כשאהיה גדול....

the hell man

New member
../images/Emo41.gif כשאהיה גדול....../images/Emo8.gif ../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif

לא להאמין שזה מגיל 0
............... הסיפור הולך ככה, כשהייתי קטן בן שנתיים לא ידעתי לדבר ההורים שלי פחדו שיש לי איזו בעיה כלשהי, אך ברגע ששמעתי שירים התחלתי לשיר וכן שרתי את המילים המקוריות
זה פשוט היה בלתי יאומן
בגיל 4 הלכתי לחדר של אחותי חטפתי את השמלה של אחותי והתחלתי לרקוד למשפחה שלי במן בידור שכזה.......וכולם היו צוחקים. הרבה אומרים לי שנולדתי עם זה
......... (היו כל מיני תחרויות, אירועים ששרתי אני לא אפרט זה ייקח המון זמן
) בגיל 10 אמא שלי רשמה אותי לחוג תיאטרון ששם התגלה בי עוד כישרון חוש המשחק...ולרגע עזבתי את רעיון השירה לצד והתחלתי לשחק. התפתחתי מאוד בתחום זה והתקבלתי לבתי ספר ידועים במשחק (רק חבל שהציונים היו המיכשול) לבסוף אחרי 6 שנים של משחק התחברתי שוב לתחום השירה.....אבל הפעם בצורה יותר מיוחדת יותר מעמיקה.........ששמה הוא: אלאניס מוריסט הזמרת הזאת פשוט תופעה נדירה, היא מדברת על החיים האמיתיים בשירים שלה ומראה אותם באור אחר (לטוב ולרע) החלטתי בעקבות זאת ללמוד לנגן על גיטרה ולעשות משהו. הפחד הכי גדול: כישלון. אז מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול
רוצה להיות זמר בינלאומי ששר שירים על החיים עצמם בדרכים שונות ומפתיעות.......... הבעיה היא שהיום מסתכלים על כמה קריטריונים והאחד הבולט הוא: יופי
אז מקווה שיילך לי טוב........... מה אתם אומרים

the hell man

New member
רואים את הכיעור שלי../images/Emo35.gif ../images/Emo10.gif ו.......

ובקרוב אני אצרף קובץ שלי שר שיר מסויים. תודה על ההקשבה ולמי שיגיב............ ליאור.

Drorrrrrr

New member
אוף ליאור ../images/Emo10.gif

לא פעם אמרתי לך אתה לא מכוער, באמת, אם היית מכוער לא הייתי אומר לך את זה אבל אתה לא מכוער, באמת שאתה לא מכוער. חחחחח בכל מקום שאני נמצא אתה בא, בטח נמאס לך ממני. אם אתה שר יפה
אתה תמצא את עצמך באולפן הקלטות תוך כמה שנים אם רק תרצה, אולי נקליט שיר ביחד
קח לדוגמה את דניאל סלומון- הוא שיא המכוער, הוא לא מגולח, שמנמן כזה, שיער מגעיל
אבל יש לו שירים מדהימים, וההופעות שלו מלאות. או אביב גפן, גם לא הכי יפה, יש לו רווח בין השיניים שאפשר להעביר שם מעבורת שלמה אבל הוא מצליח, למה
כי הוא נוגע בלב של איזהשהוא חלק נכבד באוכלוסיה. או אתה יודע מה, קבל את צביקה פיק. הוא יפה
לא
הוא נראה זוועה, אבל איזו הצלחה הייתה לו
יש עכשיו מחזמר ע"פ השירים שלו המראה חשוב, אבל לא עד כדי כך. ואתה לא מכוער, באמת שלא.

Tapuhi

New member
היי ליאור ../images/Emo13.gif

קודם כל- ברוך הבא
אז ככה: סבבה לך שאתה כזה מוכשר, ושהופעת בכל מיני מקומות- כבר התחלה. עכשיו, כשאני קוראת את ההודעה שלך פעם שנייה, אני לא מבינה- באיזה תחום אתה רוצה להמשיך? משחק, שירה, לנגן על גיטרה- מה? אה. "רוצה להיות זמר בינלאומי ששר שירים על החיים עצמם בדרכים שונות ומפתיעות". זה לא אומר לי הרבה, מצטערת
אם זה באמת (כבר התחלתי להתבלבל
), אז תמשיך במה שאתה עושה, תלמד פיתוח קול או משו (תתייעץ עם אופירע המטומתלת
) ו.. תתאמן
בקשר ליופי- "הבחנתי" בזה שיש לך גשר.. כשתהיה גדול זה יעשה אותך מאוד מאושר! נשבעת לך! גם לי יש (עוד חודש מורידים!
) וזה פשוט שווה את זה. אני לא חושבת שאתה מכוער. אני חושבת שגם יש לך ~בערך~ ביטחון עצמי. תמשיך לעבוד על זה. ובקשר לשיער- תזרוק לזבל ת'ג'ל. בבקשה?

the hell man

New member
תודה על העצות../images/Emo23.gif אבל..........

אבל גשר אין לי זאת אומרת היה לי ולא התמדתי עם זה........ ובלי ג'ל מה אני יעשה בשיער???????????????? מזמר מנסיפ להפוך אותי לדוגמן.............בלי הצלחה

the hell man

New member
איזה אוסקים../images/Emo70.gif חחח....../images/Emo8.gif...אגב....

שבוע הבא אני הולך להקליט את עצמי ואני ישים קישור באתר...........

צו צאנג

New member
כדי לשיר/לכתוב שירים אתה צריך

קודם ללמוד לכתוב
לא סתם... זה אעשה ולא יעשה
בכל אופן לא הבנתי כל כך מה הבעיה.... יש הרבה מפורסמים שלא הייתי מגדירה שיפים, חשוב להיות אסטטי ומסודר אבל לא להגזים^-^ מקסימום כשתהייה זמר מצליח ועשיר, תעשה ניתוחים פלסטיים
סתם בצחוק... וג'ל זה אכסי....זרוק אותו:)

the hell man

New member
אני מאוד מאוד אוהב את אבריל אבל....

אלאניס כותבת שירים שיותר נוגעים ללבי..........
אבריל זמרת נהדרת היא אצלי מקום ראשון אבל אלאניס
זמרת מיוחדת במינה היא פשוט יוצאת דופן............אין לי דרך להסביר לך.......
SORRY

the hell man

New member
חחח.........../images/Emo8.gif למה זה כל כך משנה?

יש לי הרגשה שמישהו פה מעריץ של אלאניס..............אהמ אהמ (שיעול)

Heavy Thought

New member
ליאור, כנס.

תקשיב, ליאורי. קודם כל, היופי לא מצביע על שומדבר. לא חסרים מפורסמים שהצליחו למרות שהם לא יפים. לא צריך להיות כ"כ שטחיים. וגם אם כן, אין לך בעיה. אתה חמוד לגמרי. חוץ מזה, כולנו מפחדים מכישלון. אבל עדיף לך לנסות ולהיכשל, מאשר לא לנסות בכלל. (ואתה יכול גם להצליח, כמובן. זה היה רק בשביל הדוגמא.) אל תתייאש, תתקדם לאט לאט. הכל עוד פתוח, ויש לך עוד המון זמן. בהצלחה

the hell man

New member
וואי../images/Emo70.gif תודה, אבל עדיין............

אני חושב שאני לא מר יופי.............. אבל חפיף........... תודה אבל לך מור.................

shookit

New member
ליאור?../images/Emo2.gif

למרות שאני חדשה פה..אממ כיעור?
אני לא ראיתי כיעור...
בוא לביהס...תראה מזה כיעור.. אבריל חוץ מלהתלבש מאגניב היא עם קול מסריח ושירי פופ כאלה... אז..באסה
אני אוהבת כמה מהשירים של אלניס..כן היא די אלילה..
אני בטוחה שיש לך קול נפלא תמשיך לשיר... אני לא חושבת שצריך להיות חתיכת כוסית בשביל לשיר.. זה כל הבולשיט של ההפופ בלי שום קשר.... אני חושבת שאתה וואנרפול בוי.
במיוחד עם שמת תמונה של חיוך! אני חולה על אנשים מחייכים - מכל ה
הנה קבל אחת שלי
אממ תאמין בעצמך ויאללה תתחיל לעשות משהו לא לשבת לחלום לעצמך.. תילך תקליט את עצמך תשלח את ההקלטה שלך לאיזה משהו של הפקות.. פיתוח קול ...
הכל פשוט כשאוהבים ומאמינים (היי
אני לא רגשנית או משהו... אני פשוט.. אממ מושפעת מהלב ולא המוח..) זהו... (איסיקיו) 136393211- אם תרצה לפטפט על זה... בה ביי

למעלה