כתבה מאת: נועם ^^

blck angel1

New member
../images/Emo41.gif כתבה מאת: נועם ^^ ../images/Emo41.gif

אינויאשה , לבנים בלבד או גם לבנות?
במשך השנים נוצרה סטיגמה שבנות צריכות לראות סדרות ש בנות , כגון : "הקוסם מאררץ עוץ", ולשחק בבובות ברבי , בזמן שהבנים משחקים במשחקי בנים , למשל כמו משחקי מלחמה ורואים סדרות לבנים , אני , נועם, אנסה לנפץ במקצת את הסטיגמה הזו בכתבה , קריאה נעיה. בשנים האחרונות מסכנו שלנו הוצף בסדרות כגון : "יוגי הו" ,"דרגון בול Z" ו-"אינויאשה", כולם הוצגו בתקשורת כסדרות ל"בנים בלבד", והרבה הניחו שהריטינג יבוא מצד הבנים . אך האנחות האלו לא היו נכונות , במהרה נחשפו בנות לתכני הסידרה והרוב הריטינג בא מצד הבנות. כיום יש יותר ויותר בנות צופות , מעריצות, ובקיעות בדברים של בנים. כשתשאלו בנות מה זה "אינויאשה" הן במהרה יענו לכן. ואין זה דבר רע!! כיום כשאנו מסתכלים על הפורום שלנו ניתן לראות שרובו מלא בבנות , כשהביאו את הסידרה "אינויאשה" העריכו ברוב כלי התיקשורות שזאת תיהיה רק סידרה לבנים . עד עכשיו בכתבה שלי אפשר לראות שהסטיגמה שפעם הייתה נכונה מתנפצת לאט לאט, וניתן לראות את זה.
בסקר שערכתי בקרב הבנות נישאלו השאלות הבאות:
1) האם לדעתך הסטיגמה של "בנות צריכות לשחק ולראות דברים של בנות" , נכונה? 2) האם לדעתך נכון שבנות יכולות להעריץ סדרות של "בנים", כגון :אינויאשה"? 3) האם לדעתכם הסידרה "אינויאשה" ,"דרגון בול זי" או " יוגי הו" , הם רק לבנים?
התשובות שנענו לי
1) כל הבנות אמרו , שהסטיגמה לא נכונה אבל תלוי בגילאיים, כלומר בנות גיל 5 יכולות ורצוי שישחקו בברביות. אבל מעל זה , זה הכל "שטויות" 2) כל הבנות אמרו שזה לא רק נכון , אלא שגם זה מציאותי, רוב הבנות צופות באנימה שבכלל מיועדת לבנים.. 3) כולן ענו לי שהעובדות בשטח, כי כולן צופות בהם.
אני חוזרת מדגישה שזה סקר שנערך על ידי 10 בנות , רוצים להשתתף בו? הגיבו לכאן , לכן זה דיון
אז חשבו פעמיים כשאתם אומרים "סדרות לבנים בלבד"! מאת: נועם , BLCK ANGEL1

De-Panther

New member
נוסף למאמרים../images/Emo9.gif הנה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הקישור למאמר שם
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1240&a=54091

Fay Wood

New member
|כפיים| וואו, איזו השקעה! ../images/Emo168.gif

כמה שאת צודקת.. באמת מגיעות לך מחיאות כפיים... כל הכבוד על ההשקעה!!!
אצלי היו נותנים לך על זה 100 בהבעה.. XD כל כך הכבוד על ההשקעה... |כפיים| (לתפוזבל אין מספיק סמיילים...
)

צודקת!

זה בהחלט לא צודק שחושבים שהבנות הן עם חלש אופי שלא צריך לראות קרבות! לכו לעזאזל בנים! בנות יותר יודעות! תודו!!!!!!! כל הכבוד על ההשקעה המרובה!

harar8

New member
נכון מאוד../images/Emo45.gif

בנות אוהבות סדרות שמיועדות לבנים. אני לדוגמה מאוד אוהבת "דרגון בול זי" "אינויאשה" ו"יוגי הו" אלה סדרות ממש יפות. וכתיבת הכתבה ממש יפה בעיני

מאה אחוז!!!!

פימינסטיות רולז!!!! (טוב הזמתי קצת אבל לאמשנה) ציטוט גאני של פראצ'ט מתוך פולחני כשף "אם בנות היו טובות כמו בנים, הן היו הרבה יותר טובות מהם" ואני הוכחה חיה לכך!!!! אני עליתי לתורה, בפרשת "מחר חודש" ולמען האמת, שרתי הרבה יותר יפה מהילד השני שעלה איתי... הוא זייף כל עצור שני!!! סדרות לבנים?! פה! אני אישית לא מתה על דגב"ז... עודף קל של קרבות וחוסר חמור בעלילה.... מלא חורים ובקיצור לא לטעמי, אבל יוגי-הו ואינוי הם סדרות כה שולטות!!! ובקשר לאומניות לחימה? מקצוע לבנים?! שטויות במיץ זבל! אני קראטיסטית מצויינת והעובדה שאין לי נקודת תורפה בין הרגליים דווקא עוזרת לי לנצח בקרבות! ואני גמישה בהרבה מרוב הבנים, כך שבנות טובות יותר מבנים ברוב המקרים!!!

harar8

New member
אני דווקא חושבת

שלדרגון בול זי יש עלילה, אבל כל אחד והדיעה שלו
.

PakoLina

New member
יש לי משהו להוסיף..../images/Emo187.gif

קודם כל, יפה על ההשקעה! ומה שיש לי להוסיף זה: נכון, שכולם אומרים שלבנות מתאים תוכניות רומטיקה ואהבה? ולבנים פעולה ואקשן, וכל שאר החרטה? אז, הסדרה אינויאשה היא אולי מלאה קרבות, אבל לא היו קרבות ללא כל "משחק האהבה" שם! אם אינויאשה לא היה מתאהב ב"קיקיו" ולהפך, "קיקיו" לא היתה מתה, קגומה לא היתה מגיעה לעולם של ימי הביניים וגם ככה לא היה לאינו על מה להילחם! אז מה שאומר, שהסדרה מיועדת גם לבנות, וגם לבנים: בלי כל סיפור האבה שמתרחש בפנים, לא היה על מה להילחם.. טוב, שתקתי *x*

למעלה