כן, עוד קליפ ל- WHYD!

../images/Emo41.gif כן, עוד קליפ ל- WHYD! ../images/Emo41.gif

למען האמת, קליפ חצי חדש. הוא נמצא ב- the howilng EP שהם הוציאו ממש עכשיו. זאת בעצם עריכה שונה לקליפ השני. יצא אחלה לטעמי. יותר טוב מהמקור >< רק חבל שהקליפ הזה הוא לגירסה האמריקאית לשיר- בלי התזמורת אלא עם הגיטרה במקום. חבל.. אם זה היה שילוב זה היה יותר נחמד, אבל מילא

Ice Queen 7

New member
מה ההבדל? 0.0

ז"א, הדבר היחיד שראיתי ששונה מהגרסה הראשונה לקליפ השני זה עוד שניה וחצי של ריקודי הידיים שלה

חוץ מזה שהקליפ הוא עם אותו נושא והכל,

העריכה שונה לגמרי חח=] זה לא באמת משנה, אבל מה אכפת לי לפרסם?

Euterpe

New member
אוקיי, דעתי

קודם כל, יותר טוב מהשניים הקודמים ולו בגלל העובדה ששרון מזיזה את עצמה קצת. אני חושבת שהם פתאום קלטו איזה קהל מגיע להם להופעות/שומע את המוזיקה שלהם אז הם החליטו להראות שהם עדיין קשוחים ואפלים. (ניסו, לא אומר שהצליחו
) אני אוהבת אותם בכל מקרה, ולא ממש משנה לי איזה קליפים הם יעשו. אז השיר לא כזה ווית'יני אבל הוא באמת שיר בסדר. ורק אני חושבת שהבנאדם הזה חייב להפסיק לשבור דברים?

רועי123456

New member
אין הרבה הבדל ותגידו

מתי יצא קליפ לThe Howling :0 , לא ידעתי שכבר ימא ממזמן,הוא היה בMTV והכל ?כי לא ראיתי אותו שם

Euterpe

New member
זה הקליפ של משחק המחשב שהם מקדמים...

זה יצא מזמן... ולא, זה לא היה בMTV

עשית לי התקף לב עכשיו ../images/Emo11.gif

זה רק טריילר למשחק מחשב שהם כתבו 2 שירים בשבילו. קליפ רשמי ל- the howling אמור לצאת הממ.. בזמן הקרוב=]

תראו מה הקליפ הבא ישר אחרי הקליפ...

http://www.youtube.com/watch?search=&mode=related&v=ILH022wjcZI אני ממש מקווה שזה לא אומר משהו על הלהקה.

כבר הרבה פעמים ראיתי שיחות

שדיברו שם על הנושא ואם וויט'ין הם להקה פוליטית או לא.. אני לא חושב שוויט'ין הם להקה פוליטית, והם אמרו את זה בעצמם המון פעמים, אבל אי אפשר לא לראות את המסרים הפוליטיים וההתיחסות לזה בהמון מהשירים שלהם.. למשל בשירים כמו פורסייקן, שמדבר על הסכרים בהולנד, OSH שמדבר על מלחמת העולם השנייה, DOF ששרון אמרה בריאיון שהוא נכתב על איזה אדם נאצי ששכחתי את השם שלו, ועוד ועוד
אני באמת לא יודע מה העמדה שלהם לגבי המצב בארץ, אבל אני מאמין שאף אחד מחברי הלהקה לא פירסם את הסרטון בעצמו

למעלה