כתבה חדשה ב-NRG והפעם - ראיון עם חוקר העב"מים, הגיאולוג והסוציולוג, חיים מזר. כולכם מוזמנים.
G Gilliana New member 1/11/07 #1 ../images/Emo41.gif כתבה חדשה ב-NRG והפעם - ראיון עם חוקר העב"מים, הגיאולוג והסוציולוג, חיים מזר. כולכם מוזמנים.
../images/Emo41.gif כתבה חדשה ב-NRG והפעם - ראיון עם חוקר העב"מים, הגיאולוג והסוציולוג, חיים מזר. כולכם מוזמנים.
I Ice Age New member 1/11/07 #2 סתם מתוך עניין כשכתוב "גיאולוג, סוציולוג, אסטרונום, היסטוריון": האם יש לו תואר אמיתי מאיזושהי אוניברסיטה בכל אחד מהתחומים האלה?
סתם מתוך עניין כשכתוב "גיאולוג, סוציולוג, אסטרונום, היסטוריון": האם יש לו תואר אמיתי מאיזושהי אוניברסיטה בכל אחד מהתחומים האלה?
G Gilliana New member 1/11/07 #3 זה לא היה ברור? כשאומרים "גיאולוג", "סוציולוג", "רופא", "עורך דין" וכו' - לעולם מדובר באנשים בעלי תארים רשמיים. האמת, השאלה שלך קצת מוזרה - אבל ניחא...
זה לא היה ברור? כשאומרים "גיאולוג", "סוציולוג", "רופא", "עורך דין" וכו' - לעולם מדובר באנשים בעלי תארים רשמיים. האמת, השאלה שלך קצת מוזרה - אבל ניחא...
I Ice Age New member 1/11/07 #4 בטח ברור רק שאין הרבה אנשים עם 4 תארים שונים במקצועות כ"כ שונים, מה שגורם לי לתהות לגבי האמינות של הטענה שלו על כל התארים האלה.
בטח ברור רק שאין הרבה אנשים עם 4 תארים שונים במקצועות כ"כ שונים, מה שגורם לי לתהות לגבי האמינות של הטענה שלו על כל התארים האלה.
G Gilliana New member 1/11/07 #5 נו, מה לעשות מאיר את התעודות שלו אני לא מתכוונת לסרוק ולהעלות ל-NRG או לכל מקום אחר לצורך העניין. כנראה שתצטרך להשאר עם התהיות האלו שלך, כמו גם עם כל מיני תהיות אחרות.
נו, מה לעשות מאיר את התעודות שלו אני לא מתכוונת לסרוק ולהעלות ל-NRG או לכל מקום אחר לצורך העניין. כנראה שתצטרך להשאר עם התהיות האלו שלך, כמו גם עם כל מיני תהיות אחרות.
I Ice Age New member 1/11/07 #6 מעניין הסתכלתי באינטרנט, הוא מוזכר בהרבה מקומות. אבל באף מקום לא כתוב שהוא גאולוג, אסטרונום וכו'. כן כתוב שהוא מפרסם מאמרים בכל הנושאים שהזכרת. למשל כאן.
מעניין הסתכלתי באינטרנט, הוא מוזכר בהרבה מקומות. אבל באף מקום לא כתוב שהוא גאולוג, אסטרונום וכו'. כן כתוב שהוא מפרסם מאמרים בכל הנושאים שהזכרת. למשל כאן.
G Gilliana New member 2/11/07 #7 אני לא אחראית למה... ... שכתוב במקומות אחרים מאיר, אני אחראית אך ורק למה שאני כותבת.