כפרעעעות תתפקדו!!

שישיץ

New member
../images/Emo41.gifכפרעעעות תתפקדו!!../images/Emo41.gif

שם מלא:
אני ורונה:
מסר לאומה: תענו מושים שלי

0mroosh

New member
ראשון? ../images/Emo41.gif

שם מלא:עומר סבג. גיל:16 [מגיע, כבר מגיע]. עיר:באר שבע, חיפה בפוטנציה. אני ורונה:מפחדים מהזריחה. מסר לאומה:קורין אלאל אוהבת סבון מלפפון מלון ונצנצי מולן רוג'! כיף.

קוֹבּ

New member
לציון!../images/Emo41.gif

שם מלא: קוב. גיל: 17 וחצי. עיר: באר שבע. אני ורונה: מזדיינים בתחת עד שיש לנו נמק ברקטום. מסר לאומה: ואהבת לרעך אלף מילים קנקן.

0mroosh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אל תסתכל בקנקן שנשפך ממנו חלב בוכה!

tipeshet

New member
כי התרבנו פשוט...

שם מלא: עומר. גיל: 16 עיר: מושב. אני ורונה: בעלות עיניים עם ריסים. מסר לאומה: פתגם סיני עתיק אומר - אם אין לך מה להגיד, תאמר פתגם סיני עתיק

bזוהר

New member
אני :)

שם מלא: זוהר בנאי גיל: 14 עיר: רמת גן אני ורונה: ועומר מסר לאומה: לכו להזדיין

abarak88

New member
מואה

שם מלא: ברק א.א.א אזולאי
עיר: באר שבע
אני ורונה: ככה [תנועת "ככה"]
מסר לאומה:אל תעשו כאילו יש לכם חברים סלבס

עכשיו אני. ../images/Emo150.gif.

|כוכב|שפ מלא: מיכאל *שרף לי משפשת בתחת פעמיים במחנה קיץ וזה עבר ממש מהר, תודה לבייבי פסטה ובני משחפותיהם* שוורץ. |כוכב|גיל: 16.4 |כוכב|עיר: יישוב קהילתי ירוק בר קיימא להבים. |כוכב| אני ורונה: sitting on a tree |כוכב|מסר לאומה: תוכי קטן תקע לתוכיה בגן תוכי קטן תקע קטן לתוכיה בגן התוכיה ברחה והתוכי בכה תוכי קטן רוצה קטן שלו בחזרה.

darling2

New member
אני! ../images/Emo68.gif (מעט כמו מרגול..)

שם מלא: דר אופיר גיל: 16.4 עיר: לא עיר!..אבל קרוב לב"ש אני ורונה: זן נדיר..(נראה לי התבלבלתי בלסבית..אבל בסדר) מסר לאומה: אנשים! עוגות מקמח מלא וסוכרזית..זה טעים! (דודה חנה תבורכי..)

0mroosh

New member
../images/Emo6.gif

דודה חנה!
אני עברתי ליד הבית של דודה חנה בחמישי!!

bזוהר

New member
דארלינג..

סליחה על חוסר התאקט וכמו כן על הגסות, אי הנחמדות, התוקפנות ואיך-שלא-תקראי-לזה אבל לסביות הן לא זן נדיר, הן סתם לסביות.

קוֹבּ

New member
זוהר את לא הבנת אותה

היא אמרה "זן נדיר" שזה שיר של קורין אלאל, בהקשר לרונה קינן. אז היא אמרה "התבלבלתי בלסבית", יענו היא אמרה משהו שקשור לקורין דווקא על רונה. לסביות הומואים וכו' - ברור שלא זן נדיר, אלא פשוט כאלה וזה רגיל לחלוטין.

bזוהר

New member
אהההה! אופס! :I

עכשיו הבנתי... יאוו איזה פאדיחה
ואי אני ממש טיפשה. תסלחו לי, דר אני מצטערת
אין גבול לטמטום. אה?

למעלה