כתבות וחדשות עדכניות

לילךLilach

New member
גם בישראל יום ללא בשר

וואלה: 26.3.02 גם בישראל: יום ללא בשר האירוע הבינ"ל קורא לסגל אורח חיים צמחוני; פעילי "אנונימוס" יחלקו מזון ללא בשר ליד קניון עזריאלי בתל אביב; לקינוח יוגש חומר הסברה על דרך הייסורים שעובר הבשר בדרכו לצלחת

shanty.G

New member
../images/Emo41.gifכתבות וחדשות עדכניות../images/Emo41.gif

ניתן לשרשר כאן
קראתם משהו רלוונטי לפורום? נתקלתם בכתבה הנוגעת לזכויות בעלי-חיים? הביאו קישור!

shanty.G

New member
נאור (?) ציון וכבד אווז ../images/Emo31.gif

ביום ו´ האחרון התפרסמה כתבה בעיתון זמן ת"א בה שם הסטנדאפיסט נאור ציון את אנשי המאבק בפיטום אווזים ללעג. שימו לב לפסקה האחרונה מתחת לכותרת "גם ביסלי בצל". ציון עבר ליד מפגינים, והוא - איש יקר (אמא תרזה פראיירית לידו), הדבר היחיד שיש לו לאמר הוא ש"את מבינה (לכתבת. sh), אנשים נהרגים פה בסיטונות, ואלה, מה שמעניין אותם זה לדאוג לאווזים....אתמול הייתי בחוות אווזים, דיברתי איתם, והם אפילו אמרו לי: בואו, תאכלו, אנחנו מבינים את המצב..." נו באמת
אנא הגיבו למערכת עיתון זמן תל-אביב: ת.ד. 51127 ת"א או בפקס: 5632063-03 או באי-מייל: [email protected]

אדווה ג

New member
חוצפה! ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

תקנו אותי אם אני טועה, זה לא נושא מצחיק. לא צחקתי...

Weird Eyal 21

New member
נאור ציון

הוא אדדם וולגארי וחסר כל תרבות אין לו פרות קדושות(חוץ מפיגועים ולאה רבין) מעניין מה יקרה כשיצחקו על משהו שקרוב לליבו כמו פיגועים למשל.... אם הוא חושב שכל הנושא של פיטום אווזים זה מצחיק שיצחק הוא רק מפסיד ככה קהל די גדול אולי ביום מין הימים הוא יבין...

rasta27

New member
טוב נאור ציון הוא אידיוט זה ידוע

ואני לא משתין לכיוון שלו לא שווה התייחסות (למרות שאני מתייחס)

bonbonyetta

New member
ברית שהופרה בין האדם לבעה"ח !../images/Emo124.gif

לדברי הרמב"ם, כתבה מוואלה, על יום העיון באונ´ תא בעניין. הנה הכתבה http://news.iol.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=5&id=201622

tipid

New member
שנטי תודה על העידכון!

ושיהיה המשך חג שקט ככל האפשר.

shanty.G

New member
תנו לתרנגולות לחיות

כתבה מ"זמן ת"א" : תנו לתרנגולות לחיות קבוצת תלמידים מאליאנס מוחה נגד התעללות בבע"ח. "קבוצת תלמידים בתיכון אליאנס מחתימים בימים אלה עצומה בה מתבקשת הנהלת בית הספר לחדול ממה שהתלמידים מכנים "התעללות בבע"ח". התלמידים מבקשים מהנהלת ביה"ס לחדול משתי פעולות "חינוכיות", שלדבריהם צרכות להיגרע מתכנית הלימודים. האחת, ביטול יציאת כיתות ז-ח לסיור בחוות האווז, שם מגדלים אווזים ומפטמים אותם, והשניה, הפסקת ניתוח לבבות תרנגול הודו במעבדת בית הספר במסגרת שעורי הביולוגיה, דבר הגורם ל"אי נוחות רבה"." למיטב ידיעתי, ע"פ חוק שהוציא ח"כ יוסי שריד ממרצ, ניתוחים של בע"ח במסגרת הוראה, עד לרמת התיכונים הם אסורים. תיכוניסטים יקרים: הדבר בידיכם אתם יכולים להפסיק את הניתוחים המיותרים הללו, אם רק תדרשו!

לילךLilach

New member
אנשי דת למען הטבע ובעלי החיים

וואלה: 30.3.02 אלוהים לצידם הירוקים זוכים לסיוע מכיוון חדש: אנשי דת מכל הזרמים פועלים למען שינוי סביבתי; כנסיות סולריות, מסע צלב נגד הזיהום ושמירה על הטבע מסיבות של "פיקוח נפש"

shanty.G

New member
תנובה יקרה: מדוע להסיר חסות?

תנובה כבר לא מאמינה בחיות האמת מאחורי קריסת ביה"ח לחיות בר בת"א (המוכר גם בכינויו- הגן הזאולוגי באבו כביר): המממנת העיקרית- חברת תנובה, שיצאה בקמפיין "לטבע נולד" לאחר ´פרשת הסיליקון´ בחלב, מסירה חסותה מביה"ח ובכך מונעת מהמקום החשוב הזה מלהמשיך ולהתקיים. למי שאינו מכיר: הגן הזאולוגי הינו מקום אליו מובאות חיות בר פצועות, אשר נמצאות שם עד להתאוששות. אם ניתן - הן משוחררות בחזרה לאיזור הגידול הטבעי שלהן, ואם לא (שבר שלא התאחה כראוי, גור שהתביית, כנפיים שבורות וכו´) הן נשארות בחסות הגן.

למעלה