כעת זה רישמי

silverhawk

New member
../images/Emo41.gifכעת זה רישמי

החל משעות הצהריים החלו קציני צה"ל לחלק מכתבים לכל תושבי גוש-קטיף, בהם מפורט כי החל מה-15 באוגוסט (יום לאחר צום ט' באב) תהיה שהותם בגוש בלתי חוקית, וצה"ל יפעל לפנותם בכל דרך שתידרש. מה דעתכם - המתנגדים להתנתקות? האם על התושבים לפנות את בתיהם כעת, להמתין עד הרגע האחרון ואולי לא לפנותם כלל? התנגדות פאסבית או אקטיבית?

דעתי..

היום בדיוק דיברנו על זה, בגלל שחברים שלנו הלכו לקנות גנרטור ומקרר לחברים בגוש - והתגובה הראשונית שלי הייתה - אולי חבל?? אם יבוא המשיח, או ההתנתקות תבוטל ברגע האחרון, תמיד יהיה אפשר להחזיר ציוד.. אז קודם כל, אני סומכת על תושבי הגוש, וכל החלטה שהם עושים ראוייה בעיני. הם נמצאים שם, והם יודעים ומבינים את המצב טוב ממני. למי שחי כבר זמן כה רב עם פצמרים וקאסמים בצורה כל כך מוגזמת - אז הרכוש פחות שווה ערך בעיניו, את האמירה שלהם הם יאמרו, וחשוב להם להגיד אותה - בכל מחיר. המשטרה הודיעה שציוד שלא יפונה במעוד מועד - ישאירו באיזור. אני חושבת שזאת החלטה די אכזרית. מלבד דברי ערך סמניטלי שיישארו באיזור, יהיו בתי כנסת (ספרי תורה יוציאו, כך הבנתי) וכו' - וראינו מה קרה לקבר יוסף בשכם. אכן - הם יכלו לעזוב קודם, אבל תחשבו רגע להיות במקומם, ואני לא חושבת שיש לאף אחד הזכות לדבר. התנגדות - אני מאימינה שתושבי המקום יתנגדו באופן פאסיבי, רובם לפחות.. אך מן הסתם תהיה התנגדות אקטיבית, במיוחד על ידי אלו שעברו לשם בתקופה האחרונה. (ואם זה לא נשמע כך, אז אני מאוד מעריכה אותם). לילה טוב לכולם, והלוואי ונשמע רק בשורות טובות.

לדעתי...

לא צריך ללכת מכות עם השוטרים והחיילים, אבל לוותר כ"כ מהר...

...

אני לא מעריכה אותם על המכות, אני מעריכה אותם על זה שהם באו לשם. אני נגד אלימות, במיוחד כלפי אחים.

למעלה