the hell man
New member
../images/Emo41.gif כשאהיה גדול....../images/Emo8.gif ../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif
לא להאמין שזה מגיל 0
............... הסיפור הולך ככה, כשהייתי קטן בן שנתיים לא ידעתי לדבר ההורים שלי פחדו שיש לי איזו בעיה כלשהי, אך ברגע ששמעתי שירים התחלתי לשיר וכן שרתי את המילים המקוריות
זה פשוט היה בלתי יאומן
בגיל 4 הלכתי לחדר של אחותי חטפתי את השמלה של אחותי והתחלתי לרקוד למשפחה שלי במן בידור שכזה.......וכולם היו צוחקים. הרבה אומרים לי שנולדתי עם זה
......... (היו כל מיני תחרויות, אירועים ששרתי אני לא אפרט זה ייקח המון זמן
) בגיל 10 אמא שלי רשמה אותי לחוג תיאטרון ששם התגלה בי עוד כישרון חוש המשחק...ולרגע עזבתי את רעיון השירה לצד והתחלתי לשחק. התפתחתי מאוד בתחום זה והתקבלתי לבתי ספר ידועים במשחק (רק חבל שהציונים היו המיכשול) לבסוף אחרי 6 שנים של משחק התחברתי שוב לתחום השירה.....אבל הפעם בצורה יותר מיוחדת יותר מעמיקה.........ששמה הוא: אלאניס מוריסט הזמרת הזאת פשוט תופעה נדירה, היא מדברת על החיים האמיתיים בשירים שלה ומראה אותם באור אחר (לטוב ולרע) החלטתי בעקבות זאת ללמוד לנגן על גיטרה ולעשות משהו. הפחד הכי גדול: כישלון. אז מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול
רוצה להיות זמר בינלאומי ששר שירים על החיים עצמם בדרכים שונות ומפתיעות.......... הבעיה היא שהיום מסתכלים על כמה קריטריונים והאחד הבולט הוא: יופי
אז מקווה שיילך לי טוב........... מה אתם אומרים
לא להאמין שזה מגיל 0