כתבה חדשה בטור העב"מים ב-NRG

Gilliana

New member
../images/Emo41.gif כתבה חדשה בטור העב"מים ב-NRG

מטוס קרב שנעלם בעת מרדף אחר עב"מ בסקוטלנד, נמצא 50 שנה מאוחר יותר בקרקעית האגם ולידו עצם בלתי מוזהה. את הגילוי סובבות התרחשויות מוזרות כמיטב מסורת ה-X FILES. לכתבה.

סליידר

New member
מעניין מאוד

כל הכבוד! ובנושא דומה, היום לפני מספר שעות התרסק מטוס מסוג אולטרה-לייט ברמלה. אם אני לא טועה, זוהי ההתרסקות ה-5 של מטוס מסוג כזה בחודשיים האחרונים (!!). לא זכור לי התרסקויות דומות אשתקד או בשנים שלפני. מה גורם לשיבושים האלה? חלמאות? מטוס לא בטיחותי? מה שמעניין הוא שאף אחד לא מזכיר את זה. כל כך הרבה מקרים ועדיין אין אף תחקיר. במדינה שכל תוכנית שניה שלה היא על תחקירים, זה קצת מוזר. מצד שני, תושבי YES לא רואים טלויזיה כבר חודש, והנה בדיוק חודש עד שהתחילו הכתבות הגדולות בעיתונים. היום קיבלו 2 עמודים בידיעות, אתמול כתבה גדולה ב YNET. איפה הייתם עד אז? גם סיפור הלווין הוא מעניין. השמועות הן שספינה כלשהי משבשת את הלווין בצפון. אבל אף אחד לא מוצא אותה.

Gilliana

New member
אתה יודע למה לא מוצאים את הספינה?

נכון - משום שאין ספינה, מעולם לא היתה. האחראים לשיבושים הם אך ורק כוחות הבטחון, או במילים אחרות - צה"ל, בדיוק כשם שהוא אחראי להפרעות הקשר בנתב"ג ולא שום תחנות רדיו פיראטי כפי שמנסים להציג זאת בממשלה. המעשיות הללו הופכות ליותר ויותר פאתטיות מיום ליום אבל מה שמדהים יותר מכל דבר אחר הוא, כיצד רוב האנשים במדינה אוכלים את המעשיות הללו ומקבלים אותן כתורה מסיני.

MetalSinagouge

New member
אני יודע מה קרה!

הלווין EROS B הישראלי שמשמש גם לעניינים מסחריים וגם לענייני צבא ובטחון נשלט כעת בידי הרוח של פיליפ דיק שרוצה להעיר את כולנו מהתרדמת שלנו ולגרום לנו לגנוסיס כדי להבין שVALIS הןא האל האמיתי!!! אההה!!! רציתי לשאול למה את חושבת שלא תחנות הרדיו הפיראטי אחראיות על השיבושים?

Gilliana

New member
אז זהו, שאני לא חושבת

אני יודעת. בוא נתחיל מכך ששידורי רדיו מתבצעים על תדרים אחרים לחלוטין מאשר תדרי קשר מטוסים ונמשיך בזה שבהקלטות ההפרעות שומעים בפירוש תשדורת העברת נתונים. מעבר לנתונים הפשוטים הללו, יש לי גם מספר מקורות בצבא עצמו שמאשרים את העניין, כמובן בשקט.

MetalSinagouge

New member
Hold your horses.

"בוא נתחיל מכך ששידורי רדיו מתבצעים על תדרים אחרים לחלוטין מאשר תדרי קשר מטוסים"... על זה אני לא יכול לומר כלום, כי לא בדקתי, אבל אם זה נכון... הקלטות? מקורות? תמיד מעניין לדעת, איפה מוצאים את המקורות האלה?

Gilliana

New member
מה הבעיה למצוא מקורות?

תמצא כמה חברים בחילות הרלוונטיים ויהיו לך כל המקורות שבעולם...
את ההקלטות אגב, השמיע מיקי גורדוס בחדשות בערוץ 1 תוך שהוא כמומחה בנושא קבע חד וחלק שמדובר בהפרעות של הצבא, דבר שהוא אומר אגב, לא מהיום ולא מאתמול.

0Pandemonium0

New member
הוא אמר את זה בחדשות? איך הגיבו?

הרי המנחה לא קיבל את זה מיד, אני מניח. איך הוא הגיב? האם צה"ל הגיב? איך?

Gilliana

New member
הוא לא רק שאמר את זה בחדשות...

... היתה גם כתבה גדולה ב-"הארץ" בנושא (למרות שהכתב שהכין את הכתבה הוא עפרי אילני, אחד האנשים הכי בלתי אמינים וצבועים שאני מכירה, אישית, ולכן יש להניח שגורדוס התבטא באופן חריף ונוקב בהרבה לגבי מערכת הבטחון ופשוט צונזר ע"י אילני). לגבי איך הגיב המנחה, אני באמת שלא זוכרת ומבחינתי זה גם לא רלוונטי. צה"ל כמובן מכחישים, כמו תמיד.

סליידר

New member
אני גם יכול לאשר את השמועה הזאת

שמעתי אותה בעצמי, בכל מקרה, זה מתנגש עם זה שחיל הים נשלח למצוא הספינה והרמטכ"ל פונה לעמיתיו בחו"ל. למה לעשות את ההצגה הזו?

סליידר

New member
הממ, משהו שקראת עכשיו בדה מרקר

ברת דירוג האשראי מעלות העבירה את דירוג האג"ח (-BBB) של חברת yes. חברת הטלויזיה באמצעות לוויין, להליך בדיקה (Watch List). הסיבה לכך היא ההפרעות בשידורי החברה שהחלו לפני כחודש והובילו לרמת הוצאות גבוהה מהצפוי, לסטייה מהתוכנית העסקית של החברה ולהגשת מספר תביעות משפטיות כנגד החברה. מעלות מדווחת כי נמסר לה מחברת yes כי היא הוציאה צוותים לאיתור ואיכון ההפרעות בשיתוף עם גופים מתמחים בנושא ולאחרונה עם גופים צבאיים. להערכת הגורמים המקצועיים אותרו המקורות ששבשו את השידורים ונעשתה פניה מסודרת בצינורות המקובלים והרשמיים של מדינת ישראל לגורמים אלו להפסקת השיבושים. למועד כתיבת שורות אלו, מזה 48 שעות אין הפרות לשידורים - נכתב בהודעת מעלות. _______________________________________________________ אותרו המקורות ששבשו את השידורים... סבבה, אבל למה נעשתה פניה מסודרת ב"צינורות המקובלים והרשמיים (קצת ארוך התיאור, לא?) של מדינת ישראל"? סוג של רמז שהפעילות שהפריעה היא פעילות של צה"ל?

0Pandemonium0

New member
אבל שכחת את החלק הכי חשוב! בנוגע לכל חשוד,

תמיד צריך לשאול את השאלה הבסיסית, אך משמעותית ביותר: מה המניע שלהם?

Gilliana

New member
אין מניע - יש רק טיוח

כלומר - יש מניע לטיוח, והמניע הוא - הסרת האחריות מעל כתפי צה"ל במקרה של חו"ח אסון ומציאת שעיר לעזאזל - זה הכל. ברור שאין מניע לעצם ההפרעה, שכן זו נובעת מכורח המציאות וריבוי השימוש בתדרים ע"י צה"ל.

0Pandemonium0

New member
רגע, אבל למה שצה"ל יפריע בכוונה אם הוא לא

רוצה לגרום לתקלות? ואם הוא מפריע בטעות, למה שלא ישתמש בתדרים אחרים?

Gilliana

New member
בעיה - השמים צפופים

אין מספיק תדרים, זהו בדיוק העניין.

0Pandemonium0

New member
אז אפשר להגיד שאם תחנות הרדיו הפיראטיות לא

"ייתפסו" את כל התדרים, מה שהן עושות בניגוד לחוק, אז יהיו יותר תדרים פנויים לצה"ל, לא?

Gilliana

New member
לא בדיוק

משום שכאמור - צה"ל משתמשת בטווח תדרים אחר לצרכי תשדורת נתונים, לא בטווח המשמש שידורי רדיו. שלא תבין לא נכון, אני לא בעד שידורי רדיו פיראטיים וגם לדעתי צריך להפסיק את התופעה ולהעניש את המפעילים, אולם יחד עם זאת - אי אפשר להפוך אותם לשעיר לעזאזל לעניין שאינו באשמתם.

0Pandemonium0

New member
אני לא מבין בזה, ולכן אקבל את הטענה שלך בתוקף

הפסד טכני. כמובן שיעזור לך יותר אם אנשים יוכלו להסכים איתך גם כי הם באמת מבינים את העניין, אבל אני לא יודע אם יש לך זמן או כוח להסביר כאן את כל העניין. אם כן, אשמח.

למעלה