כמה שיטחיים אתם?

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif כמה שיטחיים אתם?

כמה מקום תופס אצלכם עניין המראה בבן זוג וכמה האופי..? יש הבדל אם זה בן זוג או סתם סטוץ? ואם כן, אז למה ומה ההבדל?... יצא לי לדבר על זה אתמול עם חבר טוב אז חשבתי לשמוע מה דעתכם בעניין :)

זכוכיות

New member
פעם הייתי אומרת שזה לא חשוב לי בכלל

ובאמת האמנתי בזה. אני לא יודעת אם זה משהו שפשוט השתנה, או שרק לאחרונה אני מכירה בזה, אבל בשנים האחרונות למראה החיצוני יש חשיבות מאוד גדולה בבחירת בני הזוג שלי. גם היום אני מאמינה שזה לא מה שיכריע, אני זוכרת שבעבר התעניינתי ואפילו מאוד בבחור שהיה רחוק מכל אידאל יופי שהוא (גם משלי...) אבל הוא היה קרוב אלי מאוד, והוא הצליח להקסים אותי. גם האקס האחרון שלי לא היה בעיני יפה במיוחד כשרק נפגשנו (מה שהשתנה עם ההכרות). אין לי ספק שזה יכול לקרות שוב, אבל אני גם יודעת שהסיכויים שאני אתחיל קשר עם אדם שאינו יפה בעיני קטנים בהרבה... וזה יהיה "למרות" שיאלצו לחפות עליו בהרבה דברים טובים.

זה תלוי.. אם..

בבת זוג ברור שהיא חייבת להיראות לפחות סבבה.. כאילו טוב.. מינימום... לגבי קטע לא רציני יש את המבחן של הופעה בציבור.. שהיא לא תוריד לי ברייטיניג.. :).. במיוחד אם זה מקום שמכירים אותי.. הממ אם היא עומדת בזה אז סבבה..

../images/Emo45.gif הגדרה מדוייקת...

חברה חייבת להראות טוב, היא מייצגת גם אותך. מזדמנת לא. אבל אם יוצאים איתה גם אז לפחות שתיראה סביר.

ScorpioID

New member
לא כי אתה לא דומה למאסטר ספלינטר בכלל..

ומה זה לא פאדיחה להסתובב איתך..

ScorpioID

New member
אגב, חג המולד מגיע, אתה לא עסוק

בלבנות מתנות לילדי העולם שהיו טובים השנה? תמסור ד"ש לזקן עם הזקן

נו מה את לא יודעת ש..

כוסיות בעיקר הולכות עם מי שהולך עם כוסיות... כאילו תסתכלי על הבחורה שלידו ותראי מה הגבר שווה.. זה אם הוא לא תוקע גרעפס ויוצאים לו נוצות מהכרית שזה אומר שהיא ידידה בלבד..

pain is MY love

New member
אני מאוד שטחית!

ולא מתביישת בזה אין מצב שיהיה לי סטוץ עם מישהו שלא פחות ממיליון דולר (בעיניי לפחות) רק המראה החיצוני שלט אצלי בשנים האחרונות אבל חבר שלי?.. כפרה עליו! רחוק מכל אידיל יופי שאי פעם דימיינתי לעצמי ההפך הגמור מכל מה שנמשכתי אליו אי פעם ומה הוא בעיניי? הבחור הכי סקסי והכי מושך עלי אדמות! אז כן להיכרות ולאופי יש הרבה השפעה בבחירת בן הזוג שלי בייחוד שאני לא צריכה אידיאל של עיניים כחולות/ שיער בלונדיני/ 190 ס"מ גובה מספיק לי שהוא גברי/ מחוספס/ משדר בטחון עצמי ובעל מבנה גוף טוב כמו החבר המושלם שלי

Zoharrr

New member
אני לא חושבת שזה שיטחיות.זה נורמלי...

אתה לא באמת יכול להיות עם מישהו שאתה לא נמשך אליו... זה לא עובד. וכן יש מקרים שהתאהבת ביופי של הבנאדם והוא הפך להיות חתיך עולם בשבילך והייתם ביחד אבל כמה זה כבר מחזיק בד"כ? אני לא עושה מין מזדמן אז לא יודעת לגבי הבדלים... ובן הזוג שלי הוא אידאיל היופי שלי. בלונדיני,עיניים כחולות,1.80,רזה...בפוקוס. וגם באופי הוא בול מה שחיפשתי... מה שכן,כמו לכל אחד יש לו פגמים,אבל אחרי שמתאהבים, לא רואים אותם ממטר.

Lir האחת

New member
מממ

את האמת שיצא לי לחשוב על זה בימים האחרונים, מצחיק שבדיוק העלית את זה
חשבתי על זה, והגעתי למסקנה שבכל תקופת חיים שלי, היה סוג של טיפוס מסויים, שהייתי נמשכת אליו יותר. הטעם שלי בנוגע לבחורים קצת השתנה...וכן, בהחלט יש לי בראש תבנית של איך הייתי רוצה שהחבר הבא שלי יראה
אני יכולה לומר שהאקסים שלי לא ממש נראים כמו ה"אידיאל" שאני היום "מחפשת", אז אי אפשר לדעת... אני לא בקטע של סטוצים, אבל אם הייתי יוצאת סתם בשביל הכיף עם מישהו, אז מן הסתם לא היה אכפת לי שאין לנו כלום מעבר למשיכה פיזית.

Dark Muse

New member
דעתי רשומה בכמה שירשורים מטה ../images/Emo3.gif

זה אומר שאני שטחי ברמות מטורפות אני מניח. מצד שני, אני רואה בדוגמנים ודוגמניות סוג של גועל נפש, ככה שאם אראה פוסטר של אחד\ת כזה על הקיר, אחשוב שמי ששם אותו הוא שטחי.

למעלה