blck angel1
New member
../images/Emo41.gif כתבה מאת: נועם ^^ ../images/Emo41.gif
אינויאשה , לבנים בלבד או גם לבנות?
במשך השנים נוצרה סטיגמה שבנות צריכות לראות סדרות ש בנות , כגון : "הקוסם מאררץ עוץ", ולשחק בבובות ברבי , בזמן שהבנים משחקים במשחקי בנים , למשל כמו משחקי מלחמה ורואים סדרות לבנים , אני , נועם, אנסה לנפץ במקצת את הסטיגמה הזו בכתבה , קריאה נעיה. בשנים האחרונות מסכנו שלנו הוצף בסדרות כגון : "יוגי הו" ,"דרגון בול Z" ו-"אינויאשה", כולם הוצגו בתקשורת כסדרות ל"בנים בלבד", והרבה הניחו שהריטינג יבוא מצד הבנים . אך האנחות האלו לא היו נכונות , במהרה נחשפו בנות לתכני הסידרה והרוב הריטינג בא מצד הבנות. כיום יש יותר ויותר בנות צופות , מעריצות, ובקיעות בדברים של בנים. כשתשאלו בנות מה זה "אינויאשה" הן במהרה יענו לכן. ואין זה דבר רע!! כיום כשאנו מסתכלים על הפורום שלנו ניתן לראות שרובו מלא בבנות , כשהביאו את הסידרה "אינויאשה" העריכו ברוב כלי התיקשורות שזאת תיהיה רק סידרה לבנים . עד עכשיו בכתבה שלי אפשר לראות שהסטיגמה שפעם הייתה נכונה מתנפצת לאט לאט, וניתן לראות את זה.
בסקר שערכתי בקרב הבנות נישאלו השאלות הבאות:
1) האם לדעתך הסטיגמה של "בנות צריכות לשחק ולראות דברים של בנות" , נכונה? 2) האם לדעתך נכון שבנות יכולות להעריץ סדרות של "בנים", כגון :אינויאשה"? 3) האם לדעתכם הסידרה "אינויאשה" ,"דרגון בול זי" או " יוגי הו" , הם רק לבנים?
התשובות שנענו לי
1) כל הבנות אמרו , שהסטיגמה לא נכונה אבל תלוי בגילאיים, כלומר בנות גיל 5 יכולות ורצוי שישחקו בברביות. אבל מעל זה , זה הכל "שטויות" 2) כל הבנות אמרו שזה לא רק נכון , אלא שגם זה מציאותי, רוב הבנות צופות באנימה שבכלל מיועדת לבנים.. 3) כולן ענו לי שהעובדות בשטח, כי כולן צופות בהם.
אני חוזרת מדגישה שזה סקר שנערך על ידי 10 בנות , רוצים להשתתף בו? הגיבו לכאן , לכן זה דיון
אז חשבו פעמיים כשאתם אומרים "סדרות לבנים בלבד"! מאת: נועם , BLCK ANGEL1