כרטיסים למכירה

מכירת כרטיס זוגי להופעה

היי! מי שמעוניין יש לי כרטיס זוגי למכור להופעה. חברה שלי דופקת לי ברז אז אני מוכרת אותם. מי שמעוניין שישלח לי מסר. תודה!

CrazyBoi

New member
מוכר כרטיס להופעה

זכיתי במבצע של ראש1 ועכשיו יש לי 2 כרטיסים שאני לא צריך אם מישו מעוניין לקנות אחד ב150 שניהם ב250 מומזנים להתקשר 052-3902049 אביב כמו כןקו 27/28 תופסים בתחנה מרכזית נכון? תודה

STEMINEM

New member
בתקופת השואה היהודים התפרנסו מספסרות

בגלל זה לא סבלו אותנו

TA127

New member
ישמצב שאני

אני צריך בין 1-3 כרטיסים כרגע...עוד לא סגור על זה. 150 ל1 נשמע לי מחיר הוגן. לכל מי שיש שידברו איתי. אפשר גם לשלוח סמס 0542212938

אבל למה לפתוח על זה נושא חדש?

בייחוד שיש עוד בערך 10 בנות ששאלו את זה כבר.. תגללי את העמוד קצת ותראי. ואפילו בשרשור אינפורמציה כתבנו שאנחנו לא יודעים איזה מלון הם. סורי, אבל נמאס לי כבר

Why So Serious

New member
לא כדאי לתת להם לנוח לפני ההופעה?

בכול מקרה הם בטח יסתובבו.. אבל תעשו מה שבראש שלכן.

RockNLadyRoll

New member
חחחחחח

הם לא באו לפה לנוח זה פאקינג רוק! תחשבו על זה ג'ארד ליטו פאקינג פה ואנחנו לא נעשה עם זה כלום

Why So Serious

New member
לטו* ../images/Emo9.gif

וזה יהיה רוק כשאר הם יעלו לנגן, כרגע הם באו לטייל ולנוח ולהנות מהנוף בישראל
! נתן להם את הזכות הזו עד המופע

yaelc95

New member
צודקת :)

עד ההופעה תנו להם להיות תיירים רגילים רדו להם מהווריד.אני בטוחה שזה מציק להם שעומדים להם מחוץ לחדר 24 שעות

Why So Serious

New member
בדיוק

זה לא נעים להיות מוקפים 24 שעות, אני בטוחה שכולכן רוצות לראות אותם נורא אבל לכבד אותם עד ההופעה זו לא בקשה מוגזמת

זה לא שנעשה עם זה כלום..ההפך

נעשה הרבה בכך שלא נתקרצץ להם ברחובות, ולתת להם להנות מהארץ כמו בני אדם. חוצמזה, הם באו לארץ גם כדי לטייל - כמו שסתיו אמרה. יש לנו את ההופעה...וזה יותר ממה שיכולנו לבקש.

למעלה