כתבה על גן בידיעות אחרונות

NITSAN6

New member
../images/Emo41.gifכתבה על גן בידיעות אחרונות../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

ג'ניפר אניסטון נחשפת לאחר שבחודשים האחרונים החליטה ג'ניפר לחשוף יותר ויותר מחייה האישיים, הולכת כוכבת "חברים" בדימוס צעד אחד קדימה: השחקנית הצטלמה לשער הגיליון הקרוב של מגזין GQ כשהיא בעירום כמעט מלא, ואת איבריה הצנועים מכסה בקושי עניבה [יש גם תמונה של השער] אניסטון לא היססה לנצל את ההזדמנות כדי לדבר שוב על הטוי-בוי החדש בחייה, המוזיקאי ג'ון מאייר ["אני לא בהריון ממנו ולא הצעתי לא נישואים"
] ולהתייחס למלחמה המילולית שפרצה בינה לבין אנג'לינה ג'ולי. ג'ולי חשפה לאחרונה שהתאהבה בבראד בצילומי "מר וגברת סמית'" כשהאחרון עוד היה נשוי, ואניסטון אמרה בתגובה שההצהרה הזאת הייתה ממש לא "קול". "החלק המצחיק הוא שאנשים לא מבינים שכולנו יוצאים יחד להמפטונס בסופי שבוע", התלוצצה אניסטון בכתבה הנוכחית. "זה יכול היה להיות היסטרי. איך שבכל הזמן הזה אני מחזיקה את זהרה על הרגליים ומשחקת עם נוקס". נו, לפחות היא שולטת היטב בשמות הילדים של ברנג'לינה.

linoy7

New member
חחחח תודה!../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

דווקא היום אבא קנה מעריב
גם אתמול בחדשות ערוץ 10 חיים אתגר דיבר על הצילומים בעירום הכמעט מלא ואמר שזה לכבוד היומולדת 40 שלה[שאם אני זוכרת נכון יהיה בפברואר חח]

just adiki

New member
ראיתי את זה...

ישר שחזרתי הביתה זה הדבר הראשון שראיתי במקרה לגמרי חח... ממש מעניין אותי מה יתפתח מכל הנושא הזה
והתמונה של השער ממש יפה.

Robin Sparkles

New member
ראיתי את זה

התמונה יפה והיא הייתה צריכה להיות יותר גדולה מה התמונה הקטנה הזאת! והנה ההוכחה שלי למה טוב לקרוא את העיתון מהסוף

NITSAN6

New member
חחח גמאני ישר הפכתי את העיתון../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

הדף האחרון הכי מעניין..

למעלה