס שם 2 עמודים אם אני לא טועה. אם כבר לנתח את הדמות של דניאלה , יכלו להעלות את הרמה של העיתון ולהביא חוות דעת של איש מקצוע , אין לי ספק שהוא יכול היה לכתוב על הדמות דברים בהחלט מעניינים. כל אחד מאיתנו הצופים ידע את מה שהיה כתוב שם ויכול היה לכתוב את הדברים , לא חידשה לי כלום. גם כתבו איזה 5 עמודים על איזה סקסולוג צרפתי , מהההההההההההההה זה מעניין עם מי הוא התחתן , מה? בכלל לא מבינה את העיתון הזה, בכותרת הכל יפה והתוכן אלייסטור.

למעלה