כמה עידכונים

d@r121

New member
../images/Emo41.gif כמה עידכונים../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

או.קי ישבתי וחשבתי על רעיון והנה הוא הבזיק לי במוח הרעיון הוא דו"ח משתמש מה זאת אומרת הרעיון הוא שכל אחד יכתוב על הסללארי שיש לו את כל החסרונות והיתרונות ונעלה את זה לפורום שכולם יקראו ויעשו חושבים אם הם מתכננים לקנות אותו עכשיו הדילמה היא איך לעשות את זה האם בתור מאמר או בתור הודעה אתם מצביעים הנה היתרונות והחסרונות של כל אחד מאמר- נמצא תמיד בכלי המאמרים אין אפשרות להוסיף איקונים הודעה- הוספת איקונים יכולה לעבור לארכיון ואחרי זמן מסוים אי אפשר להקפיץ אותה אז תצביעו על איזה כלי נעבוד מאמר\הודעה ד
ר-פרטים בקרוב

Y__ME

New member
מאמר עדיף

יש נתונים סותרים לגבי 6210 מציע שנתחיל בו

תשובה:

נעשה אשכול, ואז תכניס קישור לזה בפס הצהוב הזה למעלה כמו שעשית לדיון על ה3330 שהתפתח לניסוי

oleg_kh

New member
אין ספק שמאמר.

כי בהודעות יהיה בלאגן... אגב יש לי 3310 ולא נראה לי שמאמר יספיק לכסות את כל התכונות שלו ומה שאני חושב עליו :)

d@r121

New member
פשרה..

נכתוב את הדו"ח בתור מאמר וכאני יעלה אותו אני אודיע על זה בתור הודעה + קישור עכשיו אני אתן אסבר קצר מי שרוצה שאני יעלה את המאמר שלו שישלח לי קובץ וורד (או כל קובץ text) תחת השם מאמר לemail שלי [email protected] (עד 720 מילים בערך) אפשר לצרף תמונה של המכשיר אני יעלה את זה למאמרים עם קרדיט לכותב ואפרסם את זה בהודעה חדשה בפורום בערך כל שבוע אני יעלה דו"ח של מישהו אחר אז יאללה להתחיל לכתוב לפי הקטגוריות הבאות תאור המכשיר תכונות חיוביות תכונות שליליות דעה אישית ציון למכשיר ד
ר- מי יהיה ראשון במאמרים?

itsik2

New member
לגביי סלקום.

יש לי מכשיר 5120 של סלקום ואני ביכלל לא מרוצה... סלקום גובה על שיחה מזוהה 34.40שקלים עבור שלושה חודשים! בחברת אורנ´ג זה בחינם! עבור כרטיס חיוג של טוקמן. סלקום גובה 5שקלים אני אישית מאוד מאוכזב מרשת סלקום. שכל הזמן אומרת שהיא הכי זולה.

vampire1

New member
בקשר לשיחה המזוהה ../images/Emo6.gif

אם היה לך קו רגיל לא טוקמן אז לא היה עולה לך השירות של שיחה מזוהה.

MaD-d0g

New member
נכון מאוד

אני אסביר לך איך הרשתות הסלולריות פועלות. כשאתה לא לקוח שלהם הם ירדפו אחריך ! הם יעשו הכל כדי להשיג אותך, כדי לכבול אותך ברשת שלהם לכמה שנים טובות.. ברגע שאתה לקוח, אתה כלום, רוב המבצעים בכלל לא מתיחסיים אליך. רק כשאתה מסיים את תקופת ה-3 שנים שלך הם יחזרו לרדוף אחריך, כי הם רוצים שתשדרג ותתן להם עוד כסף ועוד כסף...

itsik2

New member
vampire1 תגובה.

עים כל הכבוד אבל אני לא צריך לעבור לקו רגיל שרשת אורנ´ג נותנת את השירות חינם. וגם לא גובה עמלה של 5ש"ח עבור כרטיס חיוג... תודה איציק.

נפתחה רשת חדשה?

מה יש מתחרה חדשה של אורנג´? מי זאת אורנ´ג הרשת GSM של סלקום? הם מנסים להעתיק את השם של אורנג´?

itsik2

New member
אור יפה תגובה

רק לא הבנתי גם סלקום עובדת בשיטה של GSM בכל אופן אני מאוד מרוצה מיחברת אורנ´ג. אני נימצא בסלקום קרוב ל.3 שנים ואני ביכלל לא מרוצה מיסלקום. למעשה זה מסלול טוקמן.. כך שלא התחייבתי לרשת...

פגעסוס

Well-known member
במילים פשוטות... ../images/Emo63.gif

מה שאורי ניסה לאמר הוא שלא רושמים "אורנ´ג" אלא "אורנג´" (שים לב למיקום של הגרש...). כמו כן סלקום אכן עומדת לעבור לשיטת GSM. GYXOIO

ועוד דבר:

דיי לכתוב כל דבר עם -י-!!!!!!!!!!!!!!! תלמד לכתוב!!! ותודה פגעסוס שהסברת לו...

למעלה